首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
When we are not engaged in thinking about some definite problem, we usually spend about 95 percent of our time thinking about ou
When we are not engaged in thinking about some definite problem, we usually spend about 95 percent of our time thinking about ou
admin
2019-05-23
51
问题
When we are not engaged in thinking about some definite problem, we usually spend about 95 percent of our time thinking about ourselves. Now, if we stop thinking about ourselves for a while and begin to think of other persons’ good points, things will be quite different.
One of the most neglected virtues is appreciation. Somehow, we neglect to praise our son or daughter when he or she brings home a good report card, and we fail to encourage our children when they first succeed in baking a cake or building a birdhouse. Nothing pleases children more than this kind of parental interest and approval.
The next time you enjoy delicious food at a restaurant, send word to the cook that it was excellently prepared, and when a tired salesperson shows you unusual politeness, please mention it.
Every minister, lecturer and public speaker knows the discouragement of pouring himself or herself out to an audience and not receiving any appreciative comment. What applies to professionals applies doubly to workers in offices, shops and factories and our families and friends. In our interpersonal relations we should never forget that all our associates are human beings and hunger for appreciation. It is the legal tender that all souls enjoy.
Try to be friendly and appreciate in your daily life, and you will be surprised how that will change your life and the world.
According to the passage, people______.
选项
A、spend a lot of time thinking about others
B、think about themselves most of the time
C、spend little time thinking about themselves
D、think more about others than themselves
答案
B
解析
根据文章第一段第一句“…we usually spend about 95 percent of our time thinking about ourselves.”可知,在我们不思考一些明确的问题时,一般会花百分之九十五的时间思考我们自己的事情,所以选项B“人们大部分时间是想自己的事情”符 合题意。其他三项与文义不符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/IBDC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
A、Itisharmfultoheartsurgerypatientswithstomachbleeding.B、Itshouldnotbetakenbyheartsurgerypatientsbeforetheo
Whateasierwayisthereforanurse,apoliceman,abarber,orawaitertoloseprofessionalidentity(身份)thantostepoutof
Engineeringstudentsaresupposedtobeexamplesofpracticalityandrationality,butwhenitcomestomycollegeeducationIam
Dogsaresocialanimalsandwithoutpropertraining,theywillbehavelikewildanimals.Theywillsoilyourhouse,destroyyour
People’sattitudes【C1】______gift-givingmay【C2】______fromcountrytocountry,【C3】______thedesiretoconveyafeelingoffriend
AWhoeverBleavestheclassroomClastshouldDturnupthelights.
ItwouldAsavehimBmuchtroubleifheChasknownhertelephoneDnumber.
Thisschoolputsemphasisonstudents’abilitytosolveproblemsindependently.
Formanypeople,havingyourownbusinesssoundsliketheperfectjob.Youcandoworkthatyoulove.Youcansetyourownbusin
Georgetook______ofthefineweathertodoaday’sworkinhisgarden.
随机试题
婴幼儿上感的临床特点是
一群登山者迷失了方向,找不到回家的路,正当每个人都垂头丧气,恐惧即将到来的死亡的时候,有一个人从自己的背包里找到了一张地图。大家马上讨论自己可能身处何方,以及路在哪里。最后,大家认定了一个方向,朝着这个方向走了下去。过了很久很久,终于发现了一处灯光。顺着灯
Giemsa螺旋体染色法的正确结果是
不得利用电视、广播、报纸、杂志等大众传媒进行广告宣传的药品包括()。
房屋买卖代理收费,按成交价格总额的()计收。
多层砌体房屋,其主要抗震措施是下列哪一项?
在编辑word文档时,发现当前操作错误地删除了一段文字,需要进行撤销前一步操作,正确使用的快捷键是()。
(2010年福建.春.99)假设67代表C,7179代表GO,6778代表CN,那么687389代表()。
试述无效婚姻和可撤销婚姻的异同。
Whatistheconcernofordinarypeopleaboutthe"GreenhouseEffect"?
最新回复
(
0
)