首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
At the dawn of the 20th century, suburbia was a dream inspired by revulsion to the poverty and crowding of the cities. In the vi
At the dawn of the 20th century, suburbia was a dream inspired by revulsion to the poverty and crowding of the cities. In the vi
admin
2022-11-25
45
问题
At the dawn of the 20th century, suburbia was a dream inspired by revulsion to the poverty and crowding of the cities. In the visions of architects, there would be neighborhood parks, tree-lined streets and low-density housing free from the pollution and social problems of the cities. As the top map of the New York City metropolitan area shows, commuter suburbs had sprung up near the railway lines on Long Island and Westchester County by 1930, but further expansion was fueled in large part by the automobile. Eventually it was apparent that much of suburbia was not delivering on the early promise.
The extraordinary growth of car ownership in 20th-century America was made possible by abundant domestic oil, the world’s largest highway system, and low taxes on vehicles and gasoline.
But suburban growth would not have been nearly as great were it not for government policies that penalized cities and rewarded suburbs. For instance, federal mortgage insurance programs tended to promote new housing on outlying land rather than repair of existing city housing and, furthermore, excluded racially mixed neighborhoods that were deemed unstable. American communities have far fewer impediments to expansion than European ones: London, for instance, restricted sprawl by establishing greenbelts on its periphery.
Tax deductions for mortgage interest in the U. S. have been larger than those of most other countries. Furthermore, suburban jurisdictions in the U. S. have far greater zoning powers than their foreign counterparts and use this power to reinforce low-density housing by requiring large lots, thus increasing the number of affluent taxpayers and reducing the need to supply services to needy families. Arguably, the most important stimulus to "white flight" out of the city was fear of crime, particularly crime by blacks—a fear reinforced by the social pathologies of public housing, where blacks and other minorities predominate. Such apprehension helps to explain why revitalization projects and improved mass-transit systems have failed to lure the middle class back to the city in large numbers.
Suburban expansion may conjure up images of aesthetic degradation and cultural sterility, but it has provided better housing for millions. In the process of suburbanization, low-income city families have also benefited because of the housing stock that became available as the middle class fled. By spreading out, U. S. cities avoided the sometimes oppressive densities of Japanese and European cities. Indeed, so great is the compactness in Tokyo that Japanese officials see deconcentration as a high priority.
Overall, however, the suburban push financially hurt cities, which saw their tax bases shrink. They were disproportionately affected by unfunded federal mandates and thus hindered in efforts to provide quality schools and reliable municipal services. Indeed, New York City’s fiscal problems in the 1970s followed, and were worsened by the middle-class flight into the suburbs. The outflow, rather than population growth, drove rapid suburban spread.
It can be inferred from the text that
选项
A、local governments play a role in hindering the poor from moving into the suburbs.
B、poor families have to leave the city because of rising housing prices.
C、better services are provided to the poor in the process of suburbanization.
D、stronger law enforcement can attract middle class families back to cities.
答案
D
解析
推断题。题目问的是“从文章中可以推论出什么?”。A项和B项在文章中没有提及。另外,由文章最后一段第二句 “They were disproportionately affected by unfunded federal mandates and thus hindered in efforts to provide quality schools and reliable municipal services. ”可知:城市很大程度上受到资金没有着落的联邦授权的影响,从而阻碍了它们提供优质的学校和可靠的市政服务,与C项内容不符,故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/FY0D777K
本试题收录于:
公共英语五级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语五级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Americahaslongbeenresistanttoadequatepovertypoliciesbecauseofitsstrongstrainofthinkingthatthepoorareresponsi
Americahaslongbeenresistanttoadequatepovertypoliciesbecauseofitsstrongstrainofthinkingthatthepoorareresponsi
AstudyinCyberpsychology,Behavior,andSocialNetworkingsuggeststhatartificialintelligenceholdsapromisingfutureinhe
AstudyinCyberpsychology,Behavior,andSocialNetworkingsuggeststhatartificialintelligenceholdsapromisingfutureinhe
Nobodyeverproteststhatanelementaryschoolshouldbedescribedas"manned"insteadof"staffed,"butdaretosuggesta"men
Nobodyeverproteststhatanelementaryschoolshouldbedescribedas"manned"insteadof"staffed,"butdaretosuggesta"men
Thinnerisn’talwaysbetter.Anumberofstudieshave【C1】________thatnormal-weightpeopleareinfactathigherriskofsomedi
CaravanseraiswereroadsideinnsthatwerebuiltalongtheSilkRoadinareasincludingChina,NorthAfricaandtheMiddleEast.
CaravanseraiswereroadsideinnsthatwerebuiltalongtheSilkRoadinareasincludingChina,NorthAfricaandtheMiddleEast.
CaravanseraiswereroadsideinnsthatwerebuiltalongtheSilkRoadinareasincludingChina,NorthAfricaandtheMiddleEast.
随机试题
大肠杆菌乳糖操纵子的操纵序列重叠于大肠杆菌乳糖操纵子的调节基因编码
A.发表透疹,清热解毒,升举阳气B.疏散风寒,清热利咽,祛风止痒C.疏散风热,明目退翳,止血D.疏散风热,清利头目,祛风止痛E.疏散风热,透疹止痒,息风止痉升麻的功效是()。
糖尿病病人足部护理包括()。
注油器用于向压缩空气中注油,润滑夯管锤中的运动零件,注油器设计成注油量可调,其调节范围一般为()L/min。
调整项目组织结构、进行管理职能分工,属于项目目标动态控制的()
根据下列资料。回答下列题。2011年境外来浙江工作专家25883人次。比2010年增长12.1%,2011年占同期全国总人次的比重为4.9%,比2010年提高0.1个百分点。2010—2011年浙江外商投资企、事业单位聘用的境外专家
某车间每个工人看管相同数量的机床,通过一次技术改造,每人可多看管1台机床,可以节省15名工人。后来又经过一次技术改造,每人又可多看管2台机床,再次节省了15名工人。该车间共有多少台机床?
现有如下语句:x=IIf(a>50,Int(a\3),aMod2)当a=52时,x的值是
有如下程序:#include#includeusingnamespacestd;classAppliance{public:Applia
Readthearticlebelowaboutcorporateculture.Foreachquestion(31-40),writeonewordinCAPITALLETTERSonyourAnswerS
最新回复
(
0
)