首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Finishing books. B、Going on holiday. C、Reading habits. D、Reading the classics. C①选项都是动名词短语,可以推测题目可能跟对话的主题有关。②对话由女士阅读的一本书作为开头,由
A、Finishing books. B、Going on holiday. C、Reading habits. D、Reading the classics. C①选项都是动名词短语,可以推测题目可能跟对话的主题有关。②对话由女士阅读的一本书作为开头,由
admin
2017-05-17
59
问题
M: Alice, we’re about to go. What are you doing?
W: Wait, wait... I’m just finishing this book.
M: OK.
W: Last page... nearly there... ohh, fantastic book!
M: Well I’m glad you enjoyed that. What was the book you were reading there?
W: No, never mind Neil. [2] It’s not your kind of book. You wouldn’t like it.
M: How do you know that?
W: Well, [2]I just think you might read something a little more intellectual.
M: Oh I see...
W: Yeah. Perhaps you like reading the works of a famous writer—the classics—Charles Dickens, Shakespeare.
M: [1]Do you think you know people’s reading habits well? Actually, people would like to seem to be more intellectual.
W: What do you mean?
M: Well, [3]they can show off by reading these books—the classics. Here’s the question. When people go on holiday—maybe to the beach—what kind of books will they read? And what do they read when they’re going to work?
W: Perhaps they read popular novels or romantic fiction—a light easy read.
M: People often think that, you know, traditionally you take a light easy read for the beach and on the train. Um, you maybe read something very different.
W: ... only to show off?
M: Exactly, to appear to others to be more intellectual. You see, usually summer reads are generally lighter books, easier to get on with, to take away on holiday, but this summer the big retailers have seen a shift in what people read actually—people moving sort of slightly higher brow, taking away more classic books.
W: Interesting. Highbrow books are read by intellectuals or perhaps the people who read these books are just showing off.
M: Now, do you think commuters read romantic novels on the tube?
W: I think, they’re even more likely to read romantic novels on holiday than when they’re sitting on the tube being looked at by lots of other people. [4]Perhaps you don’t want others to see you reading that stuff. It can be a bit embarrassing. I don’t know.
M: Possibly, but [5]with the advent of e-readers, you can read anything you like and no one knows—or on your phone—no one knows what you’re reading.
W: An e-reader? Yeah... an electronic book. Instead of pages, you read off a screen.
M: So perhaps they are reading a romantic novel on the tube—no one knows.
W: I see your point. People really have a diversified reading habits nowadays.
M: OK. Then let’s go.
1. What is the conversation mainly about?
2. What kind of books is the woman probably reading?
3. According to the man, why do many people read classics on holiday?
4. How do people feel if they read romances on the tube?
5. What is the advantage of an e-reader according to the man?
选项
A、Finishing books.
B、Going on holiday.
C、Reading habits.
D、Reading the classics.
答案
C
解析
①选项都是动名词短语,可以推测题目可能跟对话的主题有关。②对话由女士阅读的一本书作为开头,由于女士对男士的阅读喜好进行了主观判断,男士反问女士是否认为自己很了解人们的阅读习惯,从而引发了这段对话。而且双方后来继续谈到人们在海滩度假,或者在地铁上的一些阅读习惯问题,整个对话都跟阅读习惯这个主题有关。因此本题选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/EnDK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Weshouldalwaysbearinmindthat______decisionsoftenresultinseriousconsequences.
MyfriendhasbeenseeingawomanoffandonbutIdonotthinkthattheirrelationshipisveryserious.Theunderlinedpartmea
WhatisthepossibleresultofdismantlingUnifiedEnergySystems?
Whatdoestheconversationimplyaboutthemother?
I’llnotifyyouassoonasIhaveanyfurtherinformation.Theunderlinedpartmeans______.
SuggestopediaI.IntroductionA.DerivedfromsuggestionandpedagogyB.Acceleratingthelearningspeedtoabout【T1】ofthecon
Mymother’sparentscamefromHungary,butmygrandfatherwaseducatedinGermany.Itseemshewasabletoholdaconversationi
A、Conservative.B、Humorous.C、Considerate.D、Timid.A本题考查人物特征。由句(9)可知,女士说自己很保守,乔装打扮并不是她的风格,因此答案为A。
A、Themeansoftransport.B、Thelivingcosts.C、Thelivinghabit.D、Thepaceoflife.D本题考查细节。由句(8)可知,男士告诉女士,她面临的最大变化将是生活节奏的改变,因
A、Shegoestosignthecontractwiththeman.B、Shewantstoenquireaboutsomedetails.C、Sheintendstothankthemanforhis
随机试题
上颌窦癌向后侵犯可导致
苓桂术甘汤与五苓散组成中均含有的药物是
判断有机磷农药中毒程度最可靠的指标是
下列()不属于房地产产品目标客户需求定位法的步骤。
中国期货业协会、期货交易所依法对期货公司实行()。
在项目建议书批准阶段或之前,各银行可以对符合贷款条件的项目出具贷款意向书,一般没有权限限制。()
设计制作幻灯片母版的菜单是()。
按照利率的决定方式可将利率划分为()。
InternationalHeraldTribune
“雄关漫道真如铁,而今迈步从头越。”经过70多年的持续努力,中国特色社会主义站在新的起跑线上。当今世界正经历百年未有之大变局,不同社会制度、发展模式的竞争较量更为尖锐复杂;中华民族伟大复兴到了关键阶段,建设社会主义现代化强国的任务更为艰巨繁重。未来30年,
最新回复
(
0
)