首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
The invention of both labor-saving tools and tools of intelligence is rarely accidental. Instead, it is usually the product of h
The invention of both labor-saving tools and tools of intelligence is rarely accidental. Instead, it is usually the product of h
admin
2009-05-21
21
问题
The invention of both labor-saving tools and tools of intelligence is rarely accidental. Instead, it is usually the product of human need; (21) is truly the mother of invention. People usually devise tools to (22) for natural deficiencies. For example, people invented weapons to defend (23) from physically superior (24) . But (25) is only one incentive for inventions. People also invent (26) tools to (27) certain established tasks more efficiently. For instance, people developed the bow and arrow from the (28) spear or javelin in order to shoot (29) and strike with greater strength.
(30) civilizations developed, greater work efficiency came to be demanded, and (31) tools became more (32) . A tool would (33) a function until it proved (34) in meeting human needs, at which point an improvement would be made. One impetus for invention has always been the (35) for speed and high-quality results--provided they are achieved (36) reasonable costs. Stone pebbles were sufficient to account for small quantities of possessions, (37) they were not efficient enough for performing sophisticated mathematics. However, beads arranged systematically evolved into the abacus. The (38) of this tool can be (39) to the development of commerce in the East around 3000 B.C., and the abacus is known (40) by the ancient Babylonians, Egyptians, Chinese, etc.
选项
A、their possessions
B、their children
C、themselves
D、them
答案
C
解析
本题测试逻辑搭配。本段主要讲的是人类为了自身的需要发明工具保卫自己,并没有提到他们的财产与子女,所以应该选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/HPsa777K
本试题收录于:
MBA联考(英语)题库专业硕士分类
0
MBA联考(英语)
专业硕士
相关试题推荐
WholesalepricesinJulyrosemoresharplythanexpectedandatafasterratethanconsumerprices,【1】thatbusinesseswerestill
WholesalepricesinJulyrosemoresharplythanexpectedandatafasterratethanconsumerprices,【1】thatbusinesseswerestill
Eachyear,hundredsofthousandsofpeoplediefromheartattack,aleadingcauseofdeath.IntheLandmarkPhysicians’HealthS
Theinventionofbothlabor-savingtoolsandtoolsofintelligenceisrarelyaccidental.Instead,itisusuallytheproductofh
TheauthorbeginshisarticlewithEdmundBurke’swordsto______.Theauthorbelievesthat,infaceofthechallengefromanim
By"theproseofdemocracy"(Paragraph1)theauthormostprobablymeansits______.Accordingtothepassage,alltypesofgov
InthissectionyouareaskedtowriteacompositionaccordingtothemessagegivenbelowinChinese.Yourcompositionshouldbe
ThemainreasonwhysomeAsiancountriesaresufferingfromeconomicdepressionisthatthey______.Theauthorsuggestsinthe
ThemainreasonwhysomeAsiancountriesaresufferingfromeconomicdepressionisthatthey______.Themainoppositiontoglo
Thereissomethingprofoundlydisturbingaboutthenationalcrazetoblametheoilcompaniesforhighergasolineprices.It’s
随机试题
领导理论的发展大致经历了三个阶段,()侧重于研究领导人性格、素质方面的特征。
《菉竹山房》的作者是()
可使肺顺应性增加的因素是
"疼痛弧"是指:
患者,女,19岁。腹泻、脓血便4周,3~5次/天,伴下腹疼痛,大便后可缓解,乏力,食欲缺乏。问题1:为进一步明确诊断,最应进行的检查是
患者,男,55岁。上腹痛3年,便血约250ml,伴晕倒,有冠心病病史3年。检查:血压100/70mmHg,脉搏90次/分,神清,心律齐,无杂音。肝脾未触及,肠鸣音活跃。患者出血停止,病情稳定后,为明确病因,首选的检查是()。
甲系某国有公司经理。生意人乙见甲掌管巨额资金,就以小恩小惠拉拢甲。后乙以做生意需要资金为由,劝诱甲出借公款,并与甲共同策划了挪用的方式,还送给甲好处费5万元。甲未经公司董事会决定就将100万元资金借给乙。乙得到巨款以后,告知银行职员丙该款的真实来源,丙为乙
咨询师应对不同的求助对象、不同的心理问题采取相应的会谈方式,其中应考虑到的求助者因素包括()。
请简要回答信息的基本特征。
Thingsare______worsethanIthought.
最新回复
(
0
)