首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
According to the United States government, people are classified as homeless if they have no place to stay and no expectation of
According to the United States government, people are classified as homeless if they have no place to stay and no expectation of
admin
2009-01-13
63
问题
According to the United States government, people are classified as homeless if they have no place to stay and no expectation of finding a place for the next thirty days, Although technically accurate, that is an impersonal assessment of an enormous and very human problem,
The homeless population represents all of us Americans, It includes men and women, the elderly, children, and infants. Its members are from all ethnic (种族的) groups. What they have in common is poverty.
Currently in the U.S., thirty-nine million people live in poverty. When money is really tight, paying the rent or buying food often becomes a choice. Government assistance in the form of food stamps does help but, as one homeless man explains, you can’t pay the rent with food stamps.
With no money for rent, the streets and homeless shelters become the alternative.
Although men constitute the largest group within the homeless population, homeless women with children are rapidly joining them. In fact, one quarter of the homeless people in the U.S. are teenagers and young children.
People may become homeless for numerous reasons. However there are certain factors that many of these individuals have in common. They include a lack of adequate education and job skills. A majority of the teenagers and adults have not completed high school.
The abuse of alcohol and drugs is also a common factor. One third of the adult homeless population abuses alcohol, while one quarter of the same group uses drugs.
Some members of this population suffer mental health problems. Within the past several years many institutions for the menially ill have been closed and their patients sent "home". Unfortunately, a number of those people have no home to go to and they are unable to adequately look after themselves.
Job loss in today’s economy has also become a real factor in the loss of people’s homes. The breakup of families through abandonment and divorce are also contributing factors, particularly when there are children involved. The parent who is left to care for the kids with inadequate income may be forced to depend on the homeless shelters to put a roof over their heads.
选项
A、an insincere attitude toward the homeless
B、an unbearable attitude toward the homeless
C、an uncivilized attitude toward the homeless
D、an unsympathetic attitude toward the homeless
答案
D
解析
参见第一段:According to the United States government,…that is an impersonal assessment of an enormous and very human problem.按照美国政府的观点,……虽然从技术上是准确的,但是这应该是一个巨大的非个人的同情心问题。在这里,human意思是“同情心”。本题需要考生从原文中推断出作者的观点,也就是通常所说的话外音。作者观点一般会出现在首段或结尾段(本题首段点题),考生在解答此类问题时应该注意这样的信号词,如although,but,however等。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/GCHO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
Exceptionalchildrenaredifferentinsomesignificantwayfromothersofthesameage.Forthesechildrentodeveloptotheirf
Alineinasongasks,"Doesanyonereallyknowwhattimeitis?"Thisquestioncouldeasilyapplytocalendars!Didyouknowth
Thelong,wetsummerhereinthenortheasternU.S.notwithstanding,there’saworldshortageofpure,freshwater.Asdemandfor
Johnplayedbasketballincollegeand______activeeversince.
______fromspace,ourearth,withwatercovering70%ofitssurface,appearsasa"blueplanet".
Accordingtopsychoanalysis,aperson’sattentionisattracted______bytheintensityofdifferentsignals______bytheircontext,
HowcanIeverconcentrateifyou______continually______mewithsillyquestions?(北京大学2008年试题)
(四川大学2010年试题)Youprobablyknowthatit’sbetterforbothyouandtheenvironmentifyoubuyanorganictomatoinsteadofon
(中国矿业大学2014年试题)Aperson’shomeisasmuchareflectionofhispersonalityastheclotheshewears,thefoodheeatsandthe
Collapsesthisspringatacoupleofancientsitesherecausedwearyarchaeologiststowarn,yetagain,aboutotherimminentcal
随机试题
精准医疗是指以个体化医疗为基础,通过基因组、蛋白质组等技术,对大样本人群与特定疾病类型进行生物标记物的分析与鉴定、验证与应用,从而精确寻找到疾病的原因和治疗的靶点,最终实现对疾病和特定患者进行个性化精确治疗。根据上述定义,下列选项不属于精准医疗的是:
A.心脏中心部位钙化,有明显移动性B.冠状沟部呈树枝状钙化影C.肺门部位钙化影D.心内膜线状钙化影E.冠状动脉内钙化影下列病例X线片可见上述哪项表现:男性,70岁。无高血压和高血脂史,近3周来常有胸痛伴
A.0.02%NaF漱口液B.0.05%NaF漱口液C.0.2%NaF漱口液D.1.23%NaF凝胶E.2%NaF溶液每周漱口使用的是
低钾性碱中毒后期出现反常性酸性尿是因为
有机磷农药是目前使用较多的农药,用于有机磷中毒解救药物有
城市公共停车场应分()三类。
李某向陈某借款10万元,将一辆卡车抵押给陈某。抵押期间,卡车因车祸严重受损。李某将卡车送到某修理厂大修,后李某无力支付2万元修理费,修理厂遂将卡车留置。经催告,李某在约定的合同期间内仍未支付修理费。此时,李某亦无法偿还欠陈某的到期借款,陈某要求修理厂将卡车
光污染泛指影响自然环境,对人类正常生活、工作、休息和娱乐带来不利影响,损害人们观察物体的能力,引起人体不舒适感和损害人体健康的各种光。从广义上来说,光污染还包括了视觉污染,即城市环境中杂乱的视觉环境。根据上述定义,下列描述不涉及光污染的是(
下面关于解释程序和编译程序的论述,其中正确的一条是______。
A、Ithasseenasteadydeclineinitsprofits.B、Ithasbecomemuchmorecompetitive.C、Ithaslostmanycustomerstoforeignco
最新回复
(
0
)