首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
At the first sight the planet Mars does not appear very welcome to any kind of life. It has very little oxygen and water, the te
At the first sight the planet Mars does not appear very welcome to any kind of life. It has very little oxygen and water, the te
admin
2012-05-11
47
问题
At the first sight the planet Mars does not appear very welcome to any kind of life. It has very little oxygen and water, the temperature at night is below ~50°Cand winds of 100 miles per hour cause severe dust storms. However, the surface of the planet seems to show that water flowed across it some time in the past, and it is believed that there is enough ice at the poles to cover the planet with water if it melts. Although there is no life on the Mars now, some scientists think that there may have been some form of life long time ago. At that time, the planet had active volcanoes; the atmosphere was thicker and warmer; and there was water. In fact, in some ways the Mars may have been similar to the Earth, where life exists.
Some people believe that the Mars could support life in the future if the right conditions were produced. The first step would be to warm the planet using certain gases which trap the Sun’s heat in the planet’s atmosphere. With warmth, water and carbon dioxide (二氧化碳), simple plants could begin to grow. These plants could slowly make the Mars more suitable for living. It is estimated that the whole process might take between 100,000 and 200,000 years. In the meantime, people could begin to live on the planet in special closed environments. They would provide a lot of useful information about conditions on the Mars and the problems connected with living there.
Which is the best title for this passage?
选项
A、The Possibility of Life on the Mars
B、Future Conditions on the Mars
C、The Mars and the Earth
D、A Study of the Climate of the Mars
答案
A
解析
文章的标题就是文章的中心。作者从火星上曾经有过生命的证明谈到未来通过提高温度而使火星适合生存的设想,表明文章的中心是:火星具有生命存在的可能性。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/GdlC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
AtthefirstsighttheplanetMarsdoesnotappearverywelcometoanykindoflife.Ithasverylittleoxygenandwater;thete
Whenthelittlegirlgotbackheranswersheet,shecouldnothelp______.
Morethantenpercentoftheworkers______fromItaly.
Grahamwasnotalittle_____becausehedranktoomuchlastnight.
Alibrarywithbooks______totheschoolasagift.
Thisareaisfamous______itsapplesanditisfamous______thehomeofapple.
TheearliestimmigrantstoNorthAmericafoundIndiansalreadylivingthere.TheIndiansnumberedabout500,000atthattime.Th
Howcanwegetridofgarbage?Dowehaveenoughenergysourcestomeetourfutureenergyneeds?Thesearetwoimportantque
NosoonerhadMrs.Tylerenteredthekitchen______aknockatthegatedoor.
Hetalksasifhe______everything.
随机试题
A.安体舒通B.速尿C.甘露醇D.双氮酰胺E.氢氯噻嗪脑水肿首选的利尿剂
急性肾功能衰竭,高钾血症患者,心率40次/分,应首先采取的治疗措施是
下列关于民事诉讼和民事诉讼法的说法,正确的是:
发包人不能按时支付工程款,可通过协议延期支付,协议须明确延期支付时间和从发包人代表计量签字后第()天起计算应付款的贷款利息。
杜甫在《春望》中的“感时花溅泪,恨别鸟惊心”反映的是()。
将以下六个图形分为两类,使得每一类图形都有各自的共同特征或规律。()
近来,国外一些学者和媒体对西方民主体制较为集中地进行了反思和批评,指出西方民主正在衰败。对此,有学者认为,西方民主衰败的原因之一是其存在基因缺陷。西方民主是建立在一个假设前提的基础上的,即权利是绝对的。也就是说,权利与义务本应是相对的,但在西方民主模式中,
KateandMaryaxemy______.Kateis______thanMary.
A、 B、 C、 A本题图片表示的是三种球类运动,因此听音时关键在于听清其中的球类名词。本题句中出现了(likes)football,答案无疑就是[A]。
TimeIfyoucan【T1】______,youcanknowthetimeofday.Butnooneknows【T2】______.【T3】______oursuccessinmeasuringthe
最新回复
(
0
)