首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
It is not unusual for chief executives to collect millions of dollars a year in pay, stock options, and bonuses. In the last fif
It is not unusual for chief executives to collect millions of dollars a year in pay, stock options, and bonuses. In the last fif
admin
2016-11-13
57
问题
It is not unusual for chief executives to collect millions of dollars a year in pay, stock options, and bonuses. In the last fifteen years, while executive remuneration rose, taxes in the highest income bracket went down. Millionaires are now commonplace.
Amiability is not a prerequisite for rising to the top, and there are a number of chief executive officers with legendary bad tempers. It is not the boss’ job to worry about the well-being of his subordinates although the man with many enemies will be swept out more quickly in hard times; it is the company he worries about. His business savvy is supposed to be based on intimate knowledge of his company and the industry so he goes home nightly with a full briefcase. At the very top—and on the way up—executives are exceedingly dedicated.
The American executive must be capable of enough small talk to get him through the social part of his schedule, but he is probably not a highly cultured individual or an intellectual. Although his wife may be on the board of the symphony or opera, he himself has little time for such pursuits. His reading may largely concern business and management, despite interests in other fields. Golf provides him with a sportive outlet that combines with some useful socializing.
These days, he probably attempts some form of aerobic exercise to "keep the old heart in shape" and for the same reason goes easy on butter and alcohol, and substances thought to contribute to taking highly stressed executives out of the running. But his doctor’s admonition to "take it easy" falls on deaf ears. He likes to work. He knows there are younger men nipping at his heels.
Corporate head-hunting, carried on by "executive search firms", is a growing industry. America has great faith in individual talent, and dynamic and aggressive executives are so in demand that companies regularly raid each other’s managerial ranks.
The term "aerobic exercise" in Paragraph 4 is a kind of
选项
A、hallucination exercise.
B、physical exercise.
C、meditation exercise.
D、entertainment.
答案
B
解析
根据题干定位到倒数第2段,该段首句提到:这些日子他可能尝试了某种增氧健身法,以便“使衰老的心脏保持良好状态”。由此可知aerobic exercise指的是一种体育锻炼,表达意思是“有氧健身法”。因此本题答案为B。A“幻想训练”、C“冥想练习”和D“娱乐”均不符合文意。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/EnJK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Thespeaker’saimisto______.
Iliveinastreetofenormouslate-Victorianhouses.Mosthavebeenconvertedintoflats,butquiteanumberarenowprivatepr
AnAustralianresearchgroupmayeasehumanity’scollectiveconscienceoveraspateofprehistoricextinctionsonthesouthernc
Mr.Brown’sconditionlooksveryseriousanditisdoubtfulifhewill______.
Wheninvitedtotalkabouthisachievements,herefusedtoblowhisown______anddeclinedtospeakatthemeeting.
______forthefactthatshebrokeherleg,shemighthavepassedtheexam.
Theideaoftravelingthrough______spacetootherplanetsinterestsmanypeopletoday.
Manyremarkablepeopledealwithdepressionandanxietyallthetimebecausetheyseetheworlddifferentlythan______peopledo
Whydoesthewomansuggestthatthemanchangehisreservationdate?
A、Atwo-storiedandfour-bedroomhouselocatedinasmalltown.B、Atownhousewithtwofloors,twobathrooms,andfourbedrooms.
随机试题
Itriedtocatchtheballbutitwas______myreach.
在不破坏红细胞的前提下,下列哪个因素的变化对红细胞凝集强度影响不大
A.www.cfdn.ComB.www.sfda.gov.CnC.www.cpa.org.CnD.www.elp.gov.CnE.www.bonedak.com国家卫生部的网址是
在定期寿险合同中通常规定一定时期为保险有效期间,如果被保险人在保险期限届满时仍然生存,则保险合同( )。
下列关于销售与收款的内部控制中,恰当的有()。
【2014年山东烟台.单选】在阅读时有人能够“一目十行”,这种现象反映的注意品质是()。
一位热情而热爱教育工作的教师为使学生更好地学习,新学年开始后,他对教室进行了一番精心的布置,为学生提供了一个更有情趣的学习环境。教室的墙上张贴了各种各样、生动有趣的图画。窗台上还摆上了花草、盆景,教室充满了生机。一名教师达到下列哪个阶段就标志着其的成熟
下列有关计算机结构的叙述中,错误的是()。
YouwillhearDr.MarvinCheung,IndependentNon-executiveDirectorofHangSengBank,givingalectureaboutthequalitiesofl
______herinexperience,shehasdonequiteagoodjob.
最新回复
(
0
)