首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They have a good sense of space. B、They are more interested in sports. C、They are much cleverer than others. D、They have a goo
A、They have a good sense of space. B、They are more interested in sports. C、They are much cleverer than others. D、They have a goo
admin
2023-02-20
25
问题
Many studies have been made recently about hand preference in human. They have brought interesting results. It has been found, for instance, that many more men than women are left handed; that all children use both hands about equally until they are three years old; and that hand preference is not clearly marked until age six. Above that age, most people not only favor one particular hand, but they also have a favorite eye, a favorite ear and foot.
We know that the left side of the body is controlled by the right side of the brain. It seems that this particular half is the seat of emotion, imagination, and of the sense of space. And, indeed, lefties seem to be more creative than their right-handed fellow humans; they also seem to be more athletic and to do better in some professions which—like sports—require a good sense of space. In a large school of architecture, it was found in 1977 that 29 percent of the professors and 23 percent of the graduating students were left-handed—while lefties represent less than 10 percent of the general population.
Lefties manage to drive, to sew, to paint, to use machines as well as any right hander. It is not easy for them, however, to struggle with tools, school desks, automobile and television controls, and many ordinary objects. Fortunately the creation of Left-Handers International has attracted attention to their problems and caused the appearance of special stores offering all sorts of objects for lefties, including wrist-watches, musical instruments, pencil-sharpeners, cameras, scissors, and books that show them how to play left-handed guitar and left-handed golf.
9. What can we learn about hand preference among children?
10. Why does the speaker say lefties do better in sports?
11. What is the purpose of Left-Handers International?
选项
A、They have a good sense of space.
B、They are more interested in sports.
C、They are much cleverer than others.
D、They have a good imagination.
答案
A
解析
原文提及“用左手的人身手更灵敏,更适合需要有良好空间感的运动职业”。故A正确。事实细节题。原文只是说惯用左手的人在某方面的特长,并未指出他们更聪明,故B错误;C原文未提及;文中提到左撇子有更好的创造力,这跟运动天赋没有关系,故D错误。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/FuvD777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
TheAmericanandtheBritish________alargenumberofsocialcustoms.
M:Mrs.Tyler,thereissomethingI’vebeenwonderingabout.W:Whatisit?M:Somepeoplesaythatwomen’sworkisinthehouse
TodayBobwaslateagainforclassbecauseheoverslept(睡过头),buthe________anexcuseofbeingill.
Asamatteroffact,ourlifestylesarechangingand________ourbodies.
Veryoldpeopledoraisemoralproblemforalmosteveryonewhocomesintotouchwiththem.Theirvalues—thiscan’tberepeatedt
A:Youlookunhappy.【D1】________B:Oh,justbecauseofmyparents.Theyarealwaysarguing.A:Forwhat?B:Myweekendactivity
ThewaypeopleintheUStraveltoandfromworkhaschangedalotinthelastfiftyyears.【T1】BeforetheSecondWorldWar,most
Tagorehadasharplydefinedsenseofthe(i)________ofscientificinquiry.Thefactthatsciencedealtinstatisticsandnumber
(1)Teachersbelievethattoughexamsarediscouragingpupilsfromlearninglanguages,accordingtoanewBritishCouncilsurvey
A、Shocked.B、Incredible.C、Acceptable.D、IndifferentB女士提醒男士,每周的工作时间要超过60小时,压力大。男士欣然接受,并表示自己愿意接受挑战。故B是男士的态度。从选项可知此题为态度题。根据男士所说的I
随机试题
避税地对策税制最早出现在
触觉语颤增强见于
患者,女,30岁,初孕妇。妊娠32周,散步时突然出现大量阴道流液,由车送至急诊,因胎膜早破收入院。诊断胎膜早破的检查方法是
属于药学工作人员对社会的职业道德规范的是
地下水渐变渗流的浸润线,沿程变化为()。
甲公司是一家国内中小板上市的制造企业,基于公司持续发展需要,公司决定优化资本结构,并据以调整相关股利分配政策。有关资料如下:资料一:公司已有的资本结构,债务资金账面价值为600万元,全部为银行借款本金,年利率为8%,假设不存在手续费等其他筹资费用;权益资
资产负债表是一种()报表。
从下列两题中任选一题作答,如果两题都答,只按第I道的成绩计入总分。学生小王总是在快要考试时才会花很多时间看书,平时几乎从不花时间来复习老师的课堂教学内容。在复习时,小王常常是课本上有什么内容就看什么内容,什么内容在前就先看什么内容,什么内容在后就后看什
LordOxfordpossessedmostoftheneededgiftsofagreatstatesmanexceptruthlessnesstowardsothersandinsensitivenessfor
FlagDay,June14,isthebirthdayofAmericanflag.Onthisdatein1777,theContinentalCongress【C1】______aresolutionstatin
最新回复
(
0
)