首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
自考
Rising College Selectivity Rising college selectivity doesn’t mean that students are smarter and more serious than in the pa
Rising College Selectivity Rising college selectivity doesn’t mean that students are smarter and more serious than in the pa
admin
2012-10-13
24
问题
Rising College Selectivity
Rising college selectivity doesn’t mean that students are smarter and more serious than in the past. It’s a function of excess demand for higher education, occurring at a time of increased financial privatization of the industry.
The recession has only increased demand. The vast majority of students aren’t going to college because of a thirst for knowledge. They’re there because they need a job, and they need to get the credentials and one hopes, the knowledge and skills behind the credentials—that will get them into the labor market.
As higher education has become a seller’s market, the institutions in a position to do so are doing what comes naturally: raising their tuitions and their admissions requirements, but at the expense of contributing to the national goal to increase college attainment. The result is that the United States is losing ground in the international race for educational talent.
The increasing stratification of higher education is happening on the spending side, as well. As the selective institutions have become more expensive and less attainable, the rest have had to struggle with the responsibility to enroll more students without being paid to do so. Gaps between rich and poor have grown even more dramatically than gaps in entering test scores. While spending is a poor measure of educational quality, we can’t seriously expect to increase educational attainment if we’re not prepared to do something to address these growing inequities in funding.
That said, the educational policy problem in our country is not that the elite institutions are becoming more selective. The problem is on the public policy side. The president and many governors have set a goal to return America to a position of international leadership in educational attainment.
It’s the right goal, we just need a financing strategy to get there. That doesn’t mean just more money, although some more money will be needed. It also means better attention to effectiveness and educational attainment. We know how to do it, if we want to.
What does the author think should be modified?( )
选项
A、The selectivity of elite institutions.
B、The industrialization of education.
C、The goal of education attainment.
D、The government’s funding strategy.
答案
D
解析
本题是细节考题。题目是:作者认为哪方面应该得以修正?选D的依据是第五段第二句和最后一段第一句:“The problem is on thepublic policy side.和It’s the right goal,we just need a financing strategyto get there.”问题出在公共政策上。……这是一个正确的目标,但我们需要一个合理的财政策略帮助我们达成这一目标。选项D的意思是政府的财政策略,与原文相符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/F5AR777K
本试题收录于:
英语(二)题库公共课分类
0
英语(二)
公共课
相关试题推荐
Onlinelearningisalsocalleddistanceeducation,whichhelpsstudentswhotakeclassesbycomputerovertheInternettolearnc
Onlinelearningisalsocalleddistanceeducation,whichhelpsstudentswhotakeclassesbycomputerovertheInternettolearnc
ThefactthatIenjoylearningandgainingknowledgewasmymain【C1】______forchoosingtoentercollege,butImust【C2】______tha
ThefactthatIenjoylearningandgainingknowledgewasmymain【C1】______forchoosingtoentercollege,butImust【C2】______tha
ThefactthatIenjoylearningandgainingknowledgewasmymain【C1】______forchoosingtoentercollege,butImust【C2】______tha
ThefactthatIenjoylearningandgainingknowledgewasmymain【C1】______forchoosingtoentercollege,butImust【C2】______tha
ThefactthatIenjoylearningandgainingknowledgewasmymain【C1】______forchoosingtoentercollege,butImust【C2】______tha
随机试题
“证”的概念是:()
药材软化不好或刀不锋利时切片易出现的败片是
消除速度常数为0.693h-1药物的生物半衰期是
法产生的主要标志不包括:()
TOC表示污水中有机物浓度的()。
某国发生自然灾害导致专注该国市场的国内旅游机构倒闭,给客户旅游贷款带来的风险属于()。[2016年6月真题]
下列各项属于不可修产品的有()。
下列关于国务院的职权说法正确的是()。
童年期儿童所拥有的记忆策略包括()
经A省的防疫部门检测,在该省境内接受检疫的长尾猴中,有1%感染上了狂犬病。但是只有与人及其宠物有接触的长尾猴才接受检疫。防疫部门的专家因此推测,该省长尾猴中感染有狂犬病的比例,将大大小于1%,以下哪项如果为真,将最有力地支持专家的推测?
最新回复
(
0
)