首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
It began with some marshmallows(棉花软糖). In the 1960s Walter Mischel, a psychologist then working at Stanford University, started
It began with some marshmallows(棉花软糖). In the 1960s Walter Mischel, a psychologist then working at Stanford University, started
admin
2016-09-09
45
问题
It began with some marshmallows(棉花软糖). In the 1960s Walter Mischel, a psychologist then working at Stanford University, started a series of experiments on young children. A child was left alone for 15 minutes with a marshmallow or similar treat, with the promise that, if it remained uneaten at the end of this period, a second would be added. Some of the children, who were aged four or five at the time, yielded to temptation before time was up. Others resisted, and held out for the reward.
Dr. Mischel then followed the children’s progress as they grew up. Those who had resisted, he found, did better at school than those who had given in. As adults they got better jobs, were less likely to use drugs and got into trouble with the law less frequently. Moreover, children’s family circumstances suggested that impulsive behavior was as much learned as inherited. This suggested that it could be unlearned—improving the child in question’s chances in life.
Study after study has confirmed Dr. Mischel’s insight. However, recent observations, however, raise the possibility that developing self-control is not always an unalloyed(纯粹的)good.
Work published two years ago by Gene Brody of the University of Georgia, who looked at a group of young black Americans, showed that those who exhibited self-control as teenagers did indeed get the expected benefits. But if such self-controllers came from deprived backgrounds, they developed higher blood pressure, were more likely to be obese and had higher levels of stress hormones than their less-self-controlled peers. That correlation did not apply to people who started farther up the social ladder.
Dr. Brody and his colleagues have followed this study with one that comes to an equally astonishing conclusion: for people born at the bottom of the social heap, self-control speeds up the process of ageing.
Dr. Brody and his colleagues followed almost 300 black American teenagers of different backgrounds as they aged from 17 to 22. For the first few years the researchers assessed their volunteers’ levels of self-control, and also looked for signs of depression, aggression and drug use. They assessed, too, those volunteers’ socioeconomic backgrounds. But the last examination, when participants were 22 years old, was different. Then, the researchers took a blood sample, recorded the DNA-methylation(DNA甲基化)patterns of cells in it, and worked out how much these deviated from the pattern expected at that particular age. As the study shows, for people from high-status backgrounds, higher self-control meant lower cellular ages. For those whose background was low-status, the reverse was true.
Dr. Brody’s findings are both intriguing and worrying. The research into gene methylation suggests changing methylation patterns are a common response to changing circumstances as well as changing age, as the body’s physiology struggles to keep up. Fortunately, people can change their circumstances in rational ways: the lesson of the marshmallows shows that. If Dr. Brody’s result is confirmed, the challenge it poses will be to work out how to avoid the adverse effects of self-control.
Which of the following is true of Dr. Mischel’s experiment?
选项
A、It probed into the self-control level of little children.
B、It showed that most children couldn’t resist temptation.
C、It exhibited that self-control connects with life achievement.
D、It found out a way to help children develop self-control.
答案
C
解析
事实细节题。从定位句可以看出,米歇尔博士追踪了实验中两类不同的孩子:可以抵制诱惑,自控力更强的和不能抵制诱惑,自控力较差的。他发现自控力强的孩子无论在学业上还是日后在事业上都与自控力差的孩子显现出差异,可见,自控力与终身成就有所关联,故答案为C)。A)“它探究了小孩子的自控力水平”,从定位句可知,米歇尔博士的研究只是将能够或不能自控的孩子分开,并没有对自控力进行水平划分,故可排除;B)“它显示出大多数孩子都不能抵制诱惑”,本段提到部分孩子没有抵制住诱惑,但并没有说是大多数,故可排除;D)“它找到了帮助孩子发展自控力的方法”,米歇尔博士追踪了不同自控力孩子的发展情况,但并没有提到发展自控力的方法,故D)与原文意思不符,可以排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/HzF7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Sweden.B、NewZealand.C、China.D、Switzerland.C中国、阿联酋和克罗地亚被评为三大旅游“未来之星”,有望于五年后发展成为世界主要旅游目的地。
A、Fromtheplacewheretheagreementwassigned.B、Fromthepeoplewhosignedtheagreement.C、Fromthesignificanceittriedto
A、Someonespilledwateronit.B、Someonelostit.C、Itwasmadeoflowqualitymetal.D、Thestandardformeasuringhadchanged.
Everyonearrivingatahospital’semergencyroom(ER)wishestobeseenquickly,butforstrokepatientsitcanbeamatterofl
Youmayhavenoticedthatthevoicesofpoliticiansseemtochangeastheyriseuptheranks.Nowscientists【B1】______thatbeing
Forauthorsofself-helpguides,nohumanproblemistoogreatortoosmall.Wanttobecomefitter,richerorhappierin2015?T
LongbeforethefirstEuropeansarrivedinAmerica,astrangelookinganimallivedonthewesternplains.Itlookedsomewhatlik
A、Howtoloseweight.B、Streetdance.C、Exercisinginagym.D、Dancingmusic.B注意该女士问道“街舞是什么?”时,接下来的话题都围绕对“街舞”的介绍、发展,以及形式展开。
A、Specialeducation.B、Biomedicalengineering.C、Artificialintelligence.D、Imagingsystem.B事实细节题。本题问的是在工作需求量方面,哪一个领域将会增长最快。短文中
A、Satisfied.B、enthusiastic.C、Disappointed.D、Indifferent.C女士谈到,男士一定见证了公司很多的变化,男士回应说绝大部分的变化都是使事情变得更加糟糕。故选C。
随机试题
车床夹具装上机床,在开始加工前,应由技术人员进行调整。()
就学前儿童家庭教育指导的全过程来说,对儿童发展、家庭教育、家庭教育指导和家庭教育指导的组织管理发生直接影响的环境因素可分为()
牛真胃变位整复时,将大网膜固定到腹壁的缝针因为
以下哪项描述与混合瘤的临床表现不符()
下列哪项不属于住院治疗的过程?()
在流水作业法施工的参数中,属于工艺参数的是()。
项目风险识别的任务是识别项目实施过程存在哪些风险,不属于其工作程序的是()。
专利权人通过对专利技术的占有而取得物质利益的权利,是专利权人拥有的()。
依据《企业内部控制基本规范》,内部控制的目标是对()进行合理保证。
—Ihadtostayuplatetoworklastnight.—______
最新回复
(
0
)