首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、31%. B、25%. C、20%. D、73%. C浏览四个选项,根据选项中出现的百分比推测,此题与数字或比例有关。题干问的是在被调查的人员中,工作不开心的人占多大比例。对话中男士提到在被调查人员当中,25%的上班族觉得工作是非常开心的,然而20%的
A、31%. B、25%. C、20%. D、73%. C浏览四个选项,根据选项中出现的百分比推测,此题与数字或比例有关。题干问的是在被调查的人员中,工作不开心的人占多大比例。对话中男士提到在被调查人员当中,25%的上班族觉得工作是非常开心的,然而20%的
admin
2017-08-25
74
问题
W: Welcome to Workplace. And in today’s program, we’re looking at the results of two recently published surveys, which both deal with the same topic—happiness at work. John, tell us about the first survey.
M: Well, this was done by a human resources consultancy, who interviewed more than 1,000 workers, and established a top ten of the factors, which make people happy at work. [1] The most important factor for the majority of the people interviewed was having friendly, supportive colleagues. In fact, 73% of people interviewed put their relationship with colleagues as the key factor contributing to happiness at work, which is a very high percentage. The second most important factor was having work that is enjoyable. The two least important factors were having one’s achievements recognized, and rather surprisingly, earning a competitive salary.
W: So, we are not mainly motivated by money?
M: Apparently not.
W: Any other interesting information in the survey?
M: [2] Yes. For example, 25% of the working people interviewed described themselves as "very happy" at work. However, 20% of employees described themselves as being unhappy.
W: That’s quite a lot of unhappy people at work every day.
M: It is, isn’t it? And there were several more interesting conclusions revealed by the survey. First of all, small is beautiful: [3] people definitely prefer working for smaller organizations or companies with less than 100 staff. We also find out that, generally speaking, women were happier in their work than men.
W: Yes, we are, aren’t we?
M: [4] And workers on part-time contracts, who only work 4 or 5 hours a day, are happier than those who work full-time. The researchers concluded that this is probably due to a better work-life balance.
W: Are bosses happier than their employees?
M: Yes, perhaps not surprisingly, the higher people go in a company, the happier they are. So senior managers enjoy their jobs more than people working under them.
Questions 1 to 4 are based on the conversation you have just heard.
1. What is the No. 1 factor that made employees happy according to the survey?
2. What is the percentage of the people surveyed who felt unhappy at work?
3. What kind of companies are popular with employees?
4. What is the possible reason for people on part-time contracts to be happier?
选项
A、31%.
B、25%.
C、20%.
D、73%.
答案
C
解析
浏览四个选项,根据选项中出现的百分比推测,此题与数字或比例有关。题干问的是在被调查的人员中,工作不开心的人占多大比例。对话中男士提到在被调查人员当中,25%的上班族觉得工作是非常开心的,然而20%的员工认为工作不开心,故答案为C。其他三个选项均与对话不符,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/G0U7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Talkers.B、Thespeakeasy.C、Thespacemaker.D、Texters.C推断题。文中提到两类人:speakeasy与spacemaker,并说后者在讲电话时需要有自己的空间,不让别人听到的那一类人。故C正确。
A、Thewoman’sjobasalibrarian.B、Women’srightsinsociety.C、Animportantelection.D、Careerplanning.B女士说事实上男女还是不平等,男士不同意,
Corporationsasagroupofferavarietyofjobs.Mostlargecompaniessendpeopletocollegestointerviewgraduatingstudentsw
A、Tennis.B、Hockey.C、Gymnastics.D、Bridge.D此题为明示信息,看到选项就可以预测,问的是一种游戏或者运动。女士说自己喜欢打桥牌(bridge),故选D。做题时注意排除hockey引起的干扰。
Karaokemayneverbethesame,thankstoresearchbeingpresentedinNashvilledetailingthelatestfindingsineffortstocreat
AmericansEugeneFama,LarsPeterHansenandRobertShillerwontheNobelPrizeforeconomicsonMondayfordevelopingmethodst
Manycountrieshaveaholidaytocelebrateworkers’rightsonoraroundMay1,butLabourDayinCanadaiscelebratedonthefir
Mostgrowingplantscontainmuchmorewaterthanallothermaterialscombined.C.R.Barneshassuggestedthatitisaspropert
Internationaltradefairshavebecomeextremelyimportantvenuesforconductingbusiness,yetveryfewdomesticallybasedsales
Peoplecannowavoidhavingtosortthroughalbumsfromseveraldifferentfriendswhentryingtoreliveparties,weddingsandot
随机试题
Thetreeswereonlythreeorfourmetreshigh,sothebutterflieswerewellwithin_______ofourlong-handlednets.
Whatcouldbecuterthanyourpuppygivinghisdoggyfriendakissonthenose?Nothing,really.Butisyourdogactuallyplanti
A.静脉注射B.皮下注射C.皮内注射D.鞘内注射E.腹腔注射可克服血脑屏障,使药物向脑内分布
按我国现行投资构成,下列不属于基本预备费的是()。
银行得知存款人主体资格终止情况时,存款人超过规定期限未主动办理撤销银行结算账户手续的,银行有权停止其银行结算账户的对外支付。()
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性。
阅读下面文言文,完成后面各题。元祜①初,山谷②与东坡、钱穆父同游京师宝梵寺。饭罢,山谷作草书数纸,东坡甚称赏之。穆父从旁观曰:“鲁直之字近于俗。”山谷曰:“何故?”穆父曰:“无他,但未见怀素真迹尔。”山谷心颇疑之,自后不肯为人作草书。绍圣③
王乡长觉得大棚建设遇到困难。可能是本地不适合搞大棚建设,你作为乡长助理。如何帮助乡长了解一下蔬菜大棚到底能否带动当地发展?
劳动力商品在使用价值上的特殊性在于
设n阶实矩阵A为反对称矩阵,即AT=-A.证明:A+E与A-E都可逆;
最新回复
(
0
)