首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Australia was invaded by the British army. B、Australia was inhabited by native people. C、Native people of Australia started mi
A、Australia was invaded by the British army. B、Australia was inhabited by native people. C、Native people of Australia started mi
admin
2019-04-23
144
问题
Australia is one of the most multicultural countries in the world. Almost one in every four people in Australia was born in another country: 4.8 million people out of a total population of 21 million.
A little more than 200 years ago, Australia was inhabited by about 350,000 native people of many different cultural groups. Then, in 1770, the explorer James Cook sailed along the coast and brought back information about the "new" land to England. Seventeen years later, the British government started sending criminals and poor people to Australia. Later, free settlers came to Australia to start farms. In 1850, gold was discovered there, and more and more people came from Europe and China hoping to get rich. Most of them never returned home, so the population began to grow.
Migration is still growing. In 2007, more than 177,000 people went to Australia to live permanently. Four main types of people settle there. Some go there because employment and business opportunities are better than in their home country. Others are the children, parents, or other relatives of immigrants who have become Australian citizens.[17]A third group is refugees who are escaping from war or political problems in their home countries. Finally, there are also a few Australians who migrated to another country and now want to come home.
At the same time,[18]Australia also sends immigrants to other countries — a smaller number. Each year, about 60,000 Australians go to live permanently in other countries. With people from so many cultures migrating in and out, Australia is truly a diverse nation.
16. What happened after the news of the "new" land was brought back to England?
17. What are the third type of settlers to Australia according to the passage?
18. How many Australians emigrate to other countries each year?
选项
A、Australia was invaded by the British army.
B、Australia was inhabited by native people.
C、Native people of Australia started migrating to other countries.
D、The British government started sending criminals to Australia.
答案
D
解析
细节题。短文中提到,1770年James Cook把新大陆的消息带回英国,紧接着提到,17年后英国政府开始往澳大利亚发配犯人和穷人(the Britishgovernment started sending criminals and poor people to Australia),由此可知答案为D)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/HXZ7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
AsagroupofyoungAfricanimmigrantsstrugglestoadapttolifeintheUnitedStates,anafter-schooldramaprogramatWhiteO
Low-carbonFuture:WeCanAffordtoGoGreen[A]Tacklingclimatechangewillcostconsumerstheearth.Thosewhocampaignfora
BritishpsychologistshavefoundevidenceofalinkbetweenexcessiveInternetuseanddepression,aresearchhasshown.Lee
Ofallthelessonstaughtbythefinancialcrisis,themostpersonalhasbeenthatAmericansaren’tsogoodatmoney-management.
A、CEStechnologyexpo.B、Ultra-highdefinitiontelevisions.C、Distinguishabletechnology.D、CreativeconceptslikeLG’s.D新闻的末尾提
A、Givingupsmoking.B、Birthcontrolofthefamily.C、Planforseeingadoctor.D、Arrangementforbreakingengagement.A男女双方对话的内
A、Enjoyedthewineanddeliciousfoods.B、Listenedtothestoriesoffriends.C、Sataloneandwaitedsomeonetocomeup.D、Talke
A、Friends.B、Couples.C、Fatheranddaughter.D、Bossandemployee.A根据对话内容判断,两人关系应为朋友。故选A。
香港是坐落于中国南端的一个弹丸小岛,150多年前,还被形容为“荒芜之地”(barrenrock)。优越的战略位置、通讯条件(communications)和商业文化,促进了香港经济和社会迅速发展。如今,香港已发展成为一个国际金融商贸中心,并与近200个国
AlthoughtheOlympicCharter,theofficialconstitutionoftheOlympicmovement,proclaimsthattheOlympicsarecontestsamong
随机试题
胸外心脏挤压时,应使胸骨下陷()
A、茯苓B、猪苓C、冬虫夏草D、灵芝E、松萝来源于多孔菌科植物,药材表面乌黑色或棕褐色,质致密,体轻,能浮于水面的是()
35岁,女性,看医生时拒绝执行任何吩咐,医生叫他张开嘴时,反而咬紧牙关,要他睁眼,反而紧闭,要他伸出手来,反而放到身后去。此种现象属于
用做预应力筋的钢筋冷拉时,应采用的方法是( )。
按照现行规定,下列关于证券过户费的说法,正确的有()。
标金是黄金市场最主要的交易品种,它的出现是市场成熟的表现。()
当票面利率与市场利率相同时,债券期限变化不会引起平价发行债券价值的变动。()
毛泽东《沁园春·雪》原文北国风光,千里冰封,万里雪飘。望长城内外,惟余莽莽;大河上下,顿失滔滔。山舞银蛇,原驰蜡象,欲与天公试比高。须晴日,看红装素裹,分外妖娆。江山如此多娇,引无数英雄竞折腰。惜秦皇汉武,略输文采;唐宗宋
信息市场是要素市场的构成之一,由于其交易对象信息商品的特殊性决定了该市场与其他要素市场具有不同的特点,主要体现在()。
情报是指运用一定的媒体(载体),越过空间和时间传递给特定用户,以解决科研、生产、经营中的具体问题所需要的特定知识和信息。根据以上定义,以下不属于情报的是:
最新回复
(
0
)