首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
On the night of October 9,1799 ,a British vessel ran around near the Dutch coast, broke up and sank. It was estimated that $100
On the night of October 9,1799 ,a British vessel ran around near the Dutch coast, broke up and sank. It was estimated that $100
admin
2011-02-28
42
问题
On the night of October 9,1799 ,a British vessel ran around near the Dutch coast, broke up and sank. It was estimated that $100 million dollars’ worth of gold went down into the shifting sands less than fifty feet below the surface.
Over the past one hundred and eighty years interested parties had tried to salvage the treasure from the sunken vessel. But their effort went in vain. It is a mystery why and how the treasure disappeared.
The most probable explanation concerns two brothers, John and Rudi, who lived close to the shore. They were hard-pressed fishermen who tried hard to earn a living from the sea. Their boat often leaked and their nets were often torn. After the vessel had sunk, many fishermen went to the scene at low tide in the hope of locating some of the gold bars. They used tongs and nets fastened to long poles but their attempts were made almost impossible by the strong currents. Day by day, the vessel sank deeper and deeper to its ocean grave. As time passed, most fishermen gave up the search.
Only the two brothers persisted and turned treasure hunting into a full-time occupation. Their method was very original. They tied a heavy basket to the end of a rope and took turns to jump into water with the basket.
It would carry them down to the vessel where they would quickly fill it with anything they could grab before going up to the surface.
Each day they would return seemingly empty-handed to their house. After half a year, the Dutch government put a stop to their treasure hunting by declaring that the vessel was a prize of war, and soon after that the two brothers left the island, claiming that they had to visit an uncle who had been ill.
They returned a year later with a big fortune, which they claimed was inherited from their uncle in his will. Form that moment on, their immense wealth amazed the islanders. They moved into a big mansion and lived in unbelievable luxury. When it was later discovered that there had never been a sick uncle and that the" fortune" must have gathered in other ways, the police began to make enquiries.
To hunt for the buried treasure, John and Rudi ______.
选项
A、took a full-time job
B、adopted a more dangerous approach
C、used nets fastened to the long poles
D、dived into the sea at the same time
答案
B
解析
文章第四段第二句话说的就是兄弟两人寻找宝藏的方法。这种方法比较原始而且危险,因此选[B]。他们俩并未找其它工作,他们的工作就是寻宝,因此排除[A];将夹子和渔网系在长杆子上是其他渔民的方法,而非这两兄弟的办法,因此排除[CJ;由第四段最后一句They tied a heavy basket to the end of a rope and took turns to jump into water with the basket.可知兄弟俩是轮流潜入水中,而非同时,故排除[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Hltd777K
本试题收录于:
公共英语三级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语三级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Whatarethezebrastripesonthetomatosoupcansandpotatochipbags?Theyarespecialblackandwhiteverticallines.These
Amongtheraftofbooks,articles,jokes,romanticcomedies,self-helpguidesandotherwritingsdiscussingmarriage,somefamil
Accordingtothespeaker,whatshouldthelistenersdoassoonaspossible?
Sincethedawnofhumaningenuity,peoplehavedevisedevermorecunningtoolstocopewithworkthatisdangerous,boring,burd
OvershadowedbyrowsoverNigeriaandLockerbie,theCommonwealth’sattemptstorefocusontradeandinvestment—themainthemeo
Jenise:Ilovepeasandbeansmorethanmostpeople,sotofuisanaturalchoiceforme.MyChinesefriendAnnabellelovesthem
Although"liedetectors"arewidelyusedbygovernments,policedepartmentsandbusinesses,theresultsarenotalwaysaccurate.
FromthepassageweknowthattheGlobeisafamous______.Whenthewriterdecidedtoresign,theGlobewasfacedwith______.
Ithasalwaysbeenaproblemtodecidewhether"popularmusic"ismusicwhichrepresentsthepeopleorissimplymusicthatthe
Theaimoftheteacheristogethispupilsasquicklyaspossibleovertheperiodinwhicheachprintedsymbolislookedatfor
随机试题
男,20岁。有四肢关节疼痛病史,近半年来,时感心悸,活动后有气急,休息时缓解,体检:两颧紫红色,口唇轻度发绀,听诊心尖区闻及舒张期隆隆样杂音,胸骨左缘第3~4肋间可闻及二尖瓣开放拍击音,P2亢进,分裂。入院二天后体检发现第一心音强弱不等,心律绝对不规则
了解口腔颌面部感染病情变化的基本方法是
A.胰岛素B.蛋白同化制剂C.利尿剂D.麻醉止痛剂在药品管理中明确实施特殊管理的兴奋剂是
按照《评标委员会和评标办法暂行规定》的相关规定,招标人应当依法重新招标的情况有()。
企业在职工劳动合同到期之前解除与职工的劳动关系而给予职工的经济补偿应通过职工薪酬核算。( )
保险代理人、保险经纪人办理保险业务活动中不得有( )行为。
根据票据法律制度的规定,银行本票自出票日起,提示付款期限不得超过()个月。
注册会计师负责审计甲公司20×4年度财务报表。在了解内部控制时,注册会计师遇到下列事项,请代为作出正确的专业判断。下列情形中,注册会计师认为通常适合采用信息技术控制的有()。
某DHCP服务器设置的地址IP从192.36.96.101到192.36.96.150,此时该网段下某Windows工作站启动后,自动获得169.254.220.167这一IP地址,这是因为(66)。
能够实现从指定记录集里检索特定字段值的函数是( )。
最新回复
(
0
)