首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A fire drill is, to put it mildly, an inconvenient exercise at the best of times. A fire drill at 2:00 in the morning in terribl
A fire drill is, to put it mildly, an inconvenient exercise at the best of times. A fire drill at 2:00 in the morning in terribl
admin
2013-12-08
21
问题
A fire drill is, to put it mildly, an inconvenient exercise at the best of times. A fire drill at 2:00 in the morning in terrible weather conditions, like the one we had on Thursday night - Friday morning last, is incomparably more inconvenient. This is why writing this note to thank you all most sincerely for your excellent co-operation and the spirit with which you endured the inconvenience.
A fire drill is not an idle exercise. It is an extremely serious one and can, in fact, save lives in the long run. Last week’ s fire drill has already revealed a number of important things regarding fire precautions in the Hall. For instance, there seem to exist a number of "deaf spots" in the Hall, namely, the two rooms in Purser House and some rooms in the Bottom Corridor. I have no reason to doubt that residents from these areas could not hear the alarm. I shall request an immediate examination of this problem.
I should, also, remind you that it is a requirement that fire drills should be regularly carried out(at least two in every one year)and each resident should be made fully aware of this and obliged to take part. All residents must take fire precautions with the seriousness they deserve. Failure to do so can result in fines and expulsion(驱逐)from the Hall. Thank you again for your co-operation.
Which of the following is NOT stated by the author?
选项
A、A fire drill is very important and useful.
B、The last fire drill received inactive co-operation from the residents.
C、Those who do not take fire precautions will be fined and driven out.
D、It has been made a rule that fire drills will be performed regularly.
答案
B
解析
本题属于事实细节题,提问的是下面的四个论述中哪个在文章中没有提及。这是一种特殊的事实细节题,需要逐个验证,或通过排除法进行选择。选项A)“消防演习是非常重要、非常有用的”符合文章意思;选项C)与文章倒数第二句话“Failure to do so can result in fines and expulsion(驱逐)from the Hall”意思一致,“如果有的居民不参与和配合火灾预防,将被罚款或驱逐”;根据文章第三段第一句话“I should,also,remind you that it is a requirement that fire drills should be regularly carried out(at least two in every one year)...”,选项D)的论述也是正确的,“消防演习会定期举行”。故通过排除法也可以确定本题的答案为B),而“上次的消防演习没有得到居民的积极配合”显然与通知的内容不符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ErDO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
IntheUnitedStates,itisnotcustomarytotelephonesomeoneveryearlyinthemorning.Ifyoutelephonehimearlyintheday,
Inrecentyears,moreandmoreforeignersareinvolvedintheteachingprogramsoftheUnitedStates.Boththeadvantagesandth
Intheyearof1993,AmericanPresident,BillClinton,proposedthateveryAmericancitizenshouldbemadetocarry"healthsecu
Man:Wow,that’sabigassignmentwegotfortheEnglishclass.Woman:Well,it’snotasbadasitlooks.Itisn’tdueuntilThu
Somepopsingershavemuchinfluence______theyoungpeople.
CharlesDickens_____manywonderfulcharactersinhisnovels.
Withoutproperplanning,tourismcancauseproblems.Forexample,toomanytouristscancrowdpublicplacesthatarealsoenjoy
Ialwaysencouragesuchpeople,butIalsoexplainthatthere’sabigdifferencebetween"beingawriter"andwriting.
Doesthisvolumegiveyougood______foryourmoney?
那位演讲者声称,没有哪个现代国家像美国那样在公共事业资助和保健方面投入其财富的比例如此之大。
随机试题
嫌犯小高在社会工作者的帮助下,决定出狱后找个工作,本本分分地赚钱;()负责对有需求的社区服刑人员进行职业技能培训,并将其纳入本地职业技能培训总体规划。符合条件的社区服刑人员可以申请享受相关就业扶持政策,接受公共就业服务机构提供的职业指导
降结肠癌最早出现的表现中,较常见的是
A、硝酸甘油B、普萘洛尔C、维拉帕米D、硝苯地平E、双嘧达莫直接扩张血管,加快心率()
律师建议刘某可向下列单位中的哪些单位索赔()。本案中销售方侵犯了刘某什么权利()。
贷款合同的制定原则为()
【背景材料(大意)】受特殊计划生育政策、快速城市化和工业化进程中生育意愿迅速变化等多方面因素影响,我国正在进入快速的老龄化过程。截至2013年底,我国60周岁及以上人口20243万人,占总人口的14.9%,65周岁及以上人口13161万人,占总人口的
某一品牌或产品大类内由尺码、价格、外观及其他属性来区别的具体产品是指()。
律诗是属于下列四项中的________。
DearMs.Marshall,Wearehappytoinformyouthatyourapplicationforabusinesslicense______approved.Thebusinesslicensew
TheconstructionoftheWhiteHousebeganin1792,butitwasnotcompleteduntiltenyearslater.EveryAmericanpresidentlive
最新回复
(
0
)