首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It is usually sunny and warm. B、It rains often and is quite warm. C、It often rains and is cold. D、It rains often and the summe
A、It is usually sunny and warm. B、It rains often and is quite warm. C、It often rains and is cold. D、It rains often and the summe
admin
2020-10-22
54
问题
W: Good morning, listeners. Today I’d like to introduce our guest speaker George Allen from the British Council, (6)who is going to talk to us about living in the UK. George, over to you.
M: Thank you. As you are no doubt aware the UK is becoming a popular destination for people who wish to study at university, so what I’d like to do is, well, just give you listeners an insight into what living in the UK is really like.
W: What do students have to consider first before they go?
M: Finance, of course. Britain is quite an expensive place to live in. Therefore, you need to consider costs very carefully. (7)And one of the major expenses is tuition fees. University courses range from about 5,000 pounds to 8,000 pounds, depending on the type of course. Then, other expenses such as books, which can cost about 500 pounds per year.
W: That’s a considerable amount. Then where do you suggest students to stay?
M: (8)As for accommodation, many people prefer to stay in the university’s hall of residence because living on campus is a lot cheaper than living off campus. A room in halls would cost you about 80 pounds per week outside of London. The north of England, however, is much cheaper.
W: Then what about living off campus?
M: Well, you can rent a private house with a group of other students. You may think this would be an expensive option, but if you share the cost with three or four other students it can actually work out cheaper than a room on campus. But do bear in mind that you have additional transport costs to and from university.
W: That’s good news. What is the climate like in the UK?
M: Britain is famous for its bad weather and for good reasons. (9)It rains often in the UK, and even in the summer it can still be quite cold. So take plenty of warm clothes with you.
W: You bet. George, some listeners are anxious about food there. Is it really unpleasant?
M: Many people who visit the UK often find the food rather boring and uninteresting. This is because, generally, (10)people don’t use spices in their cooking. Nevertheless, some of the food, I must say, is actually rather good. And the cheapest places to eat out are often local pubs, where they serve excellent home-cooked food, as well as serving as the centre of social life in most towns and cities in the UK.
W: George, you have given us valuable advice on living in the UK. It’s very beneficial to our listeners. Thanks a lot.
M: It’s my pleasure.
6. What are the two speakers mainly talking about?
7. What can we learn from the conversation about tuition fees?
8. What can we learn from the conversation about accommodation?
9. What is the climate like in the UK?
10. What can we learn from the conversation about food in the UK?
选项
A、It is usually sunny and warm.
B、It rains often and is quite warm.
C、It often rains and is cold.
D、It rains often and the summer lasts long.
答案
C
解析
根据选项的关键词sunny,warm,rains,cold,summer lasts long可推测本题问气候。男士提到,英国经常下雨,甚至在夏天也很冷,C项与会话相符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/H3CK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Thehousingpriceinbigcitiesis______,butstillmanyyoungpeoplewouldratherbuyahousethanrentaroom.
Thesemagnificent_______buildingsdemonstratethegreatintelligenceofthelaboringpeople.
CollegeLifeAmericancollegeanduniversitystudentswho【T1】______awayfromtheirfamiliesaregenerallyhousedin【T2】____
CreditCardsonCampusMostundergraduatesintheUnitedStateslastyearhadatleastonecreditcard./Halfhadfourorm
ClimateClimateisthelong-termpatternofweatherina【T1】______area.Weathercanchange【T2】______,daytoday,monthto
ClimateClimateisthelong-termpatternofweatherina【T1】______area.Weathercanchange【T2】______,daytoday,monthto
ClimateClimateisthelong-termpatternofweatherina【T1】______area.Weathercanchange【T2】______,daytoday,monthto
AlcoholonCampusIntheUnitedStates,thelegalagetodrinkalcoholis21./Americansdebatewhetheritshouldbelowere
A、Findinganotherdormoncampus.B、Sharingabedwithaclassmate.C、Livingwithafriendforacoupleofdays.D、Sharingapri
随机试题
Bytheendof2020,Chinahad73,000institutionsengagedinintellectualpropertyservices,withtotalemployeessurpassing865
若采用76g锥做液限试验,查得纵坐标入土深度h为()所对应横坐标的含水率即为该土样的液限;若采用100g锥做液限试验,查得纵坐标入土深度h为()所对应横坐标的含水率即为该土样的液限。
工程建设项目投资资金类型中,国内资金分为()。
国家所有土地的所有权由()代表国家行使。
根据《水利工程建设程序管理暂行规定》(水建[1998]16号),水利工程项目开展施工准备须具备的条件包括()。
Butfortheheavytraffic,thepolice__________thethieveswhotriedtoescapeinthestolencar.
设D为不等式0≤x≤3,0≤y≤1所确定的区域,则min{x,y}dxdy=________。
下列程序运行后,输出结果为()。Dima()a=Array(1,3,5,7,9)s=0Fori=1To4s=s*10+a(i)Nexti
夏天来了,妈妈经常做新(xiān)果汁给我们喝。
Somethingkeptscratchingontheoutsideofthetent.Iwouldn’thavethoughtmuchaboutit【C1】______Ihadn’trecentlyseena
最新回复
(
0
)