首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In the seventeenth century, European soldiers who came across some Indian groups in the western Great Lakes found that several n
In the seventeenth century, European soldiers who came across some Indian groups in the western Great Lakes found that several n
admin
2011-03-01
38
问题
In the seventeenth century, European soldiers who came across some Indian groups in the western Great Lakes found that several native tribes were living in the area without a formal leadership system. They appeared to be "quite friendly with each other without a formal authority!"
Not only did the Indians appear to lack a formal system of authority, but they also deeply hated any efforts to control their actions. All members of the tribes knew what was required of them by lifelong familiarity with the tasks of the area. These tasks tended to be simple, since the Indian’s rate of social change was slow. Thus, although subgroups such as soldiers had recognized leaders, no real authority was required. Rather than giving direct orders (which were considered rough), members of the tribes would arouse others to action by examples.
It would be difficult, if not impossible, to carry out such a system in our own society. Most of us have grown up under one authority or another for as long as we can remember. Our parents, our teachers, our bosses, our government all have the recognized right under certain conditions to tell us what to do. The authority is so much a part of our culture that it is hard for us to imagine a workable society without it. We have been used to relying on authority to get things done and would probably be uncomfortable with the Indian methods of examples on a large scale.
Of course, the major reason why the Indian system would not be suitable for us is that our society is too large. The number of tasks that various members of our society have to perform often under tight time and resource limitations could not be treated by the Indian system. In modern societies, the formal authority system is necessary to achieve any social objectives.
According to the author, it is hard to imagine a workable society without ______.
选项
A、enough money
B、a recognized authority
C、examples
D、changes
答案
B
解析
本题为直接信息,答案在第一段第四句,The authority is so much a part of our culture that it is hard for us to imagine a workable society without it.
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/GOkd777K
本试题收录于:
公共英语三级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语三级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Whenmostofusthinkaboutlanguage,wethink【C1】______aboutwords.Thus,thehardest【C2】______oflearningaforeignlanguagem
Mealsaroundthefamilyarelesscommontodaythaninthepast.Asaresultofsmallfamiliesandworkingwives,morethanhalf
AspeciallabattheUniversityofChicagoisbusyonly【C1】______.Itisadream【C2】______whereresearchersareatwork【C3】___
Onwhatdayoftheweekwillthemagazinearrive?
Whydidthewomantalktotheprofessor?
Whatdoesthetelegramsay?
OneofthemoststrikingthingsaboutAmericansisthattheyseemofexpectingeveryonetolikethem【C1】______.theygo.America
Whatdoesthemanproposetodofirst?
Whatdoesthemanproposetodofirst?
Whatdoesthemanproposetodofirst?
随机试题
简述影响课程内容选择的因素。
已知事件A,B,A∪B的概率分别为0.5,0.4,0.6,则P(AB)=()
保护期限不受限制的著作权包括()。
洋务运动中建立了一批军事工业和民用工业,下列创始人与企业对应有误的是()。
在有需要的情况下,事业单位可以不经批准,设置特设岗位,事后报备即可。()
Thefollowingparagraphsaregiveninawrongorder.ForQuestions41-45,youarerequiredtoreorganizetheseparagraphsintoa
以下选项中值为1的表达式是()。
Formanypeopletoday,readingisnolongerrelaxatioaTo【C1】______theirworktheymustreadletters,reports,newspapers...In
There’sagreatmanyreasonswhyawoman’sweightmaychangerepeatedly.Somemightsayit’satightworking【T1】______preventing
A、Thephoningfee.B、Themileage.C、Theareacode.D、Theareamap.C细节题。提到打长途电话后马上就说了需要“区号”,即C。选项D是强干扰项,注意areamap上面也有“区号”,所以区域图
最新回复
(
0
)