首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They didn’t care. B、They hated it. C、They loved it. D、They have mixed feelings. A短文谈到,一开始,大部分美国人认为白宫并没有什么特别之处,很少人见过白宫或者知道白宫是什么
A、They didn’t care. B、They hated it. C、They loved it. D、They have mixed feelings. A短文谈到,一开始,大部分美国人认为白宫并没有什么特别之处,很少人见过白宫或者知道白宫是什么
admin
2016-11-26
50
问题
At first, most Americans didn’t think there was anything particularly special about the White House. Few had ever seen it or had any idea what it looked like, and even the families who lived there found it completely inadequate. When it was built, the White House was the largest house in the country and it remained so until after the Civil War. But it served so many different purposes that little of it was available for First Family to actually live in. The first floor, or "State Floor," was made up entirely of public rooms; and the president’s offices, which were staffed by as many as 30 employees, took half of the second floor. The First Family had to get by with the eight or fewer second-floor rooms that were left. By Lincoln’s time, the situation was intolerable. The White House was open to visitors; office seekers, cranks, and the merely curious had no difficulty making their way upstairs to the official rooms from the first floor. Lincoln was so uncomfortable with the situation that he had a private corridor constructed. He also received a $20,000 appropriation to improve the furnishings of the White House. The new furnishings did not last for more than a few years. When Lincoln was assassinated in 1865, the White House fell into disarray. No one really supervised the White House during the first five weeks. Mrs. Lincoln laid mourning in her room, and vandals helped themselves.
9. How did Americans feel towards the White House in the beginning?
10. Why was the situation intolerable during Lincoln’s time?
11. What happened after the White House was refurbished according to the speaker?
选项
A、They didn’t care.
B、They hated it.
C、They loved it.
D、They have mixed feelings.
答案
A
解析
短文谈到,一开始,大部分美国人认为白宫并没有什么特别之处,很少人见过白宫或者知道白宫是什么样子的,也就是说,美国人一开始对白宫并不太在意,故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/HUF7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Peoplewhorestoreoldhouses.B、Peoplewhosellhouses.C、Peoplewhodesignnewhouses.D、Peoplewhowanttobuyahouse.A这是
自1919年京剧艺术大师梅兰芳先生东渡日本演出后,至今京剧的足迹遍及全球,对中、西文化交流,人民友好往来,增进团结、友谊做出了卓越的贡献。北京京剧院已经应邀分别在美国、英国、法国、德国、意大利、澳大利亚、日本、巴西等地演出。这些表演促进了中外文化交流和世界
社区公益(communitypublicbenefit)是一种以公益机构为主体,为更好地达成公益目的而在社区发动居民积极参与的各种公益服务或活动。近年来,越来越多的机构和企业投身到社会公益事业之中,或进行大额捐款,或成立慈善基金,力图在履行社会责任的同
IntheBritishMuseumonaSundayafternoon,ancientfaceslookbackatchildrenandadultsalike.Insidetheirglasscases,pha
IntheBritishMuseumonaSundayafternoon,ancientfaceslookbackatchildrenandadultsalike.Insidetheirglasscases,pha
Thefinancialclimateforcharitiesisworsening,withmorethanhalfhitbytheeconomicdownturn,asurveyrevealstoday.Over
HowCustomsWork[A]Oneofthelittleritualsallinternationaltravelersgothroughiscustoms.Tomostpeople,thisisjustan
HowCustomsWork[A]Oneofthelittleritualsallinternationaltravelersgothroughiscustoms.Tomostpeople,thisisjustan
A、Itmakesherpopularamongstudents.B、Itavoidsthedullnessofstudy.C、Itsavesherlotsofmoney.D、Itmakesthenoteseas
FarmsarespreadingtounusedcitylotsandoldpropertiesacrosstheUnitedStates.Theseurbanfarmsgrowcropsinareaswhere
随机试题
总的来说,文学传播的发展所经历的阶段包括【】
患儿,7岁。8月10日发病出现高热、头痛、呕吐1次,次日排稀便2次,精神不振,晚间开始抽搐、神志不清。体检:体温39.5℃,急性病容,脉充实有力,颈有抵抗,克氏征阳性,布氏征阳性,肌张力高,血白细胞15×109/L,粪镜检白细胞每高倍视野0~2个,脑脊液检
很少引起AIDS患者机会性感染的病原体是
下列各项中,不属于汇总记账凭证会计核算程序特点的有()。
下列各项说法中,不正确的是()。
已知复数集{zn}成等比数列,其首项和公比均为1-i,则z3=().
甲拥有一辆“福特”汽车,以10万元出让给乙,但是,双方同时约定,甲在购买到“丰田”汽车之后,再正式向乙交付“福特”汽车。甲、乙之间买卖“福特”汽车的合同是()的合同。
下列说法不正确的是()。
Wheredoourfavoritefoodscomefrom?Thetruthmay(31)you.Didyouknowcurry(咖喱)isn’tIndian?DidyouknowAmericanswe
Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositiononthetopic"MyIdealJob".Youshouldwriteinnolessthan1
最新回复
(
0
)