首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
公务员
According to a recent survey, teachers are not any more considered as good examples for students. The latter consider that the b
According to a recent survey, teachers are not any more considered as good examples for students. The latter consider that the b
admin
2016-06-09
21
问题
According to a recent survey, teachers are not any more considered as good examples for students. The latter consider that the basis in their education is given by their parents at home. The education children receive in family is the most important for their life and the one that they should get in school is of less importance.
At school, students have other things which they care than listening to the advice some teachers try to give them. They are much more interested in being well-dressed in
skipping classes
and having a juice or a coffee in a nearby bar. Teachers are just persons who try to teach them a lesson, but they are not seen as second parents, who should interfere in students’ education.
One cause of this attitude students have can be represented by the fact that young teachers don’t know how to put their respect among their students. There are students who like to make fun of their teachers because they find weak points in teachers’ behavior. Students even notice the fact that some of their teachers especially the young ones, make mistakes when teaching. They consider their teachers are not well prepared and take this in their advantage that’s why they say these teachers can’t be examples in their lives.
But on the other hand, it’s not only about the degree of knowledge teachers have. It seems that students are not interested in receiving education at school. They consider this is not at home. In family, from an early age, they see school as an environment where they find other attractions: making friends, seeing the latest trends in fashion, being away from home part of the day, and at last, learning something and being able to solve some test papers.
As to this situation in education, the Minister of Education wants to take some decisions in order to change this. He considers school has to be a major factor in children’ s education.
Which of following is TRUE according to the passage?
选项
A、The education children get in family is more important than that at school
B、The government has paid less attention to the role of school
C、Some teachers’ negative attitudes to their work made students not respect them
D、The environment at the school is very important to students’ growth
答案
D
解析
文章并未比较家庭教育和学校教育的重要度,故A项错误。文章最后一段指出,教育部长决定采取一些措施改变现状,故B项错误。文章并未提到教师的消极工作态度,故C项错误。故本题选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/I3Oq777K
本试题收录于:
小学英语题库特岗教师招聘分类
0
小学英语
特岗教师招聘
相关试题推荐
某石材加工厂安排工人陈某周末加班。根据国家劳动法有关规定,若工厂无法安排陈某补休,则应支付陈某不低于工资()的工资报酬。
为了保证组织目标和既定计划得以实现,就需要有()。
Everybodyknowshowtolearn.Learningisanaturalthing.Itbeginsthe【C1】_______weareborn.Ourfirstteachersareourfamil
Therehavealwaysbeenalotofcommonlybelievedbutfalseideasaboutbeingfatanddoingexercise.Somepeoplebelievethatt
MoreandmoreChinesearelearningforeignlanguages,____________English.
A.YoushouldgotoanEnglishcorner.B.WhatcanItalkabout?C.YoushouldlearnEnglishwell.D.What’stheproblem?E.You
Theboywasveryinterested___________English.
Manyairlinesnowallowpassengerstoprinttheirboardingpassesonline________theirvaluabletime.
Disposingofwastehasbeenaproblemsincehumansstartedproducingit.Asmoreandmorepeoplechoosetoliveclosetogetheri
_____friendsyouhave,______youwillbe.
随机试题
焊接工艺()是一种经评定合格的书面焊接工艺文件,用以指导按法规的要求焊制产品的焊缝。
静脉DSA造影时,关于动脉内碘浓度的描述,正确的是
1.在实际工作中常测试腋窝、口腔或直肠的温度代表体温,同一个体的这三处温度由高至低的排列顺序为
A.由司法机关依法追究其刑事责任B.注册机构应及时记录在其《执业药师资格证书》中的备注《执业情况记录》栏内C.发证机构应收回证书,取消其执业药师资格,注销注册D.应限期配备,逾期将追究单位负责人的责任E.必须调离岗位执业药师在执业期间违
A.产后2~3dB.产后4dC.3~7dD.产后10~14dE.产后2~3周一般脐带脱落的时间是()
墩台混凝土分块浇筑时,接缝应与墩台()的一边平行。
铁路车辆种类很多,主要有通用货车、专用货车和特种货车,以下车辆属于特种货车的是()。
帕累托定律:该定律发现,企业80%的收入来源于20%的客户,全世界也只有20%的人影响着时代进程。因此以一个关键的小的诱因、投入和努力,通常可以产生大的结果、产出或酬劳。以下做法不属于对帕累托定律的运用的是:
真彩色是指组成一幅彩色图像的每个像素值中,有R、G、B3个基色分量。RGB(8:8:8)表示R、G、B分量都用8位来表示。一幅640×480的RGB(8:8:8)的真彩色图像文件的大小是(57)。
AccordingtoGoleman,thebiggestdifferencebetweenthetwoCEOsdescribedinthefirstparagraphliesin______.Golemansnew
最新回复
(
0
)