首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
For almost two centuries now, scientists have noticed a place’s suicide rate bears troubling links to the changing of the season
For almost two centuries now, scientists have noticed a place’s suicide rate bears troubling links to the changing of the season
admin
2020-01-09
76
问题
For almost two centuries now, scientists have noticed a place’s suicide rate bears troubling links to the changing of the seasons and the friendliness of its climate.
In 1881, the Italian physician Enrico Morselli noted that
suicide rates peak in the summer
, deeming the effect "too great for it to be attributed to chance of the human will". Two decades later, the French sociologist Emile Durkheim noticed the same effect—though he also found the suicide rate was higher in Scandinavian countries.
Even today, CDC data confirms that suicides peak in the United States in the early summer. Now, scientists have identified one more way that climate shapes suicide—and, worryingly, they have projected that it will only become more pronounced as suicide rates rise in a rapidly warming world.
Unusually hot days cause the suicide rate to rise, according to a study published Monday in Nature Climate Change. If a month is 1 degree Celsius warmer than normal, then its suicide rate will increase by 0. 7 percent in the United States and 2. 1 percent in Mexico.
" It’s sort of a brutal finding," says Marshall Burke, a professor of earth science at Stanford University and one of the authors of the paper. The finding has anxious implications for a world whose climate is rapidly changing. The authors project that roughly 14,000 people—and as many as 26,000—could die by suicide in the United States by 2050 if humanity does not reduce its emissions of greenhouse-gas pollution.
It also concludes that humans can do little about this suicide-climate link beyond developing better medical care to address suicide specifically. The normal ways that people adapt to high temperatures generally—by installing air conditioners, for instance—do not seem to affect the suicide rate.
Suicide is the second most-common cause of death among Americans between 10 and 34 years of age. In other words, more people are dying by suicide than used to.
In Paragraph 5, why does Marshall Burke say it is a brutal finding?
选项
A、Because suicide rate will rise to 0.7% in America.
B、Because climate is rapidly changing.
C、Because as many as 26,000 could die by suicide in the United States by 2050.
D、It is not mentioned in the passage.
答案
C
解析
推理判断题。题干的关键词是brutal“残忍的”,根据题干定位到第五段,再分析选项:[A]“因为美国的自杀率会上升到0.7%”,原文是说“上升0.7个百分点”,与原文不符,故错误;[B]“因为气候正迅速变化”,与“残忍”无关,故错误;[C]“到2050年,在美国大约会有多达26 000人可能会自杀身亡”,的确是原文出现的意思;[D]“文中没有提及”,很显然错误。由此可见,最恰当的是[C]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/HzY4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
Studythefollowingchartscarefullyandwriteanessayinwhichyoushould:1)describethechartsbriefly,2)interpretthec
IwasaddressingasmallgatheringinasuburbanVirginialivingroom-awomen’sgroupthathadinvitedmentojointhem.Through
Officejobsareamongthepositionshardesthitbycompumation.Wordprocessorsandtypistswillloseabout93,000jobsoverthe
Thecellphone,adevicewehavelivedwithformorethanadecade,offersagoodexampleofapopulartechnology’sunforeseensi
Thecellphone,adevicewehavelivedwithformorethanadecade,offersagoodexampleofapopulartechnology’sunforeseensi
Thecellphone,adevicewehavelivedwithformorethanadecade,offersagoodexampleofapopulartechnology’sunforeseensi
Accordingtothesituationbelow,writeanessaytomakeyourcomment.Yourcompositionshouldbemorethan150words.中国有世界上最多
Theroleofgovernmentsinenvironmentalmanagementisdifficultbutinescapable.Sometimes,thestatetriestomanagetheresou
Inthissection,youareaskedtowritealetterbasedonthefollowingstatement.Yourlettershouldbeatleast150words.Rem
Beautyhasalwaysbeenregardedassomethingpraiseworthy.Almosteveryonethinksattractivepeoplearehappierandhealthier,h
随机试题
We_.Pleasefastenyourseatbelt.()
新生儿通过胎盘从母体中获得的免疫球蛋白是
男性,23岁。3年来多次于夜晚饱餐后次日清晨醒来发现四肢不能活动,大小便正常,吞咽和呼吸正常,数日后恢复,已发作5次。今晨醒来又出现四肢不能运动。体检:颅神经正常,四肢肌力均为1级,腱反射低,无病理反射,感觉正常,该患者首选治疗措施是
编制数量指标指数一般是采用()做同度量因素。
机器设备的经济性贬值通常与()有关。
如图,△ACD是等边三角形,△ABC是等腰直角三角形,∠ACB=90°,BD交AC于E,AB=2.求AE的长.
Loveroftowns______Iam.IrealizethatIoweadebttomyearlycountrylife.
下列关于WindowsServer2003系统下DNS服务器的描述中,错误的是()。
下列链表中,其逻辑结构属于非线性结构的是
下面程序有注释的语句中,错误的语句是( )。 #include <iostream> using namespace std; class A{ int a; public: void show A(
最新回复
(
0
)