首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Human brains differ considerably. B、The brain a person is born with is important in determining his intelligence. C、An environ
A、Human brains differ considerably. B、The brain a person is born with is important in determining his intelligence. C、An environ
admin
2013-01-20
60
问题
There are two factors which determine an individual’s intelligence. The first is the sort of brain he is born with. Human brains differ considerably, some being more capable than others. But no matter how good a brain the has to begin with, an individual will have a low order of intelligence unless ha has opportunities to learn. the second factor is what happens to the individual—the sort of environment in which he is reared. If an individual is handicapped environmentally, it is likely his brain will fail to develop and he will never attain the level of intelligence of which he is capable.
The importance of environment in determining an individual’s intelligence can be demonstrated by the case history of the identical twins, Peter and Mark. The twins had identical brain at birth. When the twins were three months old, their parents died, and they were placed in different homes. Peter was reared by parents of low intelligence in an isolated community with poor educational opportunities. Mark was reared in the home of well-to-do parents who had been to college. He was sent to good schools, and given every opportunity to be stimulated intellectually. This environmental difference continued until the twins were in their late teens, when they were given tests to measure their intelligence. Mark’s I. Q. was 125, twenty five points higher than the average and fully forty points higher than his identical brother.
选项
A、Human brains differ considerably.
B、The brain a person is born with is important in determining his intelligence.
C、An environmentally handicapped person won’t attain his due level of intelligence.
D、Environment is important in determining a person’s intelligence.
答案
D
解析
What’s the main idea of the passage?
[听前预测] 通过选项可知本题可能考查关于人的大脑和环境的关系。
[答案详解] 主旨大意题[考频:4]。本题关键句为第一段中的“So the second factor is... the sort of environment in which he is reared.”人生长的环境是决定智力的第二个因素。第二段用Peter与Mark这对孪生兄弟的例子证明了环境对决定人的智力的重要性,即“The importance of environment in determining an individual’s intelligence can be demonstrated by the case history of the identical twins, Peter and Mark.”故正确答案为D)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/GHu7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Gesturesarethesilentlanguageofeveryculture.Itisimportanttoknowthebodylanguageofeverycountry,orwemaybe【B1】
OpinionpollsrepeatedlytellusthattheonlythingAmericansworryaboutmorethantheenvironmentistheirhealth.Thisis【C1
Itisnaturalforyoungpeopletobecriticaloftheirparentsattimesandtoblamethemformostofthemisunderstandingsbetw
Allovertheworld,yourchancesofsuccessinschoolandlifedependmoreonyourfamilycircumstancesthanonanyotherfactor
A、Shewillnotbuythatdress.B、Shehasdecidedtobuythatdress.C、Shewillbuythedressinthesupermarket.D、Shewantsto
Scandalsarerootedintest-basedsystems;theyexistwithorwithoutfraud.Wesellourchildrenshortwhenwesendthemtosch
A、Itismoreinterestingtowatchthesametelevisionprograms.B、Ourgreat-great-grandfathersweremorehardworking.C、Thelife
A、Trytomodifyit.B、Criticizeitdirectly.C、Don’tjudgeit.D、Shootitdown.C细节辨认题。文中提到当同事在会议上提出一个糟糕的观点时,你不应该去评论,应该让其他人,最好是上
Whenanti-globalizationprotesterstooktothestreetsofWashingtonlastweekend,theyblamedglobalizationforeverythingfrom
Thepassagegivesageneraldescriptionofthebenefitsandpotentialproblemsofahydrogeneconomy.Comparedwithothermajor
随机试题
德育过程是由相互制约的四个因素构成的。这四个因素分别是:教育者、_______、_______和德育方法等。
下列关于胃液分泌抑制性调节的叙述中,哪一项是错误的
下列有关剖宫产术后患者的护理,不正确的是
A.肾上腺素B.去甲肾上腺素C.吗啡D.氨茶E.异丙肾上腺素临床上常用作强心药的是
某总承包单位将一医院的通风空调工程分包给某安装单位,工程内容有风系统、水系统和冷热(媒)设备。设备有7台风冷式热泵机组,9台水泵,123台吸顶式新风空调机组,1237台风机盘管、42台排风机,均由业主采购。通风空调工程的电气系统由总承包单位施工。通风空调设
货币的时间价值是由时间创造的,因此,所有的货币都有时间价值。()
某市本年度物业服务合同到期管理服务的物业面积为100万m2,新签订合同接管面积为150万m2,上年物业服务合同期跨入本期继续管理服务的物业面积为50万m2,本年接管后又退出的物业管理服务的物业面积为70万m2,则对该市本年度物业管理服务面积进行统计为(
虚拟局域网可以将网络结点按工作性质与需要划分为若干个______。
intheendmother’ssister
Sallywasabitshy,buttheteacherfoundherquite______discussingarecentfilmwithothers.
最新回复
(
0
)