首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Colors are sometimes called hot, cold, or neutral(中性的). Red and yellow are said to be hot colors because they make a room warmer
Colors are sometimes called hot, cold, or neutral(中性的). Red and yellow are said to be hot colors because they make a room warmer
admin
2018-07-14
56
问题
Colors are sometimes called hot, cold, or neutral(中性的). Red and yellow are said to be hot colors because they make a room warmer and the walls nearer to us than they really are. We say that blue and green are cold because they give us the opposite feeling. A neutral color is one that does not seem to affect our feelings. Brown and grey are both neutral, and they may also be mixed with hot or cold colors to reduce their effect on our feelings.
We can begin to see the importance of color selection. Although red might be perfect for a restaurant, it would be wrong for an art exhibition room, where we want to look at the paintings, not the walls behind. Because of its effect on size, white could be used to make a small room seem larger, or dark blue to make a large one seem smaller.
Another way that we sometimes speak of a color is to say that it is loud or quiet. Again we are talking about the feeling that the color gives us. We use sound to express how much the color catches our attention.
According to the second paragraph, red is most suitable for______.
选项
A、restaurants
B、paintings
C、exhibition rooms
D、the walls in a living room
答案
A
解析
事实细节题。由题干中的the second paragraph定位至文章第二段。本段第二句提到,红色或许是餐馆的完美色调,但并不适合展览馆,因为在那里人们想要欣赏的是画作而非墙壁,故本题正确答案为A)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/GQcK777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
Thesebooksare(useful)______thanthoseforbeginnersofEnglish.
Thereisanadvertisementbelow.ExperienceAutoweb.com’sabetterwaytobuyacar.Savetimeandmoneywithoursimplepro
Duringthesummerholidaystherewillbearevisedscheduleofservicesforthestudents.Changesfordining-roomandlibraryse
Fliersmaywanttohavetheirticketsinhandbeforecatchingtheirplanes,buttheairlinecompaniesaredoingeverythingthey
Whichofthefollowingstatementistrueaccordingtothefirstparagraph?Thatsuggestionplanwasnevercardedoutbecause__
DearMr.Li,ThefourthannualNetworkingTechnologyConferencewillbeheldinShanghaifromAugust21stto23rd,2004.The
Aspeoplecontinuetogrowandage,ourbodysystemscontinuetochange.Atacertainpointinyourlifeyourbodysystemswill
A、It’sgoodforyourhealth.B、Itwilldoharmtoyourbody.C、Itwillmakeyouhealthier.D、Itisbestfoodintheworld.B细节推断
随机试题
组织变革的内在动力不包括
A、病B、证C、症D、病性E、以上都不是“异病同治”中,相同的是
药品信息是指()
【背景资料】 某大型引调水工程位于Q省X市,第5标段河道长10km。主要工程内容包括河道开挖、现浇混凝土护坡以及河道沿线生产桥。工程沿线涉及黄庄村等5个村庄。根据地质资料,沿线河道开挖深度范围内均有膨胀土分布,地面以下1~2m地下水丰富且土层透水性较强。
16PF的5种版本中,适用于文化水平较低的受测者的版本,有()个题目。
企业劳动争议调解委员会由()组成。
当前,很多社区建立了图书室,但门庭冷落、乏人问津。对此,你怎么看?
“勉从虎穴暂栖身,说破英雄惊煞人。巧将闻雷来掩饰,随机应变信如神。”这首诗说的是《三国演义》中一段故事。这个故事是:
以下关于金融市场的理解与解释中,正确的是()。
TheBuildingofthePyramidsTheoldeststonebuildingsintheworldarethepyramids.【46】Thereareovereightyofthemsca
最新回复
(
0
)