首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Americans are proud of their variety and individuality, yet they love and respect few things more than a uniform, whether it is
Americans are proud of their variety and individuality, yet they love and respect few things more than a uniform, whether it is
admin
2012-12-26
35
问题
Americans are proud of their variety and individuality, yet they love and respect few things more than a uniform, whether it is the uniform of an elevator operator or the uniform of a five-star general. Why are uniforms so popular in the United States?
Among the arguments for uniforms, one of the first is that in the eyes of most people they look more professional than civilian (百姓的) clothes. People have become conditioned to expect superior quality from a man who wears a uniform.
The television repairman who wears a uniform tends to inspire more trust than one who appears in civilian clothes. Faith in the skill of a garage mechanic is increased by a uniform. What easier way is there for a nurse, a policeman, a barber, or a waiter to lose professional identity (身份) than to step out of uniform?
Uniforms also have many practical benefits. They save on other clothes. They save on laundry bills. They are tax-deductible (可减税的). They are often more comfortable and more durable than civilian clothes.
Primary among the arguments against uniforms is their lack of variety and the consequent loss of individuality experienced by people who must wear them. Though there are many types of uniforms, the wearer of any particular type is generally stuck with it, without change, until retirement. When people look alike, they tend to think, speak, and act similarly, on the job at least.
Uniforms also give rise to some practical problems. Though they are long-lasting, often their initial expense is greater than the cost of civilian clothes. Some uniforms are also expensive to maintain, requiring professional dry cleaning rather than the home laundering possible with many types of civilian clothes.
People are accustomed to think that a man in uniform______.
选项
A、suggests quality work
B、discards his social identity
C、appears to be more practical
D、looks superior to a person in civilian clothes
答案
A
解析
推理判断题。根据第2段第2句“人们习惯性地期望穿制服的人有较高的专业素质”,故选A。选项D错在用superior来比较人了,文中用的是superior quality。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/H7w7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、15%.B、25%.C、27%.D、73%.D选项表明本题考查数字。短文中提到有多少美国公司认为办公室养宠物是有益的,其中提到,AstudyofmajorU.Scompaniesshowedthat73%foundoffice
A、Workingovertimeasalibrarian.B、Writingpapersforhisclasses.C、Meetingwithhisprofessors.D、Doingextraworkinthech
EarthquakeCanScientistsPredictKillerEarthquakes?ThedatewasNovember23,1980.PeoplenearNaples,inSouthernItaly
A、Theentrancefeewasexpensive.B、Peoplesitdownwhentheybath.C、Theattendantcouldseehimundressing.D、Peoplesocialize
A、Theydon’thavesupportnetworks.B、Theycannotcopewiththedifficultiesintheirlives.C、Thewomanisfamousforhelpingo
CaliforniaStateLawrequiresthatallbicycleridersunderage18wearprotectivehelmetswhenevertheyrideonpublicstreets
InbothChinaandDenmarkchildrenare【S1】______andtheyreceiveagreatdealofattention.However,thewaychildrenareraised
EatanApple(Doctor’sOrders)Thefarmstandisbecomingthenewapothecary(药剂师),preparingandgivingoutapples—notto
WestPointisacollegeforfutureArmyofficers.Ithasmorethan4000studentscalledcadets(军校学员).Theschoolis【B1】______
"Tear’emapart!""Killthefool!""Murderthereferee(裁判)!"Thesearecommonremarksonemayhearatvarioussportingevent
随机试题
下列哪项不属于胃酸的生理作用
A.藿香B.佩兰C.二者均是D.二者均非性平,芳香化湿浊,善治脾瘅的药物是()
关于医学心理学研究方法,叙述不正确的是
A.胸闷气喘B.胸闷刺痛C.胸闷胁胀D.胸闷痰多E.胸闷气短心血瘀阻者可见
房地产买卖和赠予都属于双务行为,即双方均享有一定的权利,并需承担一定的义务。()
传播广播电视节目通道的起点是()。
心理咨询师对求助者的尊重程度与心理咨询师的()有关。
大数据是指规模极其巨大,以致很难通过一般软件工具加以获取、管理、处理并整理成为有用资讯的海量数据。其具有大量、高速、多样和价值四个特点,被认为是人类新世纪的“新财富”,价值“堪比石油”,发达国家纷纷将开发利用大数据作为夺取新一轮制高点的重要目标,就是个明证
阅读材料,回答以下问题:前几天,狼子村的佃户来告荒,对我大哥说,他们村里的一个大恶人。给大家打死了;几个人便挖出他的心肝来,用油煎炒了吃,可以壮壮胆子。我插了一句嘴,佃户和大哥便都看我几眼。今天才晓得他们的眼光。全同外面的那伙人一模一样。想起来,我从顶
全面建设小康社会,最根本的是
最新回复
(
0
)