首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Astronaut Jim Voss has enjoyed many memorable moments in his career, including three space flights and one space walk. But he re
Astronaut Jim Voss has enjoyed many memorable moments in his career, including three space flights and one space walk. But he re
admin
2011-06-29
46
问题
Astronaut Jim Voss has enjoyed many memorable moments in his career, including three space flights and one space walk. But he recalls with special fondness a decidedly earthbound (为地球引力所束缚的) experience in the summer of 1980, when he participated in the NASA-ASEE Summer Faculty Fellowship Program. Voss, then a science teacher at West Point, was assigned to the Marshall Space Flight Center’s propulsion (推进) lab in Alabama to analyze why a hydraulic fuel pump seal on the space shuttle was working so well when previous seals had failed. It was a seemingly tiny problem among the vast complexities of running the space program. Yet it was important to NASA because any crack in the seal could have led to destructive results for the astronauts who relied on them. "I worked a bit with NASA engineers," says Voss, "but I did it mostly by analysis". I used a handheld calculator, not a computer, to do a thermodynamic(热力学的)analysis." At the end of the summer, he, like the other NASA-ASEE fellows working at Marshall, summarized his findings in a formal presentation and detailed paper. It was a valuable moment for Voss because the ASEE program gave him added understanding of NASA, deepened his desire to fly in space, and intensified his application for astronaut status."
It was not an easy process. Voss was actually passed over when he first applied for the astronaut program in 1978. Over the next nine years he reapplied repeatedly, and was finally accepted in 1987. Since then he has participated in three space missions. The 50-year-old Army officer, who lives in Houston, is now in training for a four-month mission as a crew member on the International Space Station starting in July 2000.
Voss says the ASEE program is wonderful for all involved. "It brings in people from the academic world and gives NASA a special property for a particular period of time. It brings some fresh eyes and fresh ideas to NASA, and establishes a link with our colleges and universities," Voss explains. "There’s an exchange of information and an exchange of perspectives that is very important."
For the academic side, Voss says, the ASEE program also "brings institutions of higher learning more insight into new technology. We give them an opportunity to work on real-world problems and take it back to the classroom".
Which of the following is NOT true according to what Voss said on the ASEE program ?
选项
A、Fresh members from the academic world participate in the program.
B、The program brings new outlooks to NASA space programs.
C、It is important for the space scientists to exchange information and perspectives.
D、American colleges and universities are special property of NASA.
答案
D
解析
文章第四段,沃斯说,ASEE计划引进了学术界的人士,使得NASA在一个特定的时期有了特殊的财富;该计划为NASA带来了一些新观念和新思想,使得NASA与大专院校建立了联系,使得它们之间可以进行重要的信息和观点的交流。可见,A项、B项和C项三项都与文章的意思相符。而给NASA带来财富的是学术界的人士,而不是美国大专院校。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Fu6O777K
0
考博英语
相关试题推荐
Readtheemailandmemobelow.Completetheform.Writeawordorphrase(inCAPITALLETTERS)oranumberonlines41-45o
Questions16-22-Readthearticlebelowaboutinventorycontrolmanagementinanorganisation.-Aresentences16-22’Right’o
Lookatthechartbelow.Itshowsthesharepriceofeightcompaniesintwoweeks.Whichcompanydoeseachsentence(11-15)desc
Lookatthechartbelow.Itshowsthesharepriceofeightcompaniesintwoweeks.Whichcompanydoeseachsentence(11-15)desc
Lookatthechartbelow.Itshowsthemarketshareofthreecompaniesineightmonths.Whichmonthdoeseachsentence(11-15)de
Childrenwhoaredescribedasmildlymentallyhandicappedareoftenupsettohearthemselvesdescribedassuch,andsuchtermsa
Somelinguistsbelievethatthe______ageforchildrenlearningaforeignlanguageis5to8.
Duringthenineteenyearsofthiscareer,FranceBattiatehaswonthe______ofawideaudienceoutsideItaly.
AustraliabegantoassumeitsmodernconfigurationbytheEoceneEpoch,some50millionyearsago,whenAntarcticabrokeawayan
随机试题
公务员考试的基本方式是()
榜样激励是通过树立榜样,满足员工模仿和学习的需要,把员工的行为引导到组织目标所期望的方向。()
女性,32岁,发热、腰痛、尿频、尿急1个月,近3天全身关节酸痛、尿频、尿急加重。体检:体温39.5℃,白细胞13×109/L,中性粒细胞86%,尿培养大肠杆菌阳性,诊断为大肠杆菌性尿路感染。应首选
风机盘管加新风空调系统,新风应()。
甲公司为购买货物而将所持有的汇票背书转让给乙公司,但因担心以此方式付款后对方不交货,因此在背书栏中记载了“乙公司必须按期保质交货,否则不付款”的字样。乙公司在收到票据后没有按期交货。根据票据法律制度的规定,下列表述中,正确的是()。
2016年12月1日,A公司应收B公司货款200万元,由于B公司发生财务困难,遂于2016年12月31日进行债务重组。A公司同意免除债务50万元,并将剩余债务延期2年,利息按年支付,年利率为5%,同时附或有条件:债务重组后,如B公司自2017年起盈利,则当
“先天下之忧而忧,后天下之乐而乐”是范仲淹的名句。()
关于知识库内容初始的说法,错误的是()。
Ibecameinterestedinwritingatanearlyage.Sowhenmyfourth-gradeteachertoldmeabouta【C1】______writer’sconferencewh
A、Hehashadaheartattackbecauseofsmoking.B、Hehasseriouslungdisease.C、Heiscoughingbecauseoftoomuchsmoking.D、H
最新回复
(
0
)