首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Roni Lebaver 222 Main St. Laguna Beach, CA 92651 USA Dear Roni, Italy is wonderful. We started in Rome two weeks ago, drove to F
Roni Lebaver 222 Main St. Laguna Beach, CA 92651 USA Dear Roni, Italy is wonderful. We started in Rome two weeks ago, drove to F
admin
2009-08-17
60
问题
Roni
Lebaver 222 Main St.
Laguna Beach,
CA 92651 USA
Dear Roni,
Italy is wonderful. We started in Rome two weeks ago, drove to Florence last week and now we’re on our way to Venice. Three weeks just isn’t enough. The country near Florence is so beautiful -- hills, olive trees. And red roofs of the houses look so nice far away. I am afraid I am getting bigger -- the food here is so delicious!
Love,
Akemi
Roni
Lebaver 222 Main St.
Laguna Beach,
CA 92651 USA
Dear Roni,
Hi, Roni, l can’t believe you went to school here in Honolulu! Why did you leave? I spend each morning on the beach(海滩) and in the water. The sand is so soft and the beaches seem so long. The water is just the right temperature. One afternoon, I left the beach to walk in mountains near Honolulu. I enjoyed myself very much there. How I miss you!
Maria
Roni
Lebaver 222 Main St.
Laguna Beach,
CA 92651 USA
Dear Roni,
Maybe I’m strange but I love the desert(沙漠)! Last week our group spent four days in the desert. At times, it felt like the moon. I always thought deserts were all the same! They are not. Some parts look like mountains; others are really different. And when we find something green -- a few palm trees, a little water, we feel good and great.
See you in September.
Kim
选项
A、Kim
B、Akemi.
C、Roni.
答案
B
解析
分析推理题。在第一封信的最后一句,写信者(Akemi)说:I am afraid I am getting bigger— the food here is so delicious(恐怕我长胖了——这儿的饭菜太好吃了),因此答案为[B]。其余两封信中都未提及当地的食物问题。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/I5vd777K
本试题收录于:
公共英语一级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语一级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Theteacherdecidedtosend__________theboyfromschool.
Whattimeisitnow?
Whattimeisitnow?
Whatdotheythinkadoctorshouldbe?
A、 B、 C、 B原句是说两人在办公室商讨问题。图片[A]画的是车间,图片[B]画的是办公室,图片[C]是广场上,所以,应该选[B]。
______cleverpeople!
Mr.Smithusuallyhadhislunch______WhatwouldpeopledowhentheysawMr.Smith’snewnotice?______
Englishpeopleusually______.WhenyoutalkabouttheweatherwiththeEnglishpeople,theywillthinkyouare______.
Amodemwesternfamilyisusuallymadeupofahusband,awifeandtheirchildren.IntheWest,therearenowmorepeopleina
Howcarelesshewas!He______alotofimportantideaswhilereading.
随机试题
MotheraskedmeAiftheBBlacksCweregoingtomovehereDlongbefore.
下列结论正确的是()
A.SD序列B.Kozak序列C.TATA盒D.-10序列真核基因启动子包括
A.环形卡环B.单臂卡环C.间隙卡环D.杆式卡环E.对半卡环用远中孤立倾斜的磨牙作为基牙时,此基牙上放置的固位体应是
慢性肾盂肾炎患者,易诱发上行性感染的主要因素是()
短暂性脑缺血发作(TIA)出现相应的症状及体征,完全恢复最长应在()
贷前调查方法中的搜寻调查可以通过()开展调查。
窗外,博斯普鲁斯海峡中,两艘巨大的货轮交错而过,相互鸣笛致意。货轮的速度很慢,却有着既定的航线,它们不会相撞。而对于生活在由这个窄窄的海峡所分隔的两大宗教文明中的人们,要想找到解除宗教文明排他性的途径,是没有航线可循的。对这段文字的主旨概括最准确的是(
Abondisissuedbyaguarantor,usuallyabankoraninsurancecompany,onbehalfofexporter.Itisaguaranteetothebuyert
HisemployerappearedtobeinsuchanaffablemoodthatTomdecidedtoaskforaraise.
最新回复
(
0
)