首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It helps students explore their hobbies. B、It provides students with opportunities to do field practice. C、It offers position
A、It helps students explore their hobbies. B、It provides students with opportunities to do field practice. C、It offers position
admin
2015-06-23
57
问题
In Britain and other countries, young people sometimes take a "gap year", a year off between high school and college. This idea never gained a big following in the United States. Recent news reports have suggested that interest may be growing, though there are no official numbers. Mr. Deacon says the most common reason is to have a chance to travel. But he says international students may take a gap year to meet requirements at home for military duty. Some high school graduates see a year off as a chance to recover after twelve years of required education. But it can also give students a chance to explore their interests. Many colleges and universities support gap-year projects by permitting students to delay their admission. Experts say students can grow emotionally and intellectually as they work at something they enjoy. Of course, a gap year is not for everyone. Students might miss their friends who go on directly to college. And parents might worry that their children will decide not to go to college once they take time off. Another concern is money. A year off, away from home, can be costly. Holly Bull is the president of the Center for Interim Programs. Her company specializes in helping students plan their gap year. She notes that several books have been written about this subject. She says these books along with media attention and the availability of information on the Internet have increased interest in the idea of a year off.
Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.
22. What is the meaning of "gap year"?
23. According to Mr. Deacon, why do international students take a gap year?
24. What are parents usually worried about if their children take a gap year?
25. What does Miss Holly Bull’s company do?
选项
A、It helps students explore their hobbies.
B、It provides students with opportunities to do field practice.
C、It offers position to students in her company.
D、It aims to help students plan the year they take off.
答案
D
解析
细节题。文章最后部分提到Miss Holly Bull开了一家名为theCenter for Interim Programs的公司,其后的“Her company specializes inhelping students plan their gap year”表明该公司的业务是帮助学生规划休学的这一年。故答案选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Gkl7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessay.Youshouldstartyouressaywithabriefdescriptionofthepi
YoungpeopleintheUnitedStatesarefallingbehindtheiroverseaspeersinreading,mathsandscience,PresidentBarackObama
A、Theygivetheirchildrenmorefreedom.B、Theycarelessabouttheirchildren’slife.C、Theyaremuchstricterwiththeirchild
Mostofus【B1】______takingcertainthingsforgranted.Wetendtoassumethatexpertsand【B2】______leaderswilltellus"thetru
A、Inakitchen.B、Inamarket.C、Inagarden.D、Atapicnic.C由女士提到的Thesetomatoes…wateredthem和男士提到的…ripeenoughtopickbythe
Sportsandgamesmakeourbodiesstrong,【B1】______gettingtoofat,andkeepushealthy.Butthesearenottheironlyuse.Theyg
Livinginatimewhenanever-increasingnumberofnewsproviderspushaconstantstreamofheadlinesatuseveryday,peopleca
Livinginatimewhenanever-increasingnumberofnewsproviderspushaconstantstreamofheadlinesatuseveryday,peopleca
A、Theyfoughtagainstthemwithspecialtools.B、Theysoughtthroughvariousmeanstocontrolthem.C、Theycoulddonothingbut
对于中国人来说,“面子”十分重要,它指的是一个人根源于自尊的名誉观。大部分中国人都认为,有面子是最重要的事情之一,丢面子则会带来巨大的痛苦。因此,人们必须了解并遵守面子规则,如果违反就会受到严厉的惩罚。然而,有时候一个人丢面子不仅仅是因为他们的行为不符合社
随机试题
活动期结节病一般不会出现的实验室检查改变是
A.鱼际、外关B.血海、太冲C.中冲、涌泉D.关元、神阙、百会除主穴外虚脱伴有肢冷脉微者加
关于产褥感染的防治,下述哪项不妥
根据地表水水域功能和保护目标,地表水三类水适用于()。
采用滑模摊铺机施工法铺筑连续配筋混凝土路面时,布料最适合采用()。
采用顶椎法进行桥梁承载结构施工时宜在()上使用。
根据《水工混凝土施工规范》(DL/T5144--2001),浇筑仓面混凝土料出现下列()情况时,应予挖除。
胰岛素(非制剂)()
在现实世界中,每个人都有自己的出生地,实体“人”与实体“出生地”之间的联系是
Thegovernmentmusttakesomemeasures______thecity’spollution.
最新回复
(
0
)