首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1)Remember the Stone Age days of research back in elementary school and middle school? We would spend countless hours digesting
(1)Remember the Stone Age days of research back in elementary school and middle school? We would spend countless hours digesting
admin
2021-08-31
68
问题
(1)Remember the Stone Age days of research back in elementary school and middle school? We would spend countless hours digesting the information we could find on index cards. Do you recall using those ancient computers that ran with the Gopher program or some generic database whose name connoted a marmot that could take half an hour to find Moby Dick?
(2)Well, all I have to say can be summed up in five words: Thank God For The Internet! Screw going to the library! I have access to dozens of databases, journals, and collections of literature right at my fingertips. I can complete all of my research at home and no longer must run amok in the library, stressing out while trying to find Shakespeare’s The Tempest or some other book, all the while trying to block out the noisy study groups who have forgotten what the "silence policy of libraries" means.
(3)If you recall the flood epidemic that hit Colorado State University just a couple summers ago, that natural disaster wreaked havoc all over campus. A large portion of journals and texts were located in our libraries’ basement which completely filled up with about 10 feet of rain water in a matter of hours.
(4)The Lory Student Center’s basement was also flooded and that was where the university bookstore was located. This forced almost every professor to order new textbooks and that really put a dent in our wallets. Many students here, myself included, still have to face the disappointment of searching for a particular book or journal for a last minute paper, only to find out that the certain item was a casualty of the flood.
(5)Thanks to the Internet, the university implemented the Inter-library Loan system. Several universities around Colorado have generously aided us in our research endeavors by loaning any resource we need for at least two to three weeks. All we have to do is type in a request and five other university libraries automatically search for that information.
(6)Without this program, I may have failed several papers and projects. I would have had to spend my nights running from public library to public library around the state just to find a certain article or novel. The World Wide Web has also given us the capability to order any textbook at a much lower price than the university bookstores charge. Hey, we’re all college students and we’re usually broke, so anytime we can find a deal or discount that will save us a few bucks, we will gladly take it.
(7)And last but not least, for those of us who are constantly homesick, have a special someone far away or still want to keep in touch with pals, we have e-mail. Like most of you, I moved away from home to go to school and my high school friends spread out across the globe. Instead of wasting money on stationery and envelopes and stamps (which seem to increase in price about every year), I can chat with everyone through the Internet. Plus, scanning has allowed us to send pictures to our sweethearts, friends, and family who have forgotten what we look like. So, I’m asking everyone to get on their hands and knees and to pay homage to the tele-communications god, the Internet.
What is the disappointment many students have to face in finishing their paper?
选项
A、Almost every professor forced them to buy textbooks by themselves.
B、The books or journals they are searching for are destroyed by the flood.
C、They are too busy fighting against the flood to finish their paper.
D、Their papers are greatly damaged by the unexpected flood.
答案
B
解析
细节题。第4段末句中的不定式结构表明了学生为完成论文而不得不去面对令人沮丧的事实,其中不定式的宾语从句中的主语the certain item指的就是学生为了写论文而寻找的参考书,只要明白了the certain item的所指,就不难判断选项B为正确答案。本题稍具干扰性的是选项A,原文第4段也有提到professor,textbook等字眼,原文虽然表明新课本得由学生付款,但它们是由教授预订的,也就是说不用学生自己去找到并购买课本。因此选项A不正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/GntK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Cheatinginexamshappensattimesincolleges,whichisreallyharmfulforboththestudentandthesociety.Howcanwestopth
ReadcarefullythefollowingexcerptoneducationresourcesgapbetweenschoolsandthenwriteyourresponseinNOLESSTHAN200
Sometimesthetensionproducedbyfearsissogreatthatwecannotsuppressit.Atsuchtimesweneedto_____thetensionbylau
WhenLindaheardthegoodnewsshetriedtosoundcasual,butherexcitementwasobvious.Theunderlinedpartmeans_____.(2012-7
Shereallywantedtosaysomethingatthemeeting,buteventually______fromit.(2013-79)
Onsuchasunnymorningwithspringintheair,shewasreally______aromanticwalkinthewoods.
Itwastheworsttragedyin【C1】______history,sixtimesmoredeadlythantheTitanic.WhentheGermancruiseshipWilhelmGustlo
Aswithmanybandsoftheera,despitesuccessfulalbum______andtouring,Queen’sindividualmemberswereslowtoaccumulatet
Weallseeandhearaboutextraordinarypeoplearoundusandwonderwhywecan’tbemorelikethem.Sometimeswechuckthatnoti
A.riskB.plausibleC.ongoingD.sumE.stronglyF.outsetG.asH.m
随机试题
A.抑制细胞过度生长和增殖的基因B.体外引起细胞转化的基因C.存在于正常细胞基因组的癌基因D.携带有转导基因病毒的癌基因抑癌基因
A.其外标签应当明显区别B.两者的包装颜色应当明显区别C.药品规格和包装规格均应相同的,其标签的内容、格式及颜色必须一致D.其标签应当明显区别或者规格项明显标注E.其外包装、标签应当明显区别同一药品生产企业生产的同一药品,要求
A.家庭自制发酵食品B.鱼、虾、蟹、贝类C.剩饭D.肉类、禽类、蛋类E.以上都不是引起沙门菌属食物中毒的好发食品是()
图15—3—1所示结构,EI=常数,结点C处弹性支承刚度系数k=3EI/L3,B点的竖向位移为()。[2012年真题]
重复进行一项试验,事件A表示“第一次失败且第二次成功”,则事件表示:
桥梁大体积混凝土施工中,在混凝土内部设置冷却水管,并进行循环水冷却养护时,水温与内部混凝土的温差宜()。
室外变、配电装置距液化石油气罐的距离应不小于()m。
甲企业将其现有的以及将有的生产设备、原材料、半成品、产品一并抵押给乙银行,但未办理抵押登记。抵押期间,甲企业未经乙银行同意以合理价格将一台生产设备出售给知情的丙公司,并已交付。后甲企业不能向乙银行履行到期债务,乙银行拟行使抵押权。下列关于该抵押权效力的表述
Howmanyaretherequalitycontrolinspectionpoints?Howtocheckthequalityduringproduction?
Accidentsarecaused;theydon’tjusthappen.Thereasonmaybeeasytosee:ashelfoutof【C1】______,apatchoficeonthemis
最新回复
(
0
)