首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Finding a good work-at-home job is not easy. Although you see all the online advertising, there aren’t that many of them. Those
Finding a good work-at-home job is not easy. Although you see all the online advertising, there aren’t that many of them. Those
admin
2020-02-11
16
问题
Finding a good work-at-home job is not easy. Although you see all the online advertising, there aren’t that many of them. Those that are available may require that you live in a certain area or spend at least some time in the office. Others may be only part-time jobs. Keep in mind that the skills needed for home employment are similar to those needed for working in an office. You’ll also need a home office with a high-speed Internet connection, phone, fax, computer, printer, and other basic office equipment.
To get started, consider your job search as your job. Spend as many hours per week on your job search as you would spend working. If you’ re looking for a full-time job, you should spend full-time hours seeking a job.
Networking(建立人际关系网) remains the top way to find a job and it does work. Develop contacts—friends, families, and even the other job seekers, anyone who might have the information you need. You can take a direct approach and ask for job information or try a less formal approach and ask for information and advice. Contact everyone you know and tell them you want to work at home. You may be surprised by the people they know and the job information they can provide.
The passage is mainly about______.
选项
A、how to build a work-at-home office
B、how to look for a work-at-home job
C、the equipment needed for working at home
D、the skills required for working at home
答案
B
解析
通读全文可知,第一段第一句提出论点:找一份在家办公的好工作不容易。接下来介绍了网上提供的招聘信息中并没有很多这样的工作,就算有也会提出某些特殊的要求;并且,在家办公需要的技能和设备与在办公室办公需要的大致相同。随后提出关于找此类工作的两个建议:首先,需要投入尽可能多的时间去找工作;其次,建立人际关系网也至关重要。由此可推知,本文主要围绕“如何找到一份在家办公的好工作”进行阐述。故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/FTxC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
A、Theydeliveredapostboxwithsomemessagestoclassmates.B、Theyputtheirwrittenmessagesinamailboxonthatday.C、The
A、Theywillbereplacedbyonlineeducationsoonerorlater.B、Theywillattractfewerkidsasonlineeducationexpands.C、They
Althoughheisonly5yearsold,hehasa______imagination.
Everyonehadanapplicationfrominhishand,butnooneknewwhichofficeroom______.
Mostpeoplewouldagreethat,althoughourageexceedsallpreviousagesinknowledge,therehasbeennocorrespondingincrease
Mostpeoplewouldagreethat,althoughourageexceedsallpreviousagesinknowledge,therehasbeennocorrespondingincrease
Pleasegivemybest______toyourfamily.
Mywifesaidinherletterthatshewouldappreciate______fromyousomething.
(2002)DoctorKissingerwasakey______intheestablishmentoftheSino—USrelationshipsduring1970’s.
Yourproductswouldn’thavesoldsowellbutforalotofadvertisementsweputonthetelevision.
随机试题
李某女性,患慢性乙型肝炎10年。血化验:HBsAg(+),HBeAg(+),抗-HBcIgG(+)。其3岁女儿体检时血清抗-HBs(+),追问病史,无任何临床症状,未注射乙肝疫苗。李某女儿属于
租赁建设用地使用权的转让,只能是原建设用地使用权租赁合同规定的使用年限减去土地使用者已使用年限后剩余年限的建设用地使用权的转移。()
A公司是B公司的全资子公司,1999年12月1日A公司销售一台设备给B公司,该设备预计使用年限为5年,每年多提的折旧额为10000元,B公司在编制2001年的合并会计报表时,只需对该固定资产当年多计提的折旧额予以抵销,其抵销分录为:借:累计折旧10000;
导游、领队人员应做到“一岗双责”,其中“双责”是指导游、领队人员应做到()。
在中国历史上,被称为“画圣”的是:
"Ofthepeople,bythepeople,andforthepeople."That’showAbrahamLincolndescribedtheAmericangovernmentinhisGettysbu
假定有以下程序段:n=0fori=1to4forj=3to-1step-1n=n+1nextjnexti运行完毕后n的值是()。
下列4种不同数制表示的数中,数值最小的一个是______。
Itisanunderstoodfactthatwaterhelpsmobilizesolublenutrients,transportwastematerialsandregulatesbodytemperature.
In1915EinsteinmadeatriptoGottingentogivesomelecturesattheinvitationofthemathematicalphysicistDavidHilbert.H
最新回复
(
0
)