首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They were made only three times in Earth’s history. B、The most beautiful diamond comes from Africa. C、They are even harder tha
A、They were made only three times in Earth’s history. B、The most beautiful diamond comes from Africa. C、They are even harder tha
admin
2014-05-30
78
问题
Diamonds are the hardest substance known on Earth and they make sparkling jewelry as well as saw blades that can cut through pretty much anything.
Recently, geologists studying diamonds have identified the ages of thousands of diamonds from Southern Africa, where the mineral is most abundant. Their research found that there were only three times in Earth’s history when diamonds were made and that Earth no longer makes diamonds like it used to. "Something was different then. Perhaps the planet was hotter on the inside, or the composition of the rocks was subtly different. Whatever it was it has changed now," stated Steve Shirey, of the Carnegie Institution in Washington, D.C., one of the project researchers.
The oldest diamonds were made 3.3 billion years ago when Earth was relatively young. The second time diamonds formed was 2.9 billion years ago. Small bits of rock within those diamonds, called impurities, indicate that they probably formed from rocks laid down in a shallow sea suggesting that the carbon that made the diamonds probably came from the remains of ancient sea life. The youngest diamonds on Earth are 1.2 billion years old although a few smaller diamonds are about 100 million years old.
Some people like diamonds because they are pretty, rare, or expensive but Dr. Steve Shirey has a different perspective. "I think of diamonds," he said, "as being tiny time capsules that encase a little piece of rock protecting it for billions of years and providing us with a unique window on ancient times."
19. What does the speaker tell us about diamonds?
20. What does the speaker want to convey by the remarks of Steve Shirey?
21. According to the speaker, when were the youngest diamonds made?
选项
A、They were made only three times in Earth’s history.
B、The most beautiful diamond comes from Africa.
C、They are even harder than those saw blades.
D、The hardness of diamonds depends on the purity.
答案
A
解析
文中提到“研究发现,钻石只在地球历史的三个时期形成”。A项为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Ei17777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Herdaughterisn’tinherclass.B、Sheisn’trelatedtothestudent.C、Shedoesn’tthinkthatshelookslikethestudent.D、Th
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayonthetopicofShouldForeignAbbreviationsBeBannedonTV?.
A、Hisvisionandhistravelallovertheworld.B、Hisexpertiseandbusinessmarketingskills.C、Themoneywepayforthe"infor
Theterm"corporatetransparency"hasbecomeratherfashionable.Thebeliefthat"transparencyresultsinresponsibilityandeth
A、Hewantedtostartanewlanguagesystem.B、Britishspellingrulesweretoocomplex.C、Hecouldn’tgetusedtotheBritishpro
A、Theyaretoobusytodetectit.B、Itisbeyondtheirsupervision.C、Theyoutharethreatenednottotellthetruth.D、Itdoesn
InFebruary2010,Yahoogottowatchwithschadenfreude(幸灾乐祸)asGoogledroveitsnewBuzzsocialnetworkstraightoveracliffw
Ifyouweretoldthataparticularlydelicious-lookingice-creamconecontaineddangerouschemicals,thentoldsoonafterthati
A、Apoetrybook.B、Ahistorybook.C、Amysterybook.D、Somechildrenstories.C男士说,你的诗歌书可能让你富有,但我想这本75美分的侦探小说更值得买。C正确。
A、Shedoesn’twanttohavedinnerwiththeman.B、It’snotnecessarytogetthecarserviced.C、Theman’splanisunfeasible.D、
随机试题
用来配制盐水钻井液,尤其是海水及饱和盐水钻井液的粘土是()。
以下指标中,提示休克好转的是
周某系某厂经理,一天下班时,在厂门外,被一只狼狗咬伤,实际损失4000元,向狼狗饲养人杨某索赔未果,遂诉至法院,要求赔偿损失5000元。以下证据属于本证的有:()
工程咨询单位资格等级共包括()。
下列楹联与景点、作者相对应的选项是()。
依据管理方格理论,有贫乏型、()等最具代表性的领导类型。
根据图例和数字表回答下列各题:数字表第3行中最小的数字对应的符号是()。
《XX供电局关于向XX县国土局申请划拨建设办公楼用地的请示》,该标题的错误是()。
设n阶实对称矩阵A满足A2=E,且秩r(A+E)=k
SpeakerA:Excuseme,Mr.Black,canyousparemeafewminutes?There’ssomethingI’dliketospeaktoyouabout.Iwon’tkeep
最新回复
(
0
)