首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Five minutes. B、15 hours~ C、Five hours. D、15 minutes~ C根据“It took them five hours”,可知答案是C。
A、Five minutes. B、15 hours~ C、Five hours. D、15 minutes~ C根据“It took them five hours”,可知答案是C。
admin
2009-09-12
63
问题
George had stolen some money, but the police had caught him and he had been put in prison. Now his trial was about to begin, and he felt sure that he would be found guilty and sent to prison for a long time.
Then he discovered that an old friend of his was one of the members of the jury at his trial. Of course, he did not tell anybody, but he managed to see his friend secretly one day. He said to him, "Jim, I know that the jury will find me guilty of having stolen the money. I cannot hope to be found not guilty of taking it—that would be too much to expect. But I should be grateful to you for the rest of my life if you could persuade the other members of the jury to add a strong recommendation for mercy to their statement that they consider me guilty."
"Well, George," answered Jim, "I shall certainly try to do what I can for you as an old friend, but of course I cannot promise anything. The other 11 people on the jury look terribly strong-minded to me."
George said that he would quite understand if Jim was not able to do anything for him, and thanked him warmly for agreeing to help.
The trial went on, and at last the time came for the jury to decide whether George was guilty or not. It took them five hours, but in the end they found George guilty, with a strong recommendation for mercy.
Of course, George was very pleased, but he did not have a chance to see Jim for some time after the trial. At last, however, Jim visited him in prison, and George thanked him warmly and asked him how he had managed to persuade the other members of the jury to recommend mercy.
"Well, George," Jim answered, "as I thought, those 11 men were very difficult to persuade, but I managed in the end by tiring them out. Do you know, those fools had all wanted to find you not guilty!"
Question : What did George manage to do when his trial was about to begin?
How long did it take the jury to reach a decision?
选项
A、Five minutes.
B、15 hours~
C、Five hours.
D、15 minutes~
答案
C
解析
根据“It took them five hours”,可知答案是C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/HD37777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
It’snormaltothinkofaconversationastakingplacebetweenpeoplewhoareinthesameroom,surroundedbythesamesetofph
It’snormaltothinkofaconversationastakingplacebetweenpeoplewhoareinthesameroom,surroundedbythesamesetofph
A、Badeatinghabits.B、Unsafesex.C、Childhoodmalnutrition.D、Alcoholuse.A原文中提到,世界卫生组织称,饮酒是世界第三大致病因素,仅位于儿童营养不良和不安全性行为之后。文中并未提
A、Tograduallyeliminatetheseprograms.B、Toshowthemediatheirstandpoint.C、TocontroltheirchildreninwatchingTV.D、To
AreModernKidsCoddled?A)Wouldyouletyourfourth-graderridepublictransportationwithoutanadult?Probablynot.Stil
A、Shehadastronginterestindoingit.B、Shedidnotlikeready-madeclothes.C、Shecouldnotfindclothesofhersize.D、She
A、Listeningtomusic.B、ReadingbooksC、Doingexercise.D、Exchangingfamilynews.B
TheorganizationbehindtheLawSchoolAdmissionTestreportedthatthenumberoftestsitadministeredthisyeardroppedbymor
A、Kentucky.B、Alabama.C、Washington.D、Seattle.CWhichofthefollowingAmericanstatesisNOTaNativeAmericanorIndianname?
Thepassagegivesageneraldescriptionofthewaystopreparefortests.Somelearnbytakingnotesandmakingchartsandothe
随机试题
配产配注方案调整是指:根据油田()、开采工艺技术的发展和企业对原油产量的需求,对上一时期或前一阶段的配产配注方案进行必要的综合调整。
ButbeforemancansetfootonVenus,itwillbenecessaryfortheoxygentoproduceraintocooltheplanet,sothatafteraf
初步鉴定为HP菌的依据为
患儿水肿5个月。面色无华,神疲乏力,口干咽燥,舌稍红,苔少,脉细数。其证候是
从工程角度,混凝土中钢筋防锈的最经济措施是:
观察给定的几个图,寻找它们的规律,问号处应该填入的图为()。
赤字预算政策是一种()。
真理和谬误在一定范围内的对立是绝对的,但超出一定范围,它们就会相互转化。这主要表明
设f(x)∈C[-π,π],且f(x)=+∫-ππf(x)sinxdx,求f(x).
A、Air.B、Medicine.C、Food.D、Water.B
最新回复
(
0
)