首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Rent or Buy? B、A New Way of Getting Home Furnishings. C、Furnished Apartment. D、A New Idea. B主旨题。从选项的拼写方式,可推知该题可能是考查文章的题目。文章一开始
A、Rent or Buy? B、A New Way of Getting Home Furnishings. C、Furnished Apartment. D、A New Idea. B主旨题。从选项的拼写方式,可推知该题可能是考查文章的题目。文章一开始
admin
2013-06-25
48
问题
When John and Victoria Falls arrived in New York City for their one-year stay, they did not bring very many things with them. They had planned either to live in a furnished apartment or to buy used furniture. But they soon learned about a new system that more and more people are using. (35)The renting of home furnishings (tables, dishes, and so on) has become one of America’s fastest growing businesses (32).
What kinds of people rent their home furnishings instead of buying them? (35) People who are international business or government officials, foreign students, airline workers, young married couples — people whose job or business may force them to move frequently from one city to another. They have saved a lot of trouble and the cost of moving their furniture each time. (33) They simply rent new furniture when they reach their new homes. Young people with little money do not want to buy cheap furniture that they may soon dislike. They prefer to wait until they have enough money to buy furniture they really like. Meanwhile, they find they can rent better quality furniture than they could afford to buy.
One family, who now has a large, beautiful home of their own, liked their rented furniture so much that they decided to keep renting it instead of buying new things. But usually people don’t like to tell others about it. The idea of renting home furnishings is still quite new, and they are not sure what their neighbors might think. (34)
32. Which of the following has become one of America’s fastest growing businesses?
33. Why do some people prefer to rent furniture?
34. What can you infer from the passage?
35. Which of the following can best serve as the title of the passage?
选项
A、Rent or Buy?
B、A New Way of Getting Home Furnishings.
C、Furnished Apartment.
D、A New Idea.
答案
B
解析
主旨题。从选项的拼写方式,可推知该题可能是考查文章的题目。文章一开始,讲到租家具在美国流行开来,第2段谈及流行的原因,最后讲到这种新颖的方式在某些地方并不流行。这3段围绕同一个主线展开,那就是:获得家具的新方式,故正确答案是B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/F3n7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Theyaredelightedbecausetheycanenjoythescenerywhiledriving.B、Theyarefrightenedbecausetrafficaccidentsarefrequ
Agrowingnumberofscientistsinsistthatanswerstotheworld’sproblemswillnotcomefroma【B1】______arrayofelectronics
Actingissuchanover-crowdedprofessionthattheonlyadvicethatshouldbegiventoayoungpersonthinkingofgoingonthe
A、Heworkedthereasaguide.B、Hereadaboutit.C、Hehadjustvisitedit.D、Heinterviewedthesculptor.B由选项可知,本题与男士的行为活动有关。对
AjuryinNorthernCaliforniahasfoundaphysician【C1】______forelderabusebecausehefailedto【C2】______enoughpainmedica
The2000decennialcensusaimsatobtainingtheexactnumberofpopulationaswellasabetterpictureoftheextentofintermar
A、Thefansaresolelyresponsiblefortheirbehaviors.B、Weshouldn’tonlyblamethefansfortheirbehaviors.C、It’sashameto
A、Shedoesn’twanttopaythelatefee.B、Shewasgivenincorrectinformation.C、Shecan’taffordtopayhertuition.D、Shedidn
ScientistsWorryMachinesMayOutsmartManArobotthatcanopendoorsandfindelectricaloutletstorechargeitself.Compu
Angerandotherstrongemotionscantriggerpotentiallydeadlyheartrhythmsincertainvulnerablepeople.Previousstudies
随机试题
飞轮、曲轴各自都需进行静、动平衡试验,两者装配后也进行了动平衡试验。()
牙周脓肿形成后的处理原则是
某企业年投入物料中的某污染物总量为9000t,进入回收产品中的某污染物总量为2000t,经净化处理掉的某污染物总量为500t,生产过程中被分解、转化的某污染物总量为100t,某污染物的排放量为5000t,则进入产品中的某污染物总量为( )。
在国际贸易实践中,常用的保险单据有()。
下列说法不正确的是()。
信息技术以()为基础。
太平天国运动的反封建意义表现在
Japanhasalongtradingtradition.ChinadidnottakeIMFadvice.
PASSAGEFOURWhatisthemostpossiblereasonformadcowdisease?
A、Babiesbegintolearnat5or6monthsold.B、Babiesbegintolearnwhenthey’reborn.C、Babiesdon’tliketobetaughtbystr
最新回复
(
0
)