首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Dorothea Dix left home at an early age of her own free will to live with her grandmother. At fourteen, Dorothea was teaching
Dorothea Dix left home at an early age of her own free will to live with her grandmother. At fourteen, Dorothea was teaching
admin
2014-02-11
56
问题
Dorothea Dix left home at an early age of her own free will to live with her grandmother.
At fourteen, Dorothea was teaching school at Worcester, Massachusetts. A short time after she had begun teaching, she established a school for young girls in her grandparents’ home. Stress was placed on moral character at Dorothea’ s school, which she conducted until she was thirty - three.
She was forced to give up teaching at her grandparents’ home, however, when she became ill. A few year of inactivity followed.
In 1841 Dorothea began to teach again, accepting a Sunday school class in the East Cambridge , in a Massachusetts’ jail. Here, she first came upon insane people locked up together with criminals.
In those days insane people were treated even worse than criminals. There were only a few asylums in the entire country. Therefore jails, poor houses, and houses of correction were used to confine the insane.
Dorothea Dix made a careful investigation of the inhuman treatment of the insane. It was considered unfit for a woman to devote herself to such work at this time. But this did not stop Dorothea Dix in her efforts to provide proper medical care for the insane.
Gradually, because of her investigations, conditions were improved. More than thirty mental institutions were founded or re - established in the United States because of her efforts. Dorothea also extended her investigations to England and to other parts of Europe.
During the Civil War, Dorothea served as superintendent of women hospital nurses in the Union army. When the war was over, she returned to her work of improving conditions for insane people.
The author implies that Dorothea Dix’ s work with the insane was interrupted by______.
选项
A、an illness
B、her trip to England
C、the Civil War
D、her grandmother’ s death
答案
C
解析
文章最后一段提到在南北战争时间,她在联盟军队中做护士,战争结束后,她又继续致力于改善精神病患者的生活状况中,因此选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/FvDO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Mostpeoplewhotravellongdistancescomplainofjetlag(喷气飞行时差反应).Jetlagmakesbusinesstravelerslessproductiveandmorepro
Mostpeoplewhotravellongdistancescomplainofjetlag(喷气飞行时差反应).Jetlagmakesbusinesstravelerslessproductiveandmorepro
Collegehasmanysocialattractions,someofwhichcanbedistractions.Sports,concerts,parties,anddormitorybull(废话)session
Inrecentyears,moreandmoreforeignersareinvolvedintheteachingprogramsoftheUnitedStates.Boththeadvantagesandth
LittleKevingetsonwellwithhisgrandfatherinspiteoftheage______betweenthem.
Theworkershave______alimittohowlongtheyarepreparedtotalktothemanagement.
Forthispart,youareallowedthirtyminutestowriteacompositionofnolessthan120wordsonthetopic"ChangesofForeign
BetweentheendoftheSecondWorldWarandtheearlysixties,ababyboomoccurredintheU.S.,andpeoplebornduringthatp
HisslightillnessinIslamabadreceivedonlyminorattentionfromreporterscoveringhim.(Passage3)
He______thathehasgotoneofthetwoearliestBritishstampsbutnobodybelieveshim.
随机试题
潞金融资产管理公司注册资本金为_______。
重型霍乱患者治疗的关键是()
药物"七情"中,非有益配伍是
醋制延胡索是为了
建设单位管理费通常按( )的一定比例估算。
下列有关印花税的表述正确的有()。
从社会政策角度来看,人的需要有( )的特点。
公安领导工作,主要有政治领导工作、行政领导工作和业务领导工作。()
Ametaphorisapoeticdevicethatdealswithcomparison.Itcomparessimilarqualitiesoftwodissimilarobjects.Withasimple
Whenmymotherlearnedshewaspregnantwithme,myparentssatdownoneSundaymorningtoreviewtheirfinances.Turningonthe
最新回复
(
0
)