首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because the students have to pass all examinations before entering it. B、Because there is no examination before they are accep
A、Because the students have to pass all examinations before entering it. B、Because there is no examination before they are accep
admin
2013-11-22
67
问题
Some students at the Open University left school 20 years ago. Others are younger but all must be at least 21 years old. This is one example of how the Open University is different from all other universities. Its students must either work full-time or be at home all day, for instance, mothers of families. They do not have to pass any examinations before they are accepted as students. This is why the university is called "open". The university was started in order to help a known group— people who missed having a university education when they were young.
The first name for the Open University was "The University of the Air". The idea was to teach "on the air", in other words, on radio and television. Most of the teaching is done like this. Radio and television have brought the classroom into people’s homes. But this, on its own, is not enough for a university education. The Open University student also receives advice at one of 283 study centers in the country. 36 weeks of the year he has to send written work to a "tutor", the person who guides his studies. He must also spend three weeks every summer as a full-time student. Tutors and students meet and study together, as in other universities. At the end of the Open University’s first year, the results were good. Three out of every four students passed their examinations. If they do this every year, they will finish their studies in four or five years.
Questions 19 to 22 are based on the passage you have just heard.
19. Why is the university called "open"?
20. What does" on the air" mean?
21. How many weeks must a person spend every summer as a full-time student?
22. How long will the students take to finish their studies?
选项
A、Because the students have to pass all examinations before entering it.
B、Because there is no examination before they are accepted as students.
C、Because there is no gate.
D、Because it never closes.
答案
B
解析
细节题。原文中已经提到,之所以叫做“开放大学”是因为这里的学生入学不需要参加任何形式的考试。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/I917777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Forcenturies,explorershaveriskedtheirlivesventuringintotheunknownforreasonsthatweretovaryingdegreeseconomican
A、Itoffersstudentsachancetospeakandsharetheirminds.B、Ithelpsstudentssitthereandlistenmorecarefully.C、Itgive
A、Byusingsatelliteimages,maps,etc.B、Bystudyingspecificfarmingmethods.C、Bystudyingthevariationofhumanpopulation.
Theideaof"civilization"isoneofthewaysourmindusestomakesenseoftheworldweinhabit.Inrecentexperience,the"pl
NegotiatingSkillsCanBeLearnedManagersnegotiatecontinuously,withsuperiors,subordinates,peersandclients.Research
ManyparentsacrossthecountryaregettingaDNAsamplejustincasetheyneeditiftheyoungsteriskidnapped,runsawayors
Doyouknowwhenyourspouse’sangrytirade(长篇的激烈言辞)isactuallymaskingfear?Orhowtohandleacolleaguewhotakescreditfor
Itmightbesupposedthatefficiencyshouldbeachievedonlyifseveralpeoplecooperatetosolveaproblem.Suchresultsareby
A、Withtheirfather.B、Withtheirmother.C、Withtheirgrandparents.D、Partofthetimewithmother,partwithfather.B选项均以With
随机试题
治疗蛔虫证的首选方剂是
Brodie脓肿即
审批单位工程施工组织设计的是()。
针对废弃的开采场等覆土垦殖,增加植被,恢复利用的是( )。
下列四种情形中,适宜采用固定总价合同的工程是()。
报价系统的核心功能包括()。①私募产品发行②所有产品的报价③信息服务④登记结算
根据劳动合同法律规定的规定,下列情形中,可导致劳动合同关系终止的有()。
某企业(地处市区)为增值税一般纳税人,2012年度有关经营情况如下:(1)销售产品取得不含税销售收入4000万元,转让库存不需用的材料,开具普通发票注明销售额35.1万元;转让旧厂房取得收入1200万元(该厂房系2007年委托某建筑公司建造,建造成本1
改变积分次序∫0adxf(x,y)dy.
"IfIwereyou,Iwouldn’twaittoproposetoher."Thesubjectivemoodinthesentenceisusedto______.
最新回复
(
0
)