首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
How does the rising population negatively influence some countries?
How does the rising population negatively influence some countries?
admin
2010-07-06
53
问题
How does the rising population negatively influence some countries?
The need for birth control methods has developed fairly recently, with the desire among many women to be able to decide when they want to have a baby. At the same time, there is a growing awareness of the problem of a rapidly increasing world population.
This problem of a rising world population is largely the result of improved medical skills, which have lowered the death rate and the same time raised the birth rate by increasing live births and the number of babies who survive early childhood. There is a growing realization that food production can not keep pace with these increases, the result of which is that in some countries people are already starving to death while many millions more suffer from malnutrition. This problem is further complicated by the fact that places like America and Europe obtain by trade and consume far more food and resources like oil than, say, the average Indian. thus leaving even less for the people in the underdeveloped area to survive on.
World population is rising at a rate of 2% a year; this means and addition of 70 million people a year to the present population of more than 3 500 million. There are striking regional differences in the population growth trends. The fastest growing region is Latin America which includes South and Central America and the Caribbean. while Africa and Asia closely follow Latin America However the largest absolute addition to the world population is in Asia which at present contains about three-fifths of the people of the world.
选项
A、People begin to go on strike for food.
B、Some countries have to cut down food supplies.
C、People are dying of hunger.
D、Some governments have to drive their people into other countries.
答案
C
解析
本题答案信息对应于独白第二段第二句中的后一分句;the result of which is...starving to death while...suffer from malnutrition,即一些国家的人快饿死了,还有许多人营养不良,C 与此意相符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Fsxd777K
本试题收录于:
公共英语四级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语四级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Supposeyouareasecretaryofacompany.YourbossisthinkingaboutexpandingbusinessontheInternet,soyouareassignedto
Tomakeyourhumorwork,youshould______.Itcanbeinferredfromthepassagethatpublicservices______.
ParentsintheirfortieswanttheirchildrentogetthebesteducationbecauseThe"contractsystem"is
Whatwillbethoughtaboutmostlywhenonewantstofindajob?
A、Philosophy.B、Economics.C、Agriculture.D、Management.B
SoftwarepiracyproblemsexistandhavebeenexacerbatedinrecentyearsduetoISoverload,decentralizedpurchasing,budgetc
Thiskindofcomplexmeaningexpressedinwrittenlanguagesoonbecomesafishoutofwater.Thecomplexityofspokenlanguagei
Wesometimesthinkhumansareuniquelyvulnerabletoanxiety,butstressseemstoaffecttheimmunedefensesofloweranimalsto
Thefridgeisconsiderednecessary.Ithasbeensosincethe1960swhenpackagedfoodlistappearedwiththelabel:"Sto
actor本题考查考生对于具体细节信息的听辨能力。原句为“Onedayin1979,whilewaitingforatiretobechanged,hetookpicturesofayoungactorfriendhe
随机试题
Waterisnecessaryforlifeandgoodhealth.Weoftenforgetthisfactwhenwethinkabouttheotherbuildingblocksoflifesuc
工程款的支付一般按时间大致分为四个阶段,即()。
施工中,工程师同意采用承包人的合理化建议所发生的费用和获得收益的分担或分享,由( )。
根据《仲裁法》的规定,下列各项中,可以适用《仲裁法》解决的有()。
在SDS量表中,能力减退和不安两个条目反映抑郁状态的()。
________hisundoubtedinnocence,theaccusedmanappearedextremelynervous.
某高校对所有报名参加国庆检阅方阵的学生进行了体检,没有发现心脏异常者。如果以上陈述为假,则以下哪项必真?Ⅰ.虽然有的报名者没有体检,但是还是发现了心脏异常者。Ⅱ.或者有的报名者没有进行体检,或者在报名者中发现了心脏异常者。Ⅲ.只要对所有的报名者都进行
若窗体Frml中有一个命令按钮Cmdl,则窗体和命令按钮的Click事件过程名分别为()。
Howwillthewomangettotheairport?
Howmanypeoplediedunderthelamivudinedrugtreatment?
最新回复
(
0
)