首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In the past, fraud was viewed as a rare event that happened to unlucky organizations. Now it is commonly accepted that fraud is
In the past, fraud was viewed as a rare event that happened to unlucky organizations. Now it is commonly accepted that fraud is
admin
2020-12-23
37
问题
In the past, fraud was viewed as a rare event that happened to unlucky organizations. Now it is commonly accepted that fraud is taking place at virtually every organization, and in every business. Fraud can be committed through many media, including mail, wire, phone, and the Internet (computer crime and Internet fraud). The international dimension of the web, the ease with which users can hide their location, the difficulty of checking identity and legitimacy online, and the simplicity with which hackers can divert browsers to dishonest sites and steal credit card details have all contributed to the very rapid growth of Internet fraud. In some countries, tax fraud is also prosecuted under false billing or tax forgery. There have also been fraudulent "discoveries", e.g., in science, to gain prestige rather than immediate monetary gain. The only question is how big it is and how we can catch it before it gets out of hand and destroys a company or an organization.
In most instances, fraudulent acts involved a knowing cooperation among numerous employees who were respected community members, givers to charily, and caring parents - far removed from the typical image of a criminal. It is unsettling that such apparently ethical individuals engaged in clear unethical practices in the workplace. Equally unsettling is that many of these practices apparently prevailed for a significant duration of time.
One of the most intriguing findings in the white-collar crime literature is that corrupt individuals tend not to view themselves as corrupt. People convicted of white-collar crimes tend to acknowledge their wrong doing but deny criminal intent and being labeled as a criminal. They avoid the tag of being corrupt by using a number of rationalizing tactics that allow them to look at their corrupt acts in a way that makes them appear to be normal and acceptable business activities.
Denial of responsibility is a rationalizing tactic where individuals convince themselves that they are participating in corrupt acts because of circumstances - they have no real choice. The circumstances may involve a coercive system, dire financial straits, peer pressure, ’’everyone does it" reasoning, and so on. When using this rationale, individuals do not regard themselves as perpetrators of unethical acts; rather they view themselves as morally responsible individuals being forced into unethical acts.
In another type of rationalizing tactic, employees convince themselves that no one is really harmed by their actions and therefore their actions are not really corrupt. This rationalization is commonly employed in situations such as theft from an organization where the organization is assumed to be well insured or can easily recover the costs, or where the actual damage is slight. These tactics are instrumental in aiding individuals to commit corrupt acts while maintaining belief in their personal moral integrity. However, these tactics are simply a tool, one that also can be used to excuse unethical practices, resulting in disastrous consequences for society and, eventually, the organization itself.
According to Paragraph 2, which of the following is true about fraud?
选项
A、It has been a common practice in organizations in the past.
B、It is often very serious and finally can run out of control.
C、Now it can be under control before it destroys a company.
D、Many employees can be involved in committing it together.
答案
D
解析
正误判断。根据题干定位在第二段,本段首句提到“In most instances,fraudulent acts involved a knowing cooperation among numerous employees…”,本句的“numerous employees”对应D选项的“many employees”,“cooperation”对应“committing it together”,故D选项表述正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/FzuO777K
本试题收录于:
CATTI三级笔译综合能力题库翻译专业资格(CATTI)分类
0
CATTI三级笔译综合能力
翻译专业资格(CATTI)
相关试题推荐
"RisingSeaLevels"Sealevelmustbeexpressedasarangeofvaluesthatareunderconstantreassessment.Duringthelastce
"RisingSeaLevels"Sealevelmustbeexpressedasarangeofvaluesthatareunderconstantreassessment.Duringthelastce
DiseaseandHistoryP1:Epidemiologyisthestudyandanalysisofthepatterns,causes,andeffectsofhealthanddiseasecondit
DinosaursandParentalCareP1:"Parentalcare"referstothelevelofinvestmentprovidedbyamotherandfathertoinsurethe
Thecausesofmostdisease,parasitessuchasviruses,bacteria,andfungi,allspecializeinbreakingintocells,eithertoeat
AgriculturaleconomistsdealAofproblemsrelatedBtoproducingandmarketingfarmproducts,andtheyprovidedataCaboutthefi
Apartmentsare______tobebuiltincitiesthaninsuburbanorruralareas.
RistoSiilasmaaisthechairmanofNokia,whichistodayaverydifferentandmuchsmallercompanythanin2008whenhejoinedi
WhentheErieCanalwasbuiltinthe1820’s,itwastheengineeringmarvelofitstime.
Hewasalwaysfinding______withhisdaughter’sfriends.
随机试题
中药的有效部位是指
物流中心经营企业可以开展以下哪些业务:
外国投资者缴付出资的期限应当载明,其可分期缴付出资,但最后一期出资应当在营业执照签发之日起()内缴清。
第三人知道行为人没有代理权、超越代理权或者代理权已终止还与行为人实施民事行为给他人造成损害的,由()。
行使票据的追索权,请求清偿的金额包括()。
资料1:1948年8月19日,当时的国民政府颁布《财政经济紧急处分令》,发行金圆券。实施该项金融改革的目的之一是解决财政困难。因为当时的财政已经到了山穷水尽的地步。金圆券改革的主要内容:以金圆券代替法币,法币必须在当年11月20口前兑换为金圆券,金圆券
MMPI的适用范围是()的人群。
命令,是指公安机关为了维护社会治安秩序和公共安全,依法向负有特定义务的人发出的()的指令。
结合材料回答问题:材料1要加强宪法和法律实施,维护社会主义法制的统一、尊严、权威,形成人们不愿违法、不能违法、不敢违法的法治环境。做到有法必依、执法必严、违法必究。任何组织或者个人都必须在宪法和法律范围内活动,任何公民、社会组织和国家机
有以下计算公式若程序前面已在命令行中包含math.h文件,不能够正确计算上述公式的程序段是()。
最新回复
(
0
)