首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Most men and more than half of the women in North America work. In fact, many people who are lazy and don’t work for a living ar
Most men and more than half of the women in North America work. In fact, many people who are lazy and don’t work for a living ar
admin
2014-04-07
59
问题
Most men and more than half of the women in North America work. In fact, many people who are lazy and don’t work for a living are looked down upon, such as people who have got a fortune from their parents, or those who receive money from the government when they are young enough to take a job.
Americans usually are expected to work hard at their regular jobs. They have believed that they felt shameful if they did not work as hard and carefully as they could, and God would punish those who were careless or lazy in their work. This is called the "work ethic". Its roots are in the Bible’s teachings: "If a man will not work, he shall not eat." and "Do not work to please men, but just please God." For 400 years or more, it has been a characteristic of Americans. Historians say that this "work ethic" was perhaps the single most important reason for the rapid economic growth and continuing success of the United States,
For the sake of better work, now companies are much more flexible in the number of days and hours their employees work. Many offices now allow their employees to choose the time they begin in tile morning, so long as they arrive before 10:00 am and work for 8 hours.
In America, there are women who choose to stay home as homemakers rather than to pursue a career. This is possible if the husband’s salary is enough to support the family. These women value family over career, and are not considered lazy by any means.
According to the passage, tile American economy grows fast essentially because of
选项
A、the people’s attitude towards work
B、people’s hard and careful work
C、the role of the government
D、the influence of the religion
答案
D
解析
推理判断题。本题询问根据这篇文章,美国经济快速发展从根本上说是因为什么。根据文章第二段最后三句话可知美国经济发展是因为“职业道德”的影响,而这种“职业道德”起初是来自《圣经》的教义,这说明美国经济的快速发展事实上是受宗教的影响,故选项D为正确答案。选项A(人们对待工作的态度)和选项B(人们勤劳细心的—厂作)是“职业道德”的要求,但不是经济快速发展的根本原因。选项C(美国政府的作用)在文中没有提到,故不选。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/GPYK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
A、Shelikesjazzmusic.B、Sheneeds100records.C、Sheboughtanewhouse.D、Sheprefersclothingstore.A
()保付支票()管理费()通知银行()汇票通知书
Therearemoresleepwalkersthangenerallyreportedbecause______.Ifachildwalksinhissleep,usually______.
Statisticsshowthattheaveragefamilysizeincreasesininverseratiotothemother’syearsofeducation.
______attheairport,Davidfoundhisfriendhaddeparted.
Ishould(know)______itwouldn’tbeeasy.
A、Sheshouldbe.carefulabouthermoney.B、Sheshouldbuythebrownsuit.C、Sheshouldfindanotherjobtomakemoremoney.D、S
Thefirsttrainingclassforemployeesofstate-ownedenterprises,sponsoredbytheStateDevelopmentandPlanningCommissionan
Mynewshirtcostme______thelastonethatIbought.
Inourcompany,everybodyiswelltakencareof,______positionheisin.
随机试题
中国共产党在领导人民革命过程中建立的统一战线中存在着的两个联盟是
纠正肾性贫血中血红蛋白的达标浓度为
A.希波克拉底B.马斯洛C.霍尔姆斯和雷赫D.李时珍E.南丁格尔人存在五个层次的需要(需要层次论),是谁提出的
A.金刚烷胺B.兰索拉唑C.硝酸甘油D.阿米洛利E.雷尼替丁能够引起驾驶员眩晕幻觉的是()。
关于失眠症的药物治疗原则,说法错误的是
A、B两家施工企业均具有施工总承包资质。两家企业组成联合体参加一铁路工程的投标,并签订了联合体协议。A企业为联合体牵头单位。中标后,A、B两家企业分别与发包方签订了施工承包合同,并在承包合同中约定A、B两家企业分别就中标工程质量向发包方承担责任。
在以下( )情况下,养父母可以要求送养人补偿收养期间支出的生活费和教育费。
党员有退党的自由。党员要求退党,无须讨论,无须备案。()
在存储系统中,PROM是指( )
A、TheirpackagingofexportshavetoconformtoEUregulations.B、Theyhavetocutoutwastecompletely.C、Theymusthaveanexp
最新回复
(
0
)