首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、He is the oldest author of the study. B、He is a professor researching on nutrition. C、He studies how food is beneficial to ill
A、He is the oldest author of the study. B、He is a professor researching on nutrition. C、He studies how food is beneficial to ill
admin
2018-05-08
51
问题
Talk show host: Today we have good news for all our coffee drinkers around the world. A new study finds that drinking coffee can help you live longer. Researchers at the Harvard School of Public Health recently discovered that drinking between three and five cups of coffee a day may prevent certain illnesses. They found that coffee can protect against heart disease, brain diseases and suicide. Walter Willett is a nutrition researcher at Harvard and co-author of the study. Professor Willet, thank you for joining us.
Professor Willet:
Good morning. The findings of our study extend to both caffeinated and decaffeinated coffee, or decaf, as Americans often call it.
The health benefits come not just from the caffeine in coffee, but from the compounds in the beans. Our study was large, of about 200,000 subjects included data from three ongoing studies. Subjects in the study had to answer questions about their coffee drinking habits every four years over a 30-year period.
We found that moderate coffee drinking was linked with a reduced risk of death from many diseases. However, we found no link between coffee drinking and cancer.
We also considered other habits such as smoking, obesity, and how active the subjects were. We also looked at what kinds of food the subjects ate, as well as how much alcohol—and what type of alcohol—they drank.
Our research adds to a growing body of evidence. This body of evidence finds drinking a moderate of coffee may have many health benefits, including a longer life. This is according to one of the researchers involved in the study.
Frank Hu is senior author of the study. He is also a professor of nutrition and epidemiology. He studies how food affects illness.
Hu adds that data from the study support that drinking a moderate amount of coffee can be part of a healthy diet. But how much and when you drink coffee is important.
Nevertheless, our study also received doubts and criticism.
Andrew Maynard of Arizona State University claims that the health benefits documented in this new study are "small." Maynard says the study does not prove cause and effect between drinking coffee and living longer. He says the study does point to an association, or link, between drinking coffee and living longer.
Honestly speaking, I am personally not sure how coffee is linked to certain health benefits.
So what I can give you as the take-home message—in other words, the important thing to learn— is that if you like coffee, do not feel guilty about drinking it in moderation. If you don’t like coffee, don’t feel you have to start drinking it to be healthy. Thank you very much.
16. What do the researchers find about coffee?
17. What do we learn about the study?
18. What do we learn about Frank Hu?
19. What criticism does the study receive?
选项
A、He is the oldest author of the study.
B、He is a professor researching on nutrition.
C、He studies how food is beneficial to illness.
D、He tells the amount of coffee in a healthy diet.
答案
B
解析
录音中说Frank Hu是一个营养学和流行病学教授(a professor of nutrition and epidemiology)。B项“他是一个研究营养学的教授”符合录音,是正确答案。录音中提到Frank Hu是该项研究的高级作者(senior author),这里的senior指身份地位的高级,而不是年长,因此A项“他是年纪最大的作者”是对senior一词的误解。录音说Frank Hu研究食物如何影响(affect)疾病,而不是食物如何有益于(beneficial)疾病,C项错误。Frank Hu指出适量喝咖啡是健康的饮食习惯,但并未指出喝咖啡的量,D项错误。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/GAT7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Whenhegotontheferry.B、Whenhefoundachair.C、Whenhereachedtheriverbank.D、Whenhewasmakingaphonecall.C
Forauthorsofself-helpguides,nohumanproblemistoogreatortoosmall.Wanttobecomefitter,richerorhappierin2015?T
Forauthorsofself-helpguides,nohumanproblemistoogreatortoosmall.Wanttobecomefitter,richerorhappierin2015?T
Forauthorsofself-helpguides,nohumanproblemistoogreatortoosmall.Wanttobecomefitter,richerorhappierin2015?T
A、Approval.B、Disapproval.C、Cautious.D、Uncertain.C
Forthispart,youareallowed30minutestowritealettertoaforeignteacher.Youshouldwriteatleast150wordsbutnomor
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanapplicationletterforapositioninanexchangeprogram.Youshouldwrite
A、Economics.B、BusinessStudiesandMarketing.C、Businesswriting.D、MarketingSkills.B文中提到“Yes,that’sright,Ial—readyhavea
A、Protectingpeoplefromalcoholabuse.B、Increasingtaxonalcoholproduction.C、Raisingthelegalagefordrinking.D、Forbiddi
随机试题
InancientGreeceathleticfestivalswereveryimportantandhadstrongreligiousassociations.TheOlympianathleticfestivalh
A.多发性骨髓瘤B.食管癌C.黑色素瘤D.胃癌对放射治疗高度敏感的肿瘤是
A.肾动脉狭窄B.嗜铬细胞瘤C.原发性醛固酮增多症D.库欣综合征下列各病例最可能的诊断为男性,30岁。表现为血压重度升高,头晕,头痛,上腹部可闻及血管杂音
房地产开发企业委托房地产经纪机构代理销售商品房的委托合同应载明()。
甲公司计划投资建设一条生产线,项目总投资600万元,建设期为3年,每年年初投入200万元,项目建成后预计可使用10年,每年产生经营现金净流量150万元,若甲公司要求的投资报酬率为8%,则该项目的净现值是()万元。[已知(P/A,8%,13)=7.
2009年1月27日至2月3日,国务院总理温家宝对瑞士、德国、西班牙、英国和欧盟总部进行了正式访问,这次访问被称为()。
创新文化是与创新相关的能激励创新的文化,包括与创新有关的价值观、态度、信念等人文精神的创新观念文化和有助于创新的制度、规范等人文环境的创新制度文化。创新文化既作为环境因素,影响或制约创新过程,又作为一种渗透到创新主体的潜在因素,影响创新者的思想和行为。一个
新中国成立60多年来,我国经济区域结构实现了从低水平不协调到各具优势、协调发展转变,下列说法错误的是()。
邓小平对实事求是思想路线的主要贡献是
A.assistingB.estimatesC.shutoffD.manufacturersE.orallyF.invisibleG.sightlessH.sellersI.familiesJ.ascerta
最新回复
(
0
)