首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
What is the speaker mainly talking about?
What is the speaker mainly talking about?
admin
2014-04-25
36
问题
What is the speaker mainly talking about?
For years, it’s been assumed that the indoor environment limits the variety of plants that people are exposed to. Lately, however, plants that are usually only grown outdoors have found their way into indoor spaces. The modern indoor environment can be an ideal setting for a wide variety of outdoor plants. Plants that ordinarily cannot grow in colder outdoor climates can find protection from the cold indoors, where temperatures are easily controlled. Orchids, which were once only found in tropical environments, have begun to thrive in indoor settings. One aspect of the modern home that has made exotic outdoor plants more practical is the modern use of windows. In the past windows were used less frequently in buildings. It is partly because of the ability of 1arge windows to admit large amounts of sunlight and keep the heat in at the same time, that many outdoor plants have been able to make their move inside. It is true that most of the plants that have been successful in moving indoors have been small. Some of the best-adapted varieties are the vines. Although some trees can be grown indoors, it is unlikely that larger varieties can be used. Unfortunately, most homes just don’t have the space to grow a redwood tree.
选项
A、Allow fresh air to blow in.
B、Keep out the worms.
C、Admit sunlight and maintain heat.
D、Control the indoor temperature.
答案
C
解析
细节题。文中说到“现代居室的大玻璃窗可以透进大量阳光并同时保温”,故C项内容正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/FcUK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Accordingtothepassage,intensenoisepollutionmayNOTcause______.
Peoplearemorelikelytomakeapurchase______.
Informationandopiniongapexerciseshavetohavesomecontent______talkingabout.
ThreefactorscontributetothemiraculousspreadofEnglish【C1】______aninternationallanguage:Englishusageinscience,te
ThreefactorscontributetothemiraculousspreadofEnglish【C1】______aninternationallanguage:Englishusageinscience,te
WhichofthefollowingstatementsaboutBostonMarathonisCORRECT?
Scientificresearchresultscannowbequickly______tofactoryproduction.
InZurich,aleadingCantonintheSwissConfederation,ithasbeenproposedtoteachoneforeignlanguage—English—inprimarysc
Whenshopkeeperswanttolurecustomersintobuyingaparticularproduct,theytypicallyofferitatadiscount.Accordingtoa
Accordingtothenews,theFrenchBicycleraceisgoingtobeheld
随机试题
下列哪项不是肝性脑病三期的临床表现
女,32岁,于高处取物时不慎摔下,呈骑跨式伤及外阴,疼痛难忍,出现外阴血肿最易发生的部位是
关于1型糖尿病的描述,正确的是
下列不会出现左上腹肿块的疾病是( )
甲生前立了两份遗嘱:一份自书遗嘱,将字画交给自己的徒弟;后一份公证遗嘱,将住房送给自己的弟弟。甲的儿子对遗嘱有异议,关于甲的遗嘱,下列说法正确的是()。
主承销商和全球协调人在拟订发行与上市方案时,通常应明确拟采取的发行方式,计划安排国际分销的地区与发行人时的原则是()。
台湾唯一拥有海域和陆地的“国家公园”,被称为是台湾的天涯海角的是()。
随着现代科学的发展,精神分析理论的主要演变包括()。
把下面的六个图形分为两类,使每一类图形都有各自的共同特征或规律,分类正确的一项是:
HowtoPracticeEsperanto?Thereareatleast1,000,000Esperantospeakersworldwidefromover100countriesandtheycomefrom
最新回复
(
0
)