首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The many hours children spend indoors playing computer games or watching television may be to blame for a resurgence of rickets.
The many hours children spend indoors playing computer games or watching television may be to blame for a resurgence of rickets.
admin
2010-11-29
74
问题
The many hours children spend indoors playing computer games or watching television may be to blame for a resurgence of rickets.
Scientists say that rickets is becoming "disturbingly common" among British children. The disease is caused by chronic vitamin D deficiencies, which can be triggered by long periods out of natural sunlight and a poor diet. Writing in the British Medical Journal, Professor Simon Pearce and Tim Cheetham, of Newcastle University, called for milk and other food products to be supplemented with vitamin D in an attempt to counteract the problem. Vitamin D is produced naturally when the skin is exposed to sunlight, and is also found in a small number of foods, in-eluding oily fish, liver and egg yolks.
Recent studies show that incidence of rickets, a disease previously linked with poverty in Victorian Britain or malnutrition in the developing world, is increasing. More than 20 new cases are discovered every year in Newcastle alone. Children with rickets do not grow properly and can develop bow legs. Professor Pearce said: "Kids tend to stay indoors more these days and play on their computers instead of enjoying the fresh air. This means their vitamin D levels are worse than in previous years." Dr. Cheetham, a senior lecturer in paediatric endocrinology, added: "I am dismayed by the increasing numbers of children we are treating with this entirely preventable condition. Fifty years ago many children would have been given regular doses of cod liver oil, but this practice has all but died out."
Vitamin D deficiency has also been linked to cardiovascular disease, type 2 diabetes, cancers and the weakening of bones in adults. Half of all adults in Britain are estimated to suffer vitamin D deficiency in the winter and spring — one in six severely so, with the problem worse in Scotland and the North of England. Asian populations and individuals who cover much of their skin for religious reasons are also at increased risk.
Professor Pearce added: "We believe that a more robust approach to statutory food supplementation with vitamin D, for example in milk, is needed in the UK, as this measure has already been introduced successfully in many other countries in similar parts of the world."
The Food Standards Agency has resisted calls for
mandatory
supplementation, insisting that "most people should be able to get all the vitamin D they need from their diet and by getting a little sun" . It advises pregnant or breastfeeding women, and people over 60 to take 10 micrograms of vitamin D each day. "Taking 25 micrograms or less of vitamin D supplements a day is unlikely to cause any harm," it says.
A study of 520,000 people from ten European countries, including Britain, has suggested that vitamin D supplements could also cut the risk of developing bowel cancer by 40 per cent. The research, led by Mazda Jenab, of the International Agency for Research on Cancer in France, confirmed the findings of earlier studies, which found that high blood levels of the vitamin were associated with a lower risk of colorectal cancer. However, the researchers said that it was unclear whether taking vitamin D supplements would provide better protection against developing cancer than the average levels that can be achieved with a balanced diet combined with regular exposure to sunlight.
The researchers believe that______.
选项
A、taking Vitamin D supplements is better than keep a balanced diet
B、vitamin D supplements can reduce the risk of developing bowel cancer
C、the findings are not consistent with previous studies
D、high blood levels of the vitamin will cause colorectal cancer
答案
B
解析
细节题。“researchers”是定位关键词,最后一段开头就说一项研究,所以细读此段。选项A错误,因为本段最后提到目前还不清楚是否摄入维他命D补充片比保证平衡的饮食对于治疗癌症更有效。选项B正确,研究显示摄人维他命D补充片可以减少40%的肠癌发病率。选项C不正确,此段中说到研究结果与先前的研究一致。选项D不正确,原文中说的是“high blood levels of the vitamin were associated with a lower risk of colorectal cancer”相关关系并不一定是因果关系,不可推论。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Fk1K777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Theyovercameallthedifficultiesandcompletedtheprojecttwomonthsaheadoftime,______issomethingwehadnotexpected.
Collegestudentscaneasily______fromonecurriculumtoanother,fromoneinstitutiontoanother,assuitedtotheirneeds.
I______youthatthesegoodswillbedeliveredtoyoutomorrowmorning.
You______Johninthestreetthismorning.He’sbeendeadforages.
TheInternetbeganinthe1960sasasmallnetworkofacademicandgovernmentcomputersprimarilyinvolvedinresearchforthe
WashingtonIrvingwasAmerica’sfirstmanofletterstobeknowninternationally.Hisworkswerereceivedenthusiasticallyboth
—Ihopethechildrenwon’tgonearthewater.—Iwarnedthem______.
TheofficiallogooftheInformationAwarenessOffice,thePentagon’ssecretivenewterrorist-detectionexperiment,isn’tsubtle
Accordingtothenews,whetherthebirdfluwillcauseagreatcasualtydependson______.
Unlikemostsports,whichevolvedovertimefromstreetgames,basketballwasdesignedbyonemantosuita【C1】______purpose.
随机试题
舌绛少苔最常见的情形是()
石油的相对密度是指在()条件下,石油密度与4℃条件下纯水密度的比值。
女性患者,外阴瘙痒、灼痛2天,坐卧不宁,痛苦非常,来院就诊。妇科检查见白带较多,呈白色稠厚豆渣样,小阴唇内侧附着有白色膜状物,擦除后露出红肿黏膜面。其最可能的诊断为下列哪项
霍乱弧菌的主要致病物质是
下列各科目的期末余额,不应在资产负债表“存货”项目列示的是()。
()通过对比考评期内员工的实际工作表现与绩效计划的目标来寻找工作绩效的差距和不足。
2004年,南京市人均可支配收入与常州市相比()。
大学院制
下列叙述中正确的是
AtriumphforscientificfreedomThisweek’sNobelPrizewinnersinmedicine—AustraliansBarryJ.MarshallandJ.RobinWarr
最新回复
(
0
)