首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、A supporter of free global trade. B、A member of the Food Commission. C、A supporter of First World food markets. D、A member of
A、A supporter of free global trade. B、A member of the Food Commission. C、A supporter of First World food markets. D、A member of
admin
2013-03-09
21
问题
An environmental group called the Food Commission is unhappy and disappointed because of the sale of bottled water from Japan. The water, angrily argued in public, has traveled 10,000 "food miles" before it reaches Western customers. "Transporting water halfway across the world is surely the extremely stupid use of fuel when there is plenty of water in the UK." It is also worried that we are wasting our fuel by buying prams from Indonesia (7,000 food miles) and carrots from South Africa (5,900 food miles).
Counting the number of miles traveled by a product is a strange way of trying to tell the true situation of the environmental damage done by an industry. Most food is transported around the world on container ships that are extremely energy efficient. It should be noted that a ton of butter transported 25 miles in a truck to a farmers’ market does not necessarily use less fuel on its journey than a similar product transported hundreds of miles by sea. Besides, the idea of "miles" ignores the amount of fuel used in the production. It is possible to cut down your food miles by buying tomatoes grown in Britain rather than those grown in Ghana; the difference is that the British ones will have been raised in heated greenhouses and the Ghanaian ones in the open sun.
What the idea of "food miles" does provide, however, is the chance to cut out Third World Countries from First World food markets. The number of miles traveled by our food should, as I see it, be regarded as a sign of the success of the global trade system, not a sign of damage to the environment.
26.Why is the Food Commission angry?
27.What does the phrase "food miles" mean according to the passage?
28.What does the speaker try to explain by comparing tomatoes raised in Britain and in Ghana?
29.Who is most probably giving this talk?
选项
A、A supporter of free global trade.
B、A member of the Food Commission.
C、A supporter of First World food markets.
D、A member of an energy development group.
答案
A
解析
选项均以A supporter/member开头表明,本题针对人物身份提问。问题询问的可能是谁做的这个演讲。做此类题型要根据说话者的观点判断身份。文中说话者对food miles这一概念提出质疑,认为它是全球贸易体系成功的标志,可见说话者是支持全球自由贸易的,故答案为[A]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/HYI7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Unknowingly________,hehadaknackofaskingembarrassingpersonalquestions.
Fuelscarcitiesandpriceincreases______automobiledesignerstoscaledownthelargestmodelsandtodevelopcompletelynewl
Hurricanemay__________dailylife,aswellascausemassiveamountsofpropertydamage.
Theneedfortelevisionviewingguidesissupportedbystudythatshowsthatviewerstendnottoselectprogramsby________swi
Probablythehardestpartofsettinggoalsisthefirststepofactuallydecidingtotakeaction!Themainhurdlefacingmostpe
A、Thedifferenceinathleticachievements.B、Thedifferencebetweenraceandhuman.C、Thedifferencebetweenblackandwhiteath
HappinessfollowsaU-shapedcurveduringaperson’slifetime,accordingtoresearchshowingthatmiddle-agedpeoplearetheunh
A、Takeaphysicalexamination.B、Drivebacktohome.C、Travelabroad.D、Pedalcross-country.D女士说很高兴看到男士来做一年一次的体检。男士说他在假期要参加一项跨国
A、Holidayswithsalary.B、Psychologicalhelp.C、Physicalexamination.D、Extrabonus.B文章中提到,一些公司很重视这个问题并且向感到抑郁的员工提供咨询服务。由此可知,公司对
A、Itisaperiodoftimeforpeopletobridgetheirculturalgap.B、Itistypicallytakenbystudentsbetweenhighschoolandco
随机试题
下列除哪项外均是滑石的主治病证()
地震现场,一工人左腰及下肢被倒塌之砖墙压住,震后6小时救出,4小时送抵医院。诉口渴,尿少,呈暗红色。检查:脉搏120次/min,血压95/70mmHg,左下肢明显肿胀,皮肤有散在淤血斑及水疱,足背动脉搏动较健侧弱,趾端凉,无骨折征
耕地占用税以县级行政区域为单位,人均耕地不超过1亩的地区,每平方米征收()元。
2003年1月,甲、乙、丙共同设立一合伙企业。合伙协议约定:甲以现金人民币5万元出资,乙以房屋作价人民币8万元出资,丙以劳务作价人民币4万元出资;各合伙人按相同比例分配盈利、分担亏损。合伙企业成立后,为扩大经营,于2003年6月向银行贷款人民币5万元,期限
劳务派遣单位的出现是()的必然结果。
俄国画家康定斯基的著作《论艺术中的精神》和《点线面》,奠定了__________的理论基础。另一俄国画家__________创建的至上主义,属于几何抽:象的范畴。奠定了几何抽象主义理论基础和在艺术实践上有重要贡献的是荷兰画家__________创建的”__
结合吉林省实际谈如何解放思想。
运用问答法确定学生是否理解所学知识时,教师要求学生回答问题应()。
在批评心理学中,人们把批评的内容夹在两个表扬之中从而使受批评者愉快地接受批评的现象,称之为三明治效应。根据以上定义,下列做法运用了三明治效应的是()。
在Windows命令行窗口中,运行(65)命令后得到如下图所示的结果,该命令通常用以(66)。
最新回复
(
0
)