首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
财经
From the earliest times, man has been interested in art. People have often worked together to collect and save the world’s art t
From the earliest times, man has been interested in art. People have often worked together to collect and save the world’s art t
admin
2021-06-15
35
问题
From the earliest times, man has been interested in art. People have often worked together to collect and save the world’s art treasure. Fine art treasures from many countries are kept in an art museum called the Louvre in Paris, France. The works of art have been collected by the people of France over many centuries.
The Louvre has not always been a museum. The first building was a fort. In 1190, it was the kings’ castle with high walls and a round tower. It had a moat to keep out his enemies. Over the years, the number of buildings around the castle grew. By 1350, the castle was no longer needed as a fort. The Louvre became a palace home for French kings and queens.
When Francis I became king of France in 1515, he brought in artists from many countries. One of the artists was Leonardo Da Vinci from Italy. Da Vinci’s Mona Lisa is the best known painting in the museum today. In 1973, the Louvre became a public museum, just as it is now. It is a place where treasures have been saved for everyone to enjoy.
Before becoming a public museum, which had not the Louvre been?
选项
A、Fort.
B、Castle.
C、Moat.
D、Palace home.
答案
C
解析
细节题。根据文章第二段“The first building was a fort. In 1190,it was the king’s castle with high walls and a round tower. It had a moat…”可得出the Louvre卢浮宫曾经作为炮台、城堡,但是并没有作为护城河。第二段最后一句“The Louvre became a palace home for French kings and queens.”则可排除B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/FjMc777K
本试题收录于:
英语题库银行系统招聘考试分类
0
英语
银行系统招聘考试
相关试题推荐
Iftherewerenohungryproblem,thepeopleoftheworld__________amuchhappiertimeintheirdailylife.
Foralimitedtimeonly,thisexquisitecollector’sitemwillbeofferedatfortypercentoffoftheoriginal__________.
It’shardtosayforsurewhatthenextbigthingwillbe,buttheseitemsmadethelistof10emergingtechnologytrendsthatwil
Doyouknow________lookingfor?
refertothefollowingannouncement.Ifyoudineoutoften,therearethingsthatyoucandotomaketheexperienceevenbetter.Le
refertothefollowingannouncement.Ifyoudineoutoften,therearethingsthatyoucandotomaketheexperienceevenbetter.Le
UnmarriedWomenBecomingHomeownersAnincreasingnumberofsinglewomenarebuyingtheirownhomes,accordingtoindustry
UnmarriedWomenBecomingHomeownersAnincreasingnumberofsinglewomenarebuyingtheirownhomes,accordingtoindustry
Sincethe1970s,scientistshavebeensearchingforwaystolinkthebrainwithcomputers.Brain-computerinterface(BCI)technolo
随机试题
在充分就业的情况下,下列哪一因素最可能导致通货膨胀?()
青霉素过敏实验液中每毫升含有青霉素量是()。
急性根尖周炎应急处理正确的是
传染性非典型肺炎的病原体为
甲公司欲作为发起人募集设立一股份有限公司,其拟定的基本构想包括以下内容:(1)7个发起人中有4个住所地在境外的发起人,这为公司的国际化打下良好的基础;(2)公司的注册资本是8000万元,其中7个发起人认购2500万元,由于公司所选项目有非常好的发展前景,其
直接回应是建立在()为中心的营销手段。
董事违反下列()规定所得收入应当归公司所有。
六年级的学生总人数是三位数,其中男生占3/5,男生人数也是三位数,而组成以上两个三位数的6个数字,恰好是1,2,3,4,5,6。那么六年级共有多少人?()
政党监督是()。
设随机变量序列X1,…,Xn,…相互独立,根据辛钦大数定律,当n→∞时依概率收敛于其数学期望,只要{Xn,n≥1}
最新回复
(
0
)