首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
It might be supposed that greater efficiency could be achieved if several people worked together to solve a problem than if only
It might be supposed that greater efficiency could be achieved if several people worked together to solve a problem than if only
admin
2015-01-26
56
问题
It might be supposed that greater efficiency could be achieved if several people worked together to solve a problem than if only one individual works on it.
Although groups often may increase the motivation of their members to deal with problems, there are conflicts arising among members of a group. Problem solving needs the presence of an effective leader who not only provides direction, but also permits the orderly, constructive expression of different opinions; much of the leader’s effort may be devoted to resolving differences. Success in problem solving also depends on the distribution of ability within a group.
Although groups may reach a greater number of correct solutions, or may require less time to discover an answer, their efficiency is typically lower than that achieved by skilled individuals working alone.
In brainstorming, a problem is presented to a group of people who then proceed to offer whatever they can think of. Theoretically these unrestricted suggestions increase the probability that at least some better solutions will appear. Nevertheless, studies show that when individuals work alone under similar conditions, performance tends to proceed more efficiently than it does in groups.
Under special circumstances, however, a group may solve problems more effectively than a competent individual does. Group members may contribute different resources to a solution that no individual can achieve alone. Sometimes social demands may require group agreement on a single issue, as in making national economic or military policies under the governments. When only one among several solutions is correct, even if a group requires more time, it has a higher probability of identifying the right one than does an individual alone.
It can be seen from the passage that a group will be more efficient in______.
选项
A、discussing directions
B、correcting mistakes
C、dealing with national problems
D、finding a problem
答案
C
解析
细节事实题。根据题干关键词a group,more efficient in定位到原文尾段。尾段第三句提到social demands和group agreement,与题干内容对应。选项C中的national与原文重现;原文中的economic or military policies被概括为problems。故答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/HCLO777K
0
考博英语
相关试题推荐
ThehistoryofAfrican—Americansduringthepast400yearsistraditionallynarrated【1】anongoingstruggleagainst【2】andindiffe
Thewaythatpeoplespendtheirmoney,andtheobjectsonwhichtheyspendit,arethelastareaswherefreechoiceandindividu
WorkisaveryimportantpartoflifeintheUnitedStates.WhentheearlyProtestant【1】cametothiscountry,theybroughtthe【2
Recentlyscientistshavebeen【1】andperfectingothersourcesofenergy:nuclearoratomicpower,solar(sun)power,andsynthetic(
Everyprofessionortrade,everyart,andeverysciencehasitstechnicalvocabulary,thefunctionofwhichispartlytodesigna
Thousandsofpeople______fromGreeceeveryyeartoworkinWestGermany.
TwosystemofweightsandmeasuresexistintheU.S.today:theU.S.CustomarySystemandtheInternationalSystemofUnits(I
“失落之城”马丘比丘坐落在秘鲁热带山地森林,直到1911年才被美国探险家海勒姆·宾厄姆发现。马丘比丘海拔2430米,为热带森林所包围。它可能是印加帝国全盛时期最辉煌的城市建筑,那巨大的城墙和梯田好像是在连绵的悬崖绝壁上自然形成的一样。古城矗立在安第斯山脉东
现在,成千上万的美国人沉湎于对身材苗条的追求之中。他们着迷于节食和锻炼,这不仅仅是因为他们对年轻外表的追求,最近的一项研究表明节食和体育锻炼对身体健康的极端重要性。如同在许多工业技术发达的国家中一样,北美人的生活方式发生了显著的变化。现代化的机器完成了人们
Theyweremakingenoughnoiseatthepartytowakethe____.
随机试题
超过诉讼时效期间,当事人()履行的,不受诉讼时效限制。
机动车高速行驶中出现转向失控时,驾驶人要如何处置?
大量心包积液时不出现
长江公司和甲公司均为增值税一般纳税人,适用的增值税税率为17%。长江公司系甲公司母公司,2013年6月30日,长江公司向甲公司销售一件产品。销售价格为900万元,增值税税额为153万元,实际成本为800万元,相关款项已收存银行。甲公司将购入的该产品确认为管
下列有关批次级作业表述正确的有()。
单元检测后,照例是一节讲评课。上课不到十分钟,王谨同学又在翻来覆去翻弄试卷,我用严厉的目光看着他,他稍有收敛。过了一会他又在下面翻找着什么,我只得来一个“杀一儆百”了。“王××”我大声喝道:“你在干什么?”他脸陡的涨红了,旋即一梗脖子:“我不想听!”我听了
2020年3月6日,习近平总书记在决战决胜脱贫攻坚座谈会上发表重要讲话,重申“到2020年现行标准下的农村贫困人口全部脱贫,是党中央向全国人民作出的郑重承诺,必须如期实现,没有任何退路和弹性。”截至2019年,贫困群众“不愁吃、不愁穿”的质量水平已明显提升
C语言用于结构化程序设计的3种基本结构是_________、选择结构和循环结构。
Therearesuperstitionsattachedtonumbers;eventhoseancientGreeksbelievedthatallnumbersandtheirmultiplehavesomemy
A、Heprefersstayingathomebecausethebusistoolate.B、Heprefersstayingathomebecausehedoesn’tliketotravel.C、Hep
最新回复
(
0
)