首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
This summer I went to Italy for what turned to be a three-week trip with a friend of mine from college. It was a really good exp
This summer I went to Italy for what turned to be a three-week trip with a friend of mine from college. It was a really good exp
admin
2020-11-14
55
问题
This summer I went to Italy for what turned to be a three-week trip with a friend of mine from college. It was a really good experience. I’ve never been out of the country before and for years I wanted to go. I had always wanted to go on an exchange when I was in college but I couldn’t afford it. And you know, finally I graduated from school and I decided that I was just going to throw all my money into this trip to Europe.
We flew into Rome and we’re going to be meeting up with the tour on our third day there, so we had a little bit of leeway where we were just going to kind of show ourselves around. And at first it was a bit overwhelming. We landed in the airport in Rome. And it was just another world immediately, I mean, the chaos there was just out of this world, I mean. Everything in England was just so organized and everybody was so cordial. I didn’t understand Italian. I had taken a year of it at high school at one point, and that was the extent of my experience. And I had also been told that Spanish is very similar to Italian. So I was expecting that you know I would be able to interpret what was going on just based on my knowledge of Spanish, because I felt like I had some pretty extensive knowledge of Spanish. But it didn’t really work out that way.
【B3】
选项
答案
a bit overwhelming
解析
由题干First Impression of Rome’s Airport定位于文章第二段第二句,看到And at first it was a bit overwhelming,因此此处填a bit overwhelming。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/H34K777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Withthesteadyincreaseintheamountofleisuretimethatpeopleenjoytoday,theimportanceofbusinessesthatdealwithleis
Withthesteadyincreaseintheamountofleisuretimethatpeopleenjoytoday,theimportanceofbusinessesthatdealwithleis
Withthesteadyincreaseintheamountofleisuretimethatpeopleenjoytoday,theimportanceofbusinessesthatdealwithleis
Manypeopleareextremelydisappointedwiththe(perform)______ofthisgovernment.
Thelittlegirlcoulddonothingbut(weep)______.
ProfessorLiu______for20yearsbytheendofnextsummer.
A、MovedMary.B、FellinlovewithMary.C、MadefriendswithMary.D、LeftMary.A此题属于推理判断题。题目询问这位男士干了什么。根据女士的话,“什么?没有人能这么容易打动玛丽!”
Thereislittledoubtthattraininghasbecomesuchanacceptedpartofbusinessthatithasreceivedtremendousattentionfrom
TheJobFinderprogramwasdesignedforteenagersandyoungadults.Itprovidesopportunitiesforeducationandemployment.Ita
随机试题
Themorepeopletherearearoundthem,______funthekidsseemtohave.
下列哪种方法不属于概率抽样方法
阻塞性肺气肿最常见的病因为
下列关于基金风格,说法错误的是()。
某企业采用成本导向定价法确定某产品的价格,该产品的单位产品成本为1200元,企业希望获得20%的预期利润,则该产品的单位产品价格应为()元。
坚持知识统一性观点,而且可以发挥学习者的迁移能力的课程类型是()
教师节那天,小白、小黄、小蓝和小紫手里分别拿着不同颜色的花在校同里相遇,小白一看大家手里的花,思索了一会儿,就高兴地宣布她发现的规律:(1)四种花的颜色和她们的四个姓恰好相同,但每个人手里花的颜色与自己的姓并不相同;(2)如果将她手中的花与小黄交换,或
下列选项中,影响胎儿正常生长发育的因素有()
设∫f(x)ex2dx=ex2+C,则f(x)=().
Mostparents,Isuppose,havehadtheexperienceofreadingabedtimestorytotheirchildren.Andtheymusthave【B1】______howd
最新回复
(
0
)