首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、She is ashamed of these people. B、She minds the tiny group’s view. C、She thinks that they aim to undermine Pakistan. D、She thi
A、She is ashamed of these people. B、She minds the tiny group’s view. C、She thinks that they aim to undermine Pakistan. D、She thi
admin
2016-07-09
63
问题
Now, listen to Part Two of the interview.
Wl: There has been a backlash against you. Some Pakistanis say you’ve shamed their country, or that you’re an agent of Western interests who want to undermine Pakistan, or Islam. How does that make you feel, when you’re out here fighting this fight?
W2:(6)The first thing is that it’s one’s right to express his or her feelings. When I look at the group that speaks against me in Pakistan, or anywhere, it’s a very small group, a very tiny group. I must look at the millions of people.(7)I must look at the support of people who raise the banners of "I am Malala" and who are still supporting me. So, I think I must not lose hope, and I must not look at the small group. Rather, I should see those millions of people who are praying for me and who are supporting me in my cause of education.
Wl: Now, there was a new threat issued against you just this week from a Taliban spokesman, who said, essentially, if she keeps speaking out like this, he said, we will target her again and attack whenever we get the chance. Do you feel you’re still in danger, even living abroad?
W2: I think the Taliban did not threaten me. He just reminded me about the threats, that, remember.
Wl: Is there a difference?
W2:(8)The thing is that they have already threatened me when I was in Swat, and then later on they attacked me. But the thing is, that now I’m living a second life. And God has given me this new life for the cause of education, and I believe that even death is supporting the cause of education, even death does not want to kill me, so how can those Taliban kill me then? And I think that I must not be afraid of death. First, I might have been before this attack, but now even if they threat me, I’m not afraid of any threat. I have seen death already. So now I’m more powerful. Now I’m more courageous.(9)And I will continue my campaign.
Wl: Now, do you get to go to school yourself any more with all these public appearances? Do you have any semblance of a normal life in England?
W2: I go to school in a car because it’s far away.(10)And, yes, it’s true that when I go to a market, when I go to a park, people just gather around me, and they want to talk to me. They want to have picture with me. Some people want autograph. But it’s the love of people, and I think it’s just a great honor for me that now I can reach people.
Wl: Malala Yousafzai, thank you so much.
W2: Nice to talk to you.
Wl: It’s a great honor to meet you.
This is the end of Part Two of the interview.
Questions 6 to 10 are based on what you have just heard.
6. What does Malala feel about some Pakistanis’ statement?
7. How did Malala think about her behavior?
8. How did the Taliban deal with Malala?
9. What do we know about Malala according to the interview?
10. What does Malala say about her life now?
选项
A、She is ashamed of these people.
B、She minds the tiny group’s view.
C、She thinks that they aim to undermine Pakistan.
D、She thinks that they have the freedom of speech.
答案
D
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/HX7O777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Speakingtwolanguagesratherthanjustonehasobviouspracticalbenefitsinanincreasinglyglobalizedworld.Beingbilingua
Manypeopledreamofhavingasmarterbrain.PrincetonneurobiologistJosephZ.Tsienfoundthekey.InSeptemberheannounced
InthehistoryofGreatBritain,mostpeoplehavelivedinthe______withamilderclimateandbettersoilsforfarming.
In______,ChinatownhasbeenthecenterofitsChinesecommunitysincethe1850s,whichisacrowdedandauthenticethnicneighb
Withregardtospeechvariety,sociolinguistsareparticularlyinterestedinallthefollowingEXCEPT______.
Theresathinksthatthepresentgovernmentis______.
SuggestopediaI.IntroductionA.BasedonhowthebrainworksandhowwelearnmosteffectivelyB.Derivedfromsuggestionand
A、smartnessB、humblenessC、diligenceD、confidenceD本题考查重要细节。根据句(1—1)和句(1—2)可知,“为什么不是我?”这句话透露出的不是大家常说的成功之道所必需的聪明和努力,而是一种自信,自信是作者重
在人际关系问题上我们不要太浪漫主义。人是很有趣的,往往在接触一个人时首先看到的都是他或她的优点。这一点颇像是在餐馆里用餐的经验。开始吃头盘或冷碟的时候,印象很好。吃头两个主菜时,也是赞不绝口。愈吃愈趋于冷静,吃完了这顿宴席,缺点就都找出来了。于是转喜为怒,
Poetrydoesn’tmattertomostpeople.Onehastowonderifpoetryhasanyplaceinthe21stcentury,whenmusicvideosandsat
随机试题
下列模型中,可以反映两个实力相当厂商的寡头垄断模式的是()。
分子病:
建设单位应当将施工图设计文件报()审查。
下图是哪一位画家的作品?()
每一条河流都是一曲古老的赞歌,唱出了远古文明的______,从未看过巨浪翻滚的人,难以想象万马奔腾、______的壮丽景象。让我们迈开脚步,打开心扉,投入大自然的怀抱。填入横线部分最恰当的一项是:
夸美纽斯的直观原则不包括()。
企业主题数据库的确定是战略数据规划的重要内容之一,指出以下论述中的错误
Whomightthespeakerbe?
YouwillhearoneoftheongoingseriesofinterviewswithaninfluentialexecutiveintheembeddedLinuxindustry—JimReady.
Choosethecorrectletter,A,BorC.TheFlowerHotelislocatedin
最新回复
(
0
)