首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The world’ s environment is surprisingly healthy. Discuss. If there were an examination topic, most students would tear it apart
The world’ s environment is surprisingly healthy. Discuss. If there were an examination topic, most students would tear it apart
admin
2019-10-21
49
问题
The world’ s environment is surprisingly healthy. Discuss. If there were an examination topic, most students would tear it apart, offering a long list of complaints from local smog(烟雾)to global climate change, from the felling(砍伐)of forests to the extinction of species. The list would largely be accurate, the concern legitimate. 【T1】
Yet the students who should be given the highest marks would actually be those who agreed with the statement.
The surprise is how good things are, not how bad.
After all, the world’ s population has more than tripled during this century, and world output has risen hugely, so you would expect the earth itself to have been affected. Indeed, if people lived, consumed and produced things in the same way as they did in 1900(or 1950, or indeed 1980), the world by now would be a pretty disgusting place, smelly, dirty, toxic and dangerous. But they don’ t. 【T2】
The reasons why they don’ t, and why the environment has not been ruined, have to do with prices, technological innovation, social change and government regulation in response to popular pressure.
That is why today’ s environmental problems in the poor countries ought, in principle, to be solvable. Raw materials have not run out, and show no sign of doing so. Logically, one day they must; the planet is a finite place. Yet it is also very big, and man is very ingenious. 【T3】
What has happened is that every time a material seems to be running short, the price has risen and, in response, people have looked for new sources of supply, tried to find ways to use less of the material, or looked for a new substitute.
For this reason prices for energy and for minerals have fallen in real terms during the century. The same is true for food. 【T4】
Prices fluctuate, in response to harvests, natural disasters and political instability; and when they rise, it takes some time before new sources of supply become available.
But they always do, assisted by new farming and crop technology. The long term trend has been downwards.
【T5】
It is where prices and markets do not operate properly that this benign(良性的)trend begins to stumble, and the genuine problems arise.
Markets cannot always keep the environment healthy. If no one owns the resource concerned, no one has an interest in conserving it or fostering it: fish is the best example of this.
【T5】
选项
答案
正是在价格和市场不能恰当运作的地方,这一良性趋势开始动荡,真正的问题也出现了。
解析
本句是一个强调句型,it is…that…,强调句中由包含where引导的地点状语从句,因此强调的是“where prices and markets do notoperate properly”,译为“正是在…的地方”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/DTCd777K
本试题收录于:
公共英语四级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语四级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
PeoplelivingonpartofthesouthcoastofEnglandfaceaseriousproblem.In1993,theownersofalargehotelandofseveral
Oneimportantaspectofretirementformostpeopleisdecidingwheretolive.Inthepast,thiswasnotanissuebecausemostel
Whenanewmovementinartattainsacertainfashion,itisadvisabletofindoutwhatitsadvocatesareaimingat,for,howeve
Somepersonalcharacteristicsplayavitalroleinthedevelopmentofone’sintelligence.Butpeoplefailtorealizetheimporta
Somepersonalcharacteristicsplayavitalroleinthedevelopmentofone’sintelligence.Butpeoplefailtorealizetheimporta
sixty-seven细节题。根据“sixty-sevenpercentdon’thaveenoughtimefortheirchildren.”可知正确答案。
fifty-five细节题。根据“fifty-fivepercentofemployeessaytheydon’thaveenoughtimeforthemselves…”可知正确答案。
Everyone,itseems,hasahealthproblem.AfterpouringbillionsintotheNationalHealthService,Britishpeoplemoanaboutdir
BillGates,thebillionaireMicrosoftchairmanwithoutasingleearneduniversitydegree,isbyhissuccessraisingnewdoubtsa
InNewZealandChristmasDayitselfisobservedmuchthesamewayasitisintheUnitedStatesandEurope.(61)Therearesome
随机试题
设随机变量ξ在区间[1,6]上服从均匀分布,求方程x2+ξx+1=0有实根的概率。
行列式=().
下列有关粉尘爆炸的特性及影响因素中正确的有()。
关于施工现场消防管理的说法.正确的有()。
下列合同,具有法律效力的是()。
鸦片战争后,中国传统自然经济逐步瓦解,正确解释是()。
许多民众认为奶粉的营养比不上鲜奶,乳企不该在乳制品中使用奶粉。同时,一些乳业专家也认为,由液态奶制成乳粉的过程需要经过两到三次提温脱水,而由乳粉再制成复原乳的时候,还要再重新加水、加温和消毒,数次提温必定会造成营养成分的流失。而美国农业部的一份关于复原乳和
统筹区域发展,促进地区协调发展,缩小区域间的发展差距,是我国经济社会发展的一个重要原则。在当前和今后一个时期,我国促进区域协调发展必须重点实施的战略是()
若一个问题的求解既可以用递归算法,也可以用递推算法,则往往用(14)算法,因为(15)。
Twopeoplehadmetthegeneralbefore,but______recognizedhim.
最新回复
(
0
)