首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Read the following passage and answer questions 19~25. For questions 19~25, choose the correct answer from A, B, C and D.
Read the following passage and answer questions 19~25. For questions 19~25, choose the correct answer from A, B, C and D.
admin
2017-04-19
15
问题
Read the following passage and answer questions 19~25.
For questions 19~25, choose the correct answer from A, B, C and D.
Mark your answers on the Answer Sheet.
It is natural for young people to be critical of their parents at times and to blame them for the most of the misunderstandings between them. They have always complained, more or less justly, that their parents are out of touch with modern way; that they are possessive and dominant; that they don’t trust their children to deal with the crisis; that they talk too much about certain problems — and that they have no sense of humor, at least in parent-child relationships.
I think it is true that parent often underestimate their teenage children and also forget how they themselves felt when young.
Young people often irritate their parent with their choices in clothes and hairstyles, in entertainers and music. This is not their motive. They feel cut off from adult world into which they have not yet been accepted. So they create a culture of society of their own. Then, it turns out that their music and entertainers or vocabulary or clothes or hairstyles irritate their parents. This gives them additional enjoyment. They feel they are superior, at least in a small way, and they are leaders in style and taste.
Sometimes you are resistant, and proud because you don’t want your parents to approve what you do. If they did approve, it looks as if you are betraying your own age group. But in that cases, you are assuming that you are an underdog: you can’t win but at least you can keep your honor. There is a passive way of looking at things. It is natural enough after long years of childhood, when you are completely under your patents’ control. But it ignores the face that you are now beginning to be responsible for yourself.
If you plan to control your life, cooperation can be part of that plan. You can charm others, especially your parents, into doing things the way you want. You can impress your parents with your sense of responsibility and initiative, so that they will give you the authority to do what you want to do.
According to the author in what way teenagers can be given authority to do what they want to do ?
选项
A、Wear special clothes.
B、Create a culture and society of their own.
C、Impress others with their sense of responsibility and initiative.
D、Not under the parents’ control.
答案
C
解析
本题是细节题。参阅文章最后一段最后一句: “You can impress your parents with your sense of responsibility and initiative,so that they will give you the authority to do what you want to do.”便可知道C是正确的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/HQ9d777K
本试题收录于:
BFT阅读题库国际化人才外语考试(BFT)分类
0
BFT阅读
国际化人才外语考试(BFT)
相关试题推荐
HereisaletterfromColoradoStateUniversitytoinformtheapplicantMr.LithathehasbeenadmittedtoCognitivePsychology
HereisaletterwhichcomplainsaboutthequalityoftheTVsetboughtinastore.Readtheletterandcompletethegiveninfor
HereisanadvertisementaboutforacertainpositioninthenewspaperofDec.7,2005.Readtheadvertisementandcompletethe
HereisanadvertisementaboutforacertainpositioninthenewspaperofDec.7,2005.Readtheadvertisementandcompletethe
Readthefollowingletterandcompletethegiveninformationform.Writeaword,phraseornumberinthespaces1-5.De
Readthefollowingletterandcompletethegiveninformationform.Writeaword,phraseornumberinthespaces1-5.De
Readthefollowingarticleandanswerquestions19-25.Forquestions19-25,choosethecorrectanswerA,B,CorD.Mark
Readthearticlebelow.Choosethebestsentencefromthelistonthenextpagetofilleachofthegaps.Foreachgap(1
随机试题
射精管由______和______汇合而成。
3岁,女孩,平日活动后气短,易患肺炎,发育落后于同龄儿,胸骨左缘第二肋间闻及连续性机器样杂音,股动脉有枪击音,考虑疾病是
地形较为平坦,城市规模不大,工业用水量较小且对水压无特殊要求时,比较适合采用()。
()是指包括雇主要求中规定的技术文件、为满足所有规章要求报批的文件、竣工文件、操作和维修手册等由承包商根据合同应提交的所有计算书、计算机程序和其他软件、图样、手册、模型和其他技术性文件。
教育对生产力的促进作用主要通过两个方面来实现:______;______。
芒果、荔枝、桂圆这些南国水果珍品,沈阳人过去只能在电视上看到或在罐头中尝过,现在它们已摆上了沈阳市内各农贸市场、楼区居民点的摊位上,寻常百姓不必远涉千山万水到广东、海南水果产地购买,只需几步就可大饱口福了。最能准确复述这段文字主要意思的是()
自由、平等、公正、法治,这一价值追求回答了我们要建设什么样的社会的重大问题,反映了人们对美好社会的期望和憧憬,是()
【B1】【B3】
--IthinkI’dtakethedoctor’sadviceandstartrunningeverymorning.--Really?______.
A、 B、 C、 A
最新回复
(
0
)