首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
What are the speakers mainly discussing? Why does the man mention the study-abroad notification form?
What are the speakers mainly discussing? Why does the man mention the study-abroad notification form?
admin
2022-09-29
9
问题
What are the speakers mainly discussing?
Why does the man mention the study-abroad notification form?
Listen to a conversation between a student and an employee from the department of housing. (S = Student, E= Employee)
S: Hi, I am a first-year student and I’ve been living in student housing for the past six months. A classmate just told me that I might have missed the application deadline for the next academic year. I didn’t know I have to apply again so early. I thought I’d better stop by. Has that deadline passed?
E: Well, housing is a three-stage process with a few different dead-lines. One of them is approaching soon, but none of them has passed yet, so you are fine.
S: Great. Oh, that’s a relief. Could you tell me then about what I’ll need to take care of?
E: Sure. For stage one, you only have until the end of this week to do two things. First, you need to go to the university homepage and complete the housing re-application online; and secondly, if that gets approved, you have to pay the $1,000 non-refundable housing deposit.
S: Oh oh, I mean the $1,000 is not a problem. It’s the non-refundable part that…
E: What do you mean?
S: Well, it’s just that I don’t know yet precisely where I will be next year. I applied for the University Study-Abroad Option, but they won’t make their decision for a few more months. So I do really need to plan for both possibilities, but if the $1,000 is non-refundable…
E: Well, you still have to meet our re-application and deposit deadline to remain eligible for any future guaranteed housing, otherwise you will always be put on the waiting list. However, the study-abroad program is an exception to our non-refundable policy. So if you get accepted into that program, you can submit a study-abroad notification form to our office.
S: But what will that do?
E: That way we can change your status, but you’ll still be eligible for future housing and the $1,000 will be credited into your account.
S: Oh, OK.
E: Now as part of stage two of the housing process, coming up in about a month, there’ll be an official open-house session. It provides students with an opportunity to visit the different student housing buildings and also to learn more about the surrounding communities. You know since we are a city college, some of those areas have different attractions, which give each of them a different personality. Take Chamber Hall for instance. It’s right next to a Weekend Farmers’ Market, and there is Clock Hall, which is on the same block of art museum. Lots of options to explore.
S: Great. I will plan to attend. And what about roommates? There are two friends I like to live with. Can I arrange that?
E: Yes. The day, the day after the open-house, submit a roommate preference card. Make sure only one person summits all the information on one card. Now we do the best we can to accommodate groups. However, please be aware that as space becomes limited, individuals in the group may be placed in different locations.
S: Got it. And what’s stage three?
E: That’s the final stage where you select the specific room that you would like.
选项
A、To emphasize that the deadline for the form is approaching
B、To explain why the student need not worry about making a housing deposit
C、To point out that the student completed the form incorrectly
D、To explain a requirement for all students applying to the study-abroad program
答案
B
解析
题目询问职员提及留学通知书的原因。在对话中,学生提到,因为留学计划,她害怕出现押金交了无法退回而宿舍又不需要住的情况。这时,职员提到,留学计划是不可退款政策的一个例外,并解释道,当学生把留学通知书交给他们后,他们会帮助学生改变个人状态,让她能有资格申请未来住宿的同时,押金还能退还。由此不难看出,职员这样说是为了让学生不用担心支付押金的问题,故选B项“解释为什么该学生无须担心支付押金的问题”。A项“强调该表格填写的最后期限要到了”是利用了录音中的approaching作干扰,其内容在对话中没有出处。C项“指出学生填错表格”和D项“向所有申请留学计划的学生解释一个要求”均没有依据。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/HI5O777K
0
托福(TOEFL)
相关试题推荐
Choosethecorrectletter,A,BorC.ThewomanthinkstheyshouldmentionMountEtnasince
Whichcounsellorshouldyousee?Writethecorrectletter,A,BorQnexttoQuestions11-14.ALouiseBagshawBTonyDenbyCNa
AsystemwasdevelopedtocontroltrafficcongestionontheM25motorway.Expertsuse【L5】________informationfromthemotorw
70空格前已有货币符号,无须重复填写。
RecyclinginGaea’sGuardiansExampleAim:protectingenvironmentthroughrecyclingTyp
RecyclinginGaea’sGuardiansExampleAim:protectingenvironmentthroughrecyclingTyp
kitchen本题询问酒店提供的生活服务。录音原文中指出,每一层楼都有一个厨房(kitchen),以供旅客做饭使用(forresidentstocookin)。录音中的residents“居民”与题目中的guests“客人”为同义替换。
A、Thepianistisanoldfriendofhers.B、Manypeoplehavecometothepresentation.C、Theauditoriumhasanexcellentsoundsys
A、Theimportanceofanthropologytomodernsociety.B、Agoodsourceofinformationaboutasociety.C、Attitudestowardculturei
由于西藏地处“世界屋脊”,自然条件恶劣,也由于几百年落后的封建农奴制社会形成的各种社会历史条件的限制,西藏在全国还属于不发达地区。但是,50年的发展已经极大地改变了其昔日贫穷落后的面貌,西藏人民生活质量大大提高。社会经济的发展极大地丰富了人民的物质文化生
随机试题
评价企业经营安全程度的指标包括
患者男,67岁,高血压史15年,体型偏胖,高脂血症史26年,近日发现双肾轻度萎缩,血Cr280μmol/L,BUN9.7mmol/L,肾动脉造影示双肾动脉局限性狭窄,合理的处理是
患者,女,21岁。发热腹痛,里急后重,便痢脓血,舌红苔腻,脉滑数。用药宜首选( )。
男,36岁。1年来反复出现脓血便,抗生素系统治疗无效。结肠镜检查发现病变位于直肠和乙状结肠,黏膜弥漫性充血水肿,颗粒不平、质脆,血管纹理消失。最可能的诊断是
甲公司以试用买卖方式促销A冰箱,规定试用期3个月,如发现冰箱有质量问题,公司随时给予更换。乙与甲公司签订试用买卖合同,时间自1999年3月15日开始。至1999年6月16日,甲公司要求乙付款,乙称冰箱有质量问题,要求解除试用合同。下列陈述正确的是:
过点A(-2,1,3)且平行于向量=(2,-2,3)和=(-1,3,-5)的平面方程是()。
根据不同的管理需要和本质特性,商业银行资本不包括()。
党的纯洁性体现在()
1924年1月,国民党一大在广州召开,大会通过的宣言对三民主义作出了新的解释,具体表现为()
五笔型输入法是
最新回复
(
0
)