首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
This story began about 10 years ago, I was coming out of a very bad marriage. For seven long years my husband spent his every mo
This story began about 10 years ago, I was coming out of a very bad marriage. For seven long years my husband spent his every mo
admin
2012-08-10
29
问题
This story began about 10 years ago, I was coming out of a very bad marriage. For seven long years my husband spent his every moment telling me just what was wrong with me. When I finally asked for a divorce, he answered by telling me that I would never find anyone to love me because I was just so unattractive. This went on for about two years. One night one of my friends convinced me to go out with her. We went to a nightclub and that is when I met him.
Clint was playing a game with a girl. I sat in the comer watching him. I didn’t feel that I had whatever it took to get up and mix with others because of ray self-esteem problem. Finally I got up the courage to order a drink for him. When he got it, he gave me the most dazzling smile. We spent the rest of the evening talking until I realized that it was almost morning. I figured that he was simply being nice to me because I had bought him a drink, but the very next day be called and told me that he could not stop thinking about me and that he wanted to meet my kids too.
About 3 months later, my divorce was final and Glint sat my boys down and asked them if it was all fight with them if he asked me to marry him because he could not imagine life without the three of us anymore. I was so touched that he went to my boys and asked for their approval because they were the "men of the house" at the ripe old ages of 2 and 4. They said yes and we have all been together ever since. Clint gave me and my boys a second chance at a wonderful life. Not a day goes by that he doesn’t tell us that we are the best thing that ever happened to him and that he loves us.
选项
A、her husband often woke her up at midnight
B、her husband kept criticizing her
C、she was unattractive
D、she bad a self- esteem problem
答案
B
解析
细节判断题。第一段第二句For seven long years my husband spent his every moment telling me just what was wrong with me,(在长达七年的时间里我的丈夫总是说我这也不对那也不对。)丈夫的这种态度是她要求离婚以结束这种不幸婚姻的原因,因此B符合原文和题目要求,是正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/GN57777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Thelossofthestore.B、Thepossibleharmtothepeoplenearby.C、Thepunishmenttothecrazyman.D、Thereasonforthecrazy
A、2:30pm.B、3:30下午C、4:30下午D、5:00下午B数字细节题。四个选项都是表示时间的词,可推断问题是关于事件发生的时间。男士提到他们的传真机要到2:30才能修好,所以要求女士在3:30把资料传真给他,故选项B正确。
GettingtheBestValueforTimeAreyousatisfiedwithwhatyouachieveinthehoursspentstudying,ordoyouwonderwhere
A、Forcompanionship.B、Foramusement.C、Forprotectionagainstrobbery.D、Forhunting.A
A、Heisasportsman.B、Heisaphotographer.C、Heisanactor.D、Heisapublisher.D题目询问Mr.Foster的职业是什么。关键是听到第一句说“Mr.Foster以一份杂
ThefearofFridaythe13thstemsfromtwoseparatefears--thefearofthenumber13andthefearofFridays.Bothfearshavede
A、Tosatisfytheneedsoftheirfamily.B、Tofullyrealizetheirpotential.C、Tomakemoneyforearlyretirement.D、Togainase
A、Shopfornewclothes.B、Losesomeweight.C、Havehisjeansaltered.D、Wearclothesthatfitmoretightly.B女士的话justcutdowno
A、Showhisregretforbeingabsentfromthemeeting.B、Getoutoftheofficeintheafternoon.C、Setthetimeformeetingnextw
A、Themanregretshavingtakenupmuchoftheprofessor’stime.B、Themanhastroublegettingalongwiththeprofessor.C、Thema
随机试题
兴奋性突触后电位的产生,是由于突触后膜提高了何种离子的通透性()
预防校正弱视最主要的措施是()
使全部实验动物死亡的最低剂量使个别实验动物死亡的剂量
张风因产品质量问题,向法院起诉博瑞食品公司。张风为了赢得诉讼,决定委托诉讼代理人,其间遇到以下问题:下列哪些人员可以作为张风的诉讼代理人?()
下列各项中,属于成本计算方法的有()。
关于宗教和语言,下列说法正确的是()。
公务员法明确规定。公务员要遵守纪律,-恪守职业道德,模范遵守社会公德。请结合报考岗位谈谈你的理解。
已知总体分布为正态,方差未知。从这个总体中随机抽取样本容量为65的样本,样本平均数为60,样本方差为100,那么总体均值μ的99%的置信区间为
EvidencesofHumanHistoryInthestudyofhumanhistory,therearemanypointsthatrequirestudyandresearch;thereison
Whenwethinkofentrepreneurs,mostofusimagine【C1】______,successful,over-achieverslikeBillGatesofMicrosoft,RichardB
最新回复
(
0
)