首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because he had to support a big family. B、Because he was fascinated with the woodwork. C、Because he wanted to get more contact
A、Because he had to support a big family. B、Because he was fascinated with the woodwork. C、Because he wanted to get more contact
admin
2019-11-02
46
问题
(S)=Mr. Smith
(I)=Interviewer
(I): Hello and welcome to our talk show. In the next few minutes we’re going to be seeing what it’s like to live and work as a young professional in the UK. Creative industries play a key role in the UK’s economic growth. It’s a sector which covers activities such as architecture, publishing, film, fashion, music, radio and TV, and software. And it accounts for almost ten percent of the UK economy. Creative industries often attract young people who feel naturally drawn to them, in the hope that they can make their mark, their fortune or both, whilst expressing themselves in their chosen field. That’s the dream but what are the realities? Today, we are pleased that our reporter Mark managed to bring a distinguished young creative professional from the film industry to our talk show. Welcome, Mr. Smith.
(S): Thanks.
(I): Mr. Smith. You are a young professional who works in the UK’s burgeoning creative sector and you won’t be short of opinions. Would you tell us what’s your specific job in the film industry?
(S): OK. I’m a film and video editor.
(I): I see now you’ve become rather successful. And would you share with us your experience when you first plunged into this field?
(S): Breaking into the industry is very difficult. And certainly for the first two years that I was trying to break in I had to spend a lot of time working as a carpenter. Or doing whatever I could, painting and decorating, to get by, whilst you are pursuing contacts really. But then when you get more and more established, you get more and more contacts and at the same time you got to perform better. Afterward, it gets much easier.
(I): And do you have to work long hours?
(S): Fourteen, fifteen, sixteen hours per day, it’s not unusual. There are limits set within the law, but of course everyone does usually do whatever’s required to get the material in the can.
(I): What about the social side of things? Do you go out much? Do you have time to go out much?
(S): In terms of meeting people it’s a bit complicated. I often work on my own, so I’m effectively directing myself doing camera work and then I’ll go edit, and then I’ll be totally absorbed in editing. To some extent, I’m completely on my own for days at a time working on a project. On other projects which are much more collaborative, you meet an awful lot of people, and obviously you’ve got a lot in common and with some of them I’ve developed really very good relationships that could be called friendships. So yeah, socially it can be great.
(I): You have a great social life with the people that you work with but organizing social life outside of that, if you’re working seventy-two-hour weeks, can be pretty rough. Do you think so?
(S): Yeah. The flip-side of the coin is that if you’re not working at all, you’ve got all the time in the world. But remember that people who work in other industries don’t really understand your stop-start lifestyle. So it can take extra effort to meet up with people.
This is the end of Part One of the interview. Questions 1 to 5 are based on what you have just heard.
Question One Which is not mentioned as an activity in creative industries?
Question Two Who are often attracted by creative industries in the UK?
Question Three Why did Mr. Smith, a film and video editor, once work as a carpenter?
Question Four Why does Mr. Smith have to work 14 to 16 hours every day?
Question Five What is said about Mr. Smith’s social life?
选项
A、Because he had to support a big family.
B、Because he was fascinated with the woodwork.
C、Because he wanted to get more contacts established.
D、Because it was necessary to work as a carpenter before doing film-editing.
答案
C
解析
推断题。史密斯先生说:And certainly for the first two years that I was trying to break in I had to spend a lot of time working as a carpenter.Or doing whatever I could,painting and decorating,to get by, whilst you are pursuing contacts really.可见他曾经从事木匠工作是为了积累人脉。因此答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/F8bK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Educationalphilosophyhaschangedagreatdealinthe50yearssinceIwasinschool.Backthen,forexample,Ihadthehighe
Universalizationofeducationhasbeenapolicypriority,butitstillremainsanunfulfilleddream.Asaconsequence,thespre
ForadevelopingcountrylikeIndiawhoseecologicalandsocio-economicsystemsarealreadyunderpressurefromrapidurbaniza
ForadevelopingcountrylikeIndiawhoseecologicalandsocio-economicsystemsarealreadyunderpressurefromrapidurbaniza
Americans’circleofcloseconfidantshasshrunkdramaticallyinthepasttwodecadesbutthenumberofpeoplewhosaythey【M1】_
A、Deliciousfood.B、Comfortableaccommodation.C、Agreatlobby.D、Fitnessofferings.A根据句(2)可知,由于消费者的健康意识提高了,所以人们在旅行时选择的酒店要不仅能提供
A、Onehalf.B、Twofifths.C、Onequarter.D、10%to15%.D本题设题点在数字处。根据句(2)可知,国家卫生研究所提到,总人口中有10%到16%的人患有慢性失眠症,因此[D]为答案。
A、StayFit.B、WestinWorkoutRooms.C、FairmontFit.D、GreatHealth,FitforYou.D本题考查重要细节。根据句(10)可知,万豪酒店的“身体健康,与你最配”项目提供前沿的健身项目
A、Lackofidentity.B、Inabilitytomimic.C、Lackofinterest.D、Inabilitytowritemusic.A在谈到歌剧的时候,女士坦言她不喜欢歌剧这种无法再创新的东西,这让她在演唱时
随机试题
怕高温的植物、在夏季气温超过:等度时,有些植物叶片会发黄,甚至枯死。
A.乳糖B.果糖C.水苏糖D.麦芽糖E.海藻糖大豆低聚糖是
女,21岁。因工作紧张,近1个月来自感压力重重,不能胜任工作,觉得自己一无是处,连累了父母,也对不起老师的培养,寝食难安,精力疲乏。在家欲开煤气自杀,被送入医院。入院当天又乘人不备打碎玻璃,用碎玻璃割腕自杀,后经抢救脱险,患者既往有青光眼史。该患者首选
下列期刊是双月刊的有
风湿性瓣膜病的诊断主要依靠造影检查。()
经济发展的前提、基础和核心是( )。
决定一个国家汇率制度的主要因素包括()。
“杜鲁门主义”主张要以“遏制共产主义”作为国家政治意识形态和对外政策的指导思想,“杜鲁门主义”的提出标志着()的正式开始。
下列选项中,关于RPR的说法不正确的是()。
最近、若い人たちの間で、古い時計に関心をもつ人が増えてきているらしい。時計、といっても腕時計である。気取った若者はリストウオッチ(外来语:WristWatch)などと言う。まずはともあれロレックス(汉语意思:劳力士.手表品牌)、という風潮も今なお健在のよ
最新回复
(
0
)