首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Read the following passage carefully and then paraphrase the numbered and underlined parts.(" Paraphrase" means "to explain the
Read the following passage carefully and then paraphrase the numbered and underlined parts.(" Paraphrase" means "to explain the
admin
2015-01-09
55
问题
Read the following passage carefully and then paraphrase the numbered and underlined parts.(" Paraphrase" means "to explain the meaning in your own English".)(15%)
Dealing with Depression
【P1】
Contrary to what many people think depression is not a normal part of growing older.
Nor is it harder to treat in older people. But it is often harder to recognize and get patients to accept and continue with treatment.
"Most people think sadness is a hallmark of depression," Bruce said. "But more often in older people it’s anhedonia — they’re not enjoying life. They’re irritable and cranky."【P2】
She added:"Many older people despair over the Quality of their lives at the end of life. If they have a functional disability or serious medical illness, it may make it harder to notice depression in older people."
Family members, friends and medical personnel must take it seriously when an older person says "Life is not worth living," "I don’t see any point in living," "I’d be better off dead" or "My family would be better off if I died," the experts emphasized.
"Listen carefully, empathize and help the person get evaluated for treatment or into treatment," Brown urged.【P3】
He warned that "depressed older adults tend to have fewer symptoms" than younger adults who are depressed.
The ideal approach, of course, is to prevent depression in the first place.【P4】
Brown recommended that older adults structure their days by maintaining a regular cycle and planning activities that "give them pleasure, purpose and a reason for living."
He suggested "social activities of any type-joining a book club or bowling league, going to a senior center or gym, taking courses at a local college, hanging out at the coffee shop."Bruce suggests taking up a new interest like painting or needlework or volunteering at a place of worship, school or museum.
【P5】
Brown notes that any activity the person is capable of doing can help to ward off depression and suicidal thinking. And he urges older people to talk to others about their problems.
【P2】
选项
答案
She also says: "Many older people lose their hopes in lives at the end of life. If their certain body function can’t be used or they get sick seriously, we can hardly find older people lose their hopes."
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/GHLO777K
0
考博英语
相关试题推荐
AlltherecentnewsonAIDSisbad.ThedeathofRockHudson【1】publicconcernaboutthe【2】almosttothepointofpanic.Nowgene
Theintellectually______enterpriseofsciencedependsonfreecommunication.
Mostofthepeoplewhoappearmostoftenandmostgloriouslyinthehistorybooksaregreatconquerorsandgeneralsandsoldiers
Eventhoughwehadbeentoherhouseseveraltimesbefore,westilldidnotremember______.
ThehistoryofAfrican—Americansduringthepast400yearsistraditionallynarrated【1】anongoingstruggleagainst【2】andindiffe
ThemilitaryaspectoftheUnitedStatesCivilWarhasalwaysattractedthemostattentionfromscholars.Theroarofgunfire,t
Oneofthemanytheoriesaboutalcoholismisthelearningandreinforcementtheory/whichexplainsalcoholismbyconsideringalco
Heofferedto____herahandasthesuitcasewastooheavyforhertocarry.
Mr.Taylorfeltvery______atthesuggestionthathehadstolenthecar.
随机试题
某社区社会工作者召集居民小组长开会,讨论如何整治该社区环境卫生,在讨论过程中,大家就一些细节问题争论不休。为了确保会议的顺利进行,社会工作者应该()。
肝昏迷患者给予肠道抗生素的目的是()。
在实施阶段,质量目标计划值和实际值的比较主要包括()。
事故调查处理应当按照( ),并对事故责任者提出处理意见。根据《安全生产法》规定,生产安全事故调查处理应当遵守的基本原则有( )。
下列各项支付方式中,由财政部门向中国人民银行和代理银行签发支付指令的财政支付方式的是()。
某印刷厂为增值税一般纳税人。主营书刊、写字本等印刷业务。2013年12月发生的相关业务如下:(1)接受报社委托.印刷有统一刊号(CN)的报纸。纸张由报社提供。收取印刷费和代垫辅料款.并向报社开具的增值税专用发票卜注明金额250000元;(2)接受学校委
用一个饼铛烙煎饼,每次饼铛上最多只能同时放两个煎饼,煎熟一个煎饼需要2分钟的时间,其中每煎熟一面需要1分钟。如果需要煎熟15个煎饼,至少需要()分钟。
峨眉山、西双版纳、扎龙、长白山旅游区内特有的动物分别是()。
古代诗歌中,有叙事诗“双璧”之说,“双璧”指的是__________和__________。
甲、乙、丙三人沿湖边散步,同时从湖边一固定点出发。甲按顺时针方向行走,乙与丙按逆时针方向行走,甲第一次遇到乙后分钟遇到丙,再过分钟第二次遇到乙。已知乙的速度是甲的2/3,湖的周长为600米。则丙的速度为()。
最新回复
(
0
)