首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Don’t Say It’s Global Warming A)As Texas endures the slow, agonizing death of our entire agricultural sector by drought, a check
Don’t Say It’s Global Warming A)As Texas endures the slow, agonizing death of our entire agricultural sector by drought, a check
admin
2020-06-21
12
问题
Don’t Say It’s Global Warming
A)As Texas endures the slow, agonizing death of our entire agricultural sector by drought, a check of our media and political leaders shows we are also suffering from a bizarre silence on a topic that could be described as "the cause that dare not speak its name".
B)Local newspapers have responded heroically to the heat wave that has now killed more than 120 Texans, unleashing a torrent of efforts to help those most in peril. The one topic they have not addressed is: Why is this happening?
C)Of the few articles on the subject, all are limited to the answer "El Nino", which is half right. According to climatologists, this is an El Nino drought: El Nino shifted the jet stream just enough to hold the high that normally sits over the Rockies in the summertime east over Texas, so we are not getting the clouds and cooling that normally give us some relief. But the other half of the answer, global warming, has gotten little or no attention.
D)A recent Dallas Morning News article gives the flavor of what little coverage global warming has gotten: "What did skies over Texas and a Washington debate about global warming share this week ? An unusual amout of hot air, Say experts on both meteorology and politics." Heh-heh.
E)The media are doing so poorly on this issue that it’ s an embarrassment to the profession, and we are being hoisted partly by the petard of our infamous among scientists. It is not.
F)What we mistake for a "debate" is actually a public relations campaign by the American Petroleum Institute, which has recruited and funded a few scientists who question the entire phenomenon. They, in turn, are given equal weight by the media, as though they were precisely as objective as the 2500 scientists who work with the United Nations’ Intergovernmental Panel on Climate Change.
G)According to USA Today, when 14 energy industry lobbyists gathered in April to work out the details of a $6 million lobbying plan on global warming, they targeted Congress, the news media, the public and schoolchildren. "Informing teacher/students about uncertainties in climate science will begin to erect a barrier against further efforts to impose Kyoto-like measure in the future," says a memo obtained by the National Environmental Trust.
H)The notion that the IPCC is some group of fear-mongering enviros is easily disproved by study of any of its cautious work or the testimony of its chairman, Robert T. Watson. On the other hand, the API’ s notorious PR campaign is designed, in the words of its own strategy documents, to "reposition global warming as theory rather than fact."
I)In addition, a number of conservative think tanks have been churning out dubious studies allegedly proving that doing much of anything about global warming will cost each and every citizen a small fortune and "radically" affect all our lives. These studies have been given solemn coverage by the press.
J)Among the most important developments this year is the formation of a coalition of major companies—including Sun Co., 3M, British Petroleum, Lockheed, Maytag, United Technologies, Boeing, etc.—that not only accept climate change as a serious threat but also believe that action is necessary and can be taken without economic damage.
K)Meanwhile, the Republican Party of Texas has adopted the flat statement: "We oppose the theory of global warming and the Kyoto Agreement." That certainly takes care of that, as far as Texas Republicans are concerned.
Texas, suffering from a heavy drought, was visited and checked by our media and political leaders.
选项
答案
A
解析
题干:得克萨斯州正遭受着一场严重的干旱,我们的媒体和政府领导人到场进行了视察。题干关键词是Texas,drought和political leaders。文中A段提到,干旱为农业区带来的危害使得克萨斯州正在承受缓慢、痛苦的死亡,媒体和政府领导人的视察工作也显示出我们正在遭受一场异常的沉默。与题干意思一致,故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/G0d7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Theirgrandparents.B、Televisionhosts.C、Famouspeople.D、Radiospeakers.C事实细节题。问题是除了父母,小孩子最喜欢听什么人讲故事。“WhenMumandDadare
A、Businesspeople.B、Journalists.C、Sportfans.D、Celebrities.C短文提到,几年前Foster办了两份杂志,其中Action是为体育爱好者而办的,故选C。
A、Thelivesoftheirparents.B、Makingabetterlifeforallpeople.C、ThetroubleinAmericanfamilies.D、Thestrongopinions.
A、Shewasbornrich.B、SheistheFirstLadyofAmerica.C、ShegraduatedfromUniversityofChicago.D、Shewasanaveragestuden
A、BeforetheCivilWar.B、AftertheCivilWar.C、DuringtheCivilWar.D、Thirtyyearsago.A细节题。由文章开头提到的Onespringshortlybefor
A、Hiswife.B、Hisparents.C、Hisfriends.D、Hisprivatenurses.D事实细节题。本题问的是谁把Jackson送去了医院。短文中提到Jackson在家突然生病,他的私人护理人员发现他没有呼吸并把他
Itoftenseemsthatsomepossesssuperhumaneatingpowers,allowingthemtodownanentirepizzawhileremainingrail-thin.Othe
Overhalftheworld’speoplenowliveincities.Thelatest"GlobalReportonHumanSettlements"saysasignificantchangetook
A、Mostofthemhavealonghistory.B、Manyofthemarespecializedlibraries.C、Theyhousemorebooksthananyotheruniversity
A、IntroductionoftheWorldCuphistory.B、Thegreatexcitementduringthegamedays.C、ThetrafficconditionsinNewYorkCity.
随机试题
患儿女,7岁。上中切牙之间间隙达4~5mm,最不可能的原因是
某市一工厂位于市区内,因生产不景气,经总公司批准,同意改建一座高层宾馆,占地面积3.2hm2。总公司在批准时指出:市委、市规划行政主管部门根据规划,经研究并口头同意该厂用地使用性质可以调整。随后该厂便与合作方签订协议,由合作方出资建成以后各得一半的建筑面积
燃具与燃气管道宜采用硬管连接,燃气用软管应采用( )橡胶管。
常用的市场风险限额包括()。
国家旅游局制定的旅游安全管理暂行办法第五条规定,旅游安全管理的原则是()。
在实际的教学过程中,教师通常会在一门课程结束后进行考试或测验,以评价学生对知识和技能的掌握程度。这种评价方式被称为()。
下列选项中,有权制定地方性法规的是()。
设f(x)在[0,1]上二阶可导,且|f"(x)|≤1(x∈[0,1]),又f(0)=f(1),证明:|f’(x)|≤1/2(x∈[0,1]).
ScientistshavelongbeeninterestedinhowthedeafprocesssignedlanguagesinthebraiaUnderstandingthatactivitycouldsh
A、Heispraisedbyhisteacher.B、Hegetsapayrise.C、Heispromoted.D、Hegetsanewbook.C对话中,女士对男士的晋升表示祝贺,男士对此表示感谢,并说自己感觉压
最新回复
(
0
)